250 gram kaynamış suya 1-2 çay kaşığı kurutulmuş rezeneyi 5 10 dakika demlemeniz yeterli olacaktır diyo, kayandıktan sonra ateşi kapatın diyo. internette boyle yazıyo canım .
kızlar bide zarar için diyoki bitki çaylarının yan etkilerini görmemek için 2 hafta kullanın 10 gün dinlenmeye bırakın vücudunuzu diyo
yeni topik hayırlı olsun kızlar, ben de içmeye çalışıyorum günde en az 2 bardak ama çok yoğun bir iş temposuna girdiğim için onun dışında hiçbir şey yapamıyorum
takıntı konusunda şunu söyliim, geçen gittiğim bir işte -işim ve bulunduğum çevre nedeniyle insanlar çok rahat- hiç tanımadığım yani 2 günlük tanıdığım adam, kadınlardan bahsederken, senin hiç göğsün yok ya biraz kilo al, biraz kadına benze falan dedi düşünün, hiç önemsemiyomuş gibi gözüküyorum o yüzden adamlar da böyle rahat konuşuyo ama bunları duymak haliyle rahatsız ediyo.. onu geçtim 10 yıllık bi erkek arkadaşımla geyik yapıyoruz, beni kızdıramayacağını söylüyorum, hiç alakasız bi muhabbette 'kızım telefonumda göğüs dekoltenin olduğu video var kendin bile inanamazsın' diyo, yok öyle bi video tabi, olamaz da, o da bunun imkansızlığını vurguluyo zaten:S rahat bir insan olduğum için çevremdekiler de keza öyle, bu muhabbetlere o kadar maruz kalıyorum ki artık alıştım diyebilirim:) Ama ikincisi yani arkadaşımın yaptığı öküzlük artık ayıp o ayrı...
o nasıl konuşmalar öyle ya :S bi garip oldum, ben bu kadar rahat olamam sanırım.
ama artık bi önemi yok nasolsa rezene ile büyüteceğiz onları, hem de kalıcı olarak :)) sadece 3 ayda 3 cm büyüme :))
Dalga geçilir mi böyle şey yüzündenÇok ayıp ya çok ayıp çokk
dolunay avatarına bayıldım canım, anlayalım ne iş?
Ben çok fazla taktığınızı düşünüyorum arkadaşlar. yapmayın lütfen... tamam küçük. ama onlar sizin memeniz. resmen isyan etmişsiniz. bu şekilde büyümezler zaten. içiniz şişmiş bu yüzden, sıkıntı, stres. eee nasıl fayda sağlasın size çay. içinizi ferahlatın biraz ama. küçük olabilir, yani Allahın bi bildiği vardır demeniz gerek. tamam çaresi var evet. çay gibi, başka otlar gibi. ama bu kadar sıkıntıyla olmaz bu. lütfen rahatlayın biraz. benimde mandalina kadardı ama mutluydum.... gözleriniz görüyor diye dua edin , yürüyebiliyorsunuz diye. sadece memeleriniz için isyan ederek varamazsınızki bir yere. benide üzdünüz ama... kafanızı bunla doldurmayın. sakin lütfen... çaresi var.... benim araştırmalarım devam ediyor... burdada paylaşıcam... bazılarının dediği gibi rant sağlama, yadabulduğum otu bir şekilde pazarlama yoluna girecek değilim. etkisini gösterdiği an yazıcam buraya... hatta almanız içinde yardımcı olucam.
üzülmeyin lütfen bu kadar......
Haklısın Dolunaycı Peki Canım Rezene Çayı Paket Veya Poşet Çay Fark Edermi Zamanım olmadığı İçin Poşet Çay almayı düşünüyorumda Ve Ayrıca Günde Kaç Bardak İçmek Gerekir ?
Ben çok fazla taktığınızı düşünüyorum arkadaşlar. yapmayın lütfen... tamam küçük. ama onlar sizin memeniz. resmen isyan etmişsiniz. bu şekilde büyümezler zaten. içiniz şişmiş bu yüzden, sıkıntı, stres. eee nasıl fayda sağlasın size çay. içinizi ferahlatın biraz ama. küçük olabilir, yani Allahın bi bildiği vardır demeniz gerek. tamam çaresi var evet. çay gibi, başka otlar gibi. ama bu kadar sıkıntıyla olmaz bu. lütfen rahatlayın biraz. benimde mandalina kadardı ama mutluydum.... gözleriniz görüyor diye dua edin , yürüyebiliyorsunuz diye. sadece memeleriniz için isyan ederek varamazsınızki bir yere. benide üzdünüz ama... kafanızı bunla doldurmayın. sakin lütfen... çaresi var.... benim araştırmalarım devam ediyor... burdada paylaşıcam... bazılarının dediği gibi rant sağlama, yadabulduğum otu bir şekilde pazarlama yoluna girecek değilim. etkisini gösterdiği an yazıcam buraya... hatta almanız içinde yardımcı olucam.
üzülmeyin lütfen bu kadar......
İsyan etmem ya isyan değil ki bu.. Allahın elbet bi bildiği vardır bunun bilincindeyim zaten. Ama alay edilmesi falan olmuyor yani koyuyor insana
farketmez, sallamada olur, açık çayda. ben 3 - 4 bardak içmiştim.
kızlar dua edelim birbirimizebenimde 75 dolguluda nasıl görünüyosa o kadar olsa yeter. :) :)
farketmez, sallamada olur, açık çayda. ben 3 - 4 bardak içmiştim.
arkadaşlar rezene iştah açıyo ya kila aldırdığı için göğüs büyüyo olabilir mi?yani normalde de kilo alsan büyür:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?