- 19 Eylül 2017
- 2.124
- 1.485
- 48
Anlıyorum canım benim gibi olma ben konuşamıyorum doktorda ağlamaktanhayırlısı olsun inşallah canım. Tabiki yazarım. Çok heyecanlıyım ve bir o kadar korkuyorum. Çünkü ilk defa muayene olucam![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlıyorum canım benim gibi olma ben konuşamıyorum doktorda ağlamaktanhayırlısı olsun inşallah canım. Tabiki yazarım. Çok heyecanlıyım ve bir o kadar korkuyorum. Çünkü ilk defa muayene olucam![]()
Evet ben gitmiyorum aret beye sanırım İstanbul'da muayenesi ne kadar canım ve ne kadar fiyat çıkardılarcanımLavanta_kokusu aret beye gitmiyor galiba. Aret beye ben gidicem bakalım cumartesi günü
Çok sağol canım benim Facebook yok ama şimdi hemen bir tane geçici açayım akşama bakarımArkadaşlar, bugün aret bey face sayfasında canlı yayın yapıp soruları yanıtlayacak. Saat 20.30 -21.30 arası.
Op.Dr. Aret Kamar sayfası tavsiye ederim.
@umudahasretLavanta_kokusu
Evet ben gitmiyorum aret beye sanırım İstanbul'da muayenesi ne kadar canım ve ne kadar fiyat çıkardılar
Tahminimden yüksekmiş yeter ki tedaviniz olumlu sonuçların hepimizin hem maddi hem manevi çok zor Allah yardımcımız olsunevet istanbul nişantaşında muayenesi. 400 TL
merhaba arkadaşlar aret beye ben gidiyorum amh 0,037 yaş 43 2 yumurta döllendi donduruldu şimdi rahim hazırlığındayız aret beyi tavsiye ederim bizim gibi hastalara iğne yüklemesi yapmıyor klomenle büyüdü ve toplandı yumurtalar çok sakin ve sabırlı bir doktor benim doktor fobim var fakat oraya giderken hiç stres yapmıyorum
Fsh yüksekmiş senindebende çok korkuyorum muayene olmaktan cumartesi saat 10 da bakalım ben napıcam. Benim değerler epey sıkıntılı. amh: 0.01 fsh: 60 31 yaşındayım
Sonuç nasıl olumlu mu ?5.denememdi transfer aşamasına hiç gelememiştim ama. İlk kez transfer yapıldı şükür. Haftaya belli olacak :) erbil yağmur İstanbul'da zaten bahçeci de çalışıyordu 3 ay önce kendi muayenesini açmış, aynı binada . Son kez denemek için görüştüm,güven verdi elinden geleni fazlasıyla yaptı inşallah Rabbim nasip etmiştir. Mutlaka bir görüşün derim. Allahım yardımcımız olsun.
İnşallah olumlu olur canım benim çok iyi anlıyorum seni benimde olmazsa bende yumurta donasyonu düşünüyorum ilk kez tüp bebek yapıcaz içim sıkılıyor bir gün olumlu düşünüyorum ertesi gün olumsuz agresif oluyorum kimse bilmiyor birdeaynen muayene pahalı ama dediğin gibi yeterki olumlu sonuç alalım. Bu yola girdiysek maddi manevi zorlanacağız maalesef. Evet canım ilk defa gidicem. ama birçok doktora yazdım. aldığım cevaplar hep aynı yumurta donasyonu. Tek umudum aret bey.
Kendisi önemli olan yumurta dedi. gelin bakalım değerlendirelim dedi. İşin kötüsü ben ilaçsız adet olamıyorum![]()
Tedaviniz nasıl gidiyor ?hangi ilaçları verdi doktorunuzSelamlar herkese kısaca kendimden söz edeyim 2 yıldır evliyim ilk iki aydan sonra korunmayı bıraktık ilk zamanlar sorun yoktu ardından iki aşılama yaptırdık olmadı tabi öncesinde yumurta takibi falan neyse sonra medipol üniversite hastanesine gittim ve rezervimin az olduğunu öğrendim ilk deneme oldu sonuç olumsuz embriyo kalitesiz dendi ikinci de orda oldu yine transfere gidemedik şimdi 3. İcin merkez arayışı içindeyim Avrupa yakası önerebileceğiniz merkez var mı özellikle rezerv azlığı konusunda doktor tavsiyesine ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim
fakat muayene ücretini bir kez veriyorsunuz bilginiz olsunTahminimden yüksekmiş yeter ki tedaviniz olumlu sonuçların hepimizin hem maddi hem manevi çok zor Allah yardımcımız olsun
O zaman iyiymiş peki tüp bebek tedavisi ne kadarfakat muayene ücretini bir kez veriyorsunuz bilginiz olsun
6000+ ilaçlar fakat iğne kullanırsanız artar ben klomen kullandığım için iğne parası vermedim kişinin tedavisine görede değişirO zaman iyiymiş peki tüp bebek tedavisi ne kadar
Tamam canım çok sağol6000+ ilaçlar fakat iğne kullanırsanız artar ben klomen kullandığım için iğne parası vermedim kişinin tedavisine görede değişir