- 17 Ağustos 2022
- 2.688
- 2.586
- 63
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #22.601
Kurban olurum sana gitme zaten hiçbir yereBu ay pozitifleri görelim yeni grup acalimZumruduanka96 inşallah. ben temmuz anneleri grubuna bir girdim de yok ya buranın tadı hiçbir yerde. Napacam ben ya
Ben de çok inanıyorum buna, önceden her adet olduğum gün hıçkıra hıçkıra ağlardım her ay hem de. Ama bu ay çok rahat kabullenip önüme baktım hiç düşürmedim modumu, bunda bu grubun etkisi çok büyük iyi ki geldik burayaOlmaz mı ya çok güzel olurben çok sevdim burdaki herkesi. Bana var ya nasıl iyi geldiniz anlatamam. Kafam da ondan rahatladı bence. Rahatça şu konuları konuşmak bile ihtiyaç yani
YesssKızlarım ben çatlamışımgörebildiğim max pik bir önceki attığımmış demek ki
Merveeee57 @bliiss @benaroz edahandro @goldBride Zumruduanka96 sacibelinde @Blue_girll S simurgggg
Yaa kıyamam sanaaBen bu saatlerin değişmesini sevmedim 2 saat ileridesiniz siz geç oldu diye yatıyorsunuz ben burda kalıyorum
AMinn bebeğimm inşallahh arkandan geliyorum hadi bebiş haberi verelim bu seferYesssçatlamışsın hayırlı uğurlu olsun bebişini sana kavuştursun kuzum
Ayy inşallah bebişim yaa çok aminnAaaa çok hızlı olduu bebeğimm ya
Böylee hızladaa döllensinn bebişe dönüşsün inşallaah
Yaa mervişim kendine neden bu kadar yüklendin sen ah ahhh, neyse ki öyle aşırı bir yüksekliği yok en azından nedenini buldun kuzucum daha dikkatli olursun bundan sonra, sadece vitaminlerini kullan doktor kontrolünde ilerle artıkKızlar ben biraz araştırdım da sizin de bilginiz olsun diye yazıyorum, kuru meyveler(özellikle kayısı), havuç, fındık,ceviz, badem prolaktini arttırıyormuş. Ve ben geçen ay sağlıklı beslenicem diye bunların tamamını fazla fazla tükettimresmen prolaktinim çıksın diye her şeyi yapmışım
Of kuzum bende bu ay habire ceviz fındık badem yedim kesin benim de yükselmiştir.Kızlar ben biraz araştırdım da sizin de bilginiz olsun diye yazıyorum, kuru meyveler(özellikle kayısı), havuç, fındık,ceviz, badem prolaktini arttırıyormuş. Ve ben geçen ay sağlıklı beslenicem diye bunların tamamını fazla fazla tükettimresmen prolaktinim çıksın diye her şeyi yapmışım
Mervisim gunaydin. Bu prolaktim meselesine cok fazla canini sikma canim bence. Vahim bir durum olarak gorse doktor mudahale ederdi diye düşünüyorum. Bir de bir besin cesidini asiri abartmadigimiz muddetce hormonlari o kadar oynatmaz bence. Oyle olsa her seyimiz cok inisli cikisli olurdu. Takip et sadece sen. Klomene basladin dimi? Ne kadar kullanacaksin? Kontrol ne zaman? Catlatma ignesi vercek mi?Kuzumm başka neler yasak mesela çörekotu çıkarıyormuş doğru muu ? İncir hiç sevmmem zatenya ben bu ay çörekotu yiyodum o yüzden yüksek çıktığını düşünüyorum çünkü ben prolaktin sıkıntısı hiç yaşamadım bi şeyleri yanlış yaptığımı düşünüyorum sadece
Ya iyi bi şey yapayım diye kendime kötülük ediyomuşum meğerYaa mervişim kendine neden bu kadar yüklendin sen ah ahhh, neyse ki öyle aşırı bir yüksekliği yok en azından nedenini buldun kuzucum daha dikkatli olursun bundan sonra, sadece vitaminlerini kullan doktor kontrolünde ilerle artık
Yeme kuzum yeme valla ben korktumOf kuzum bende bu ay habire ceviz fındık badem yedim kesin benim de yükselmiştir.
Oo 1 gün bile ne kadar etkiliyormuş sonucu maşallah
Valla kuzum ben de senin gibiyim. Kürlere cok temkinliyim. Normal ilac kullanirken bile iki kere düşünürüm. Icime sinen doktoru bulabilmek icin 3 doktor gezdim gecen ayin basinda. En guvendigim dr a bile vitamin yazarken direndim. Illaki kullanmam gerekiyor mu diyeBen korkuyorum öyle kürlerden valla ne yalan söyleyeyim. Bir komşumuz vardı ben o zamanlar 14-15 yaslarindaydim. Kadın çok kokostu pek dikkat ederdi kendine. Hızlı zayıflamak için lahana suyu yapıp iciyormuş. Farkında olmadığı bir rahim kisti varmis onu mu patlatmisti ne o lahana suları yüzünden. Kadın bir pişman oldu anlatamam. Hep böyle kürler görünce o kadın gelir aklıma Allah herkesi korusun ben yeşil çay bile icmiyorum uzun zamandır ne olur ne olmaz diye. Sende içme o çayi diyince direkt bıraktım. Allah'ım çok dua ediyorum mervem kuzum çok. Ama bu ay bir umutluyum ya böyle Kasım'da çok fazla pozitif görecek gibiyiz. Sen çok güzel takip yapıyorsun maşallah. Bernanin yumurta firlak çıktı falan. Bayağı umut doldum o yüzden
Günaydın bebeğimmMervisim gunaydin. Bu prolaktim meselesine cok fazla canini sikma canim bence. Vahim bir durum olarak gorse doktor mudahale ederdi diye düşünüyorum. Bir de bir besin cesidini asiri abartmadigimiz muddetce hormonlari o kadar oynatmaz bence. Oyle olsa her seyimiz cok inisli cikisli olurdu. Takip et sadece sen. Klomene basladin dimi? Ne kadar kullanacaksin? Kontrol ne zaman? Catlatma ignesi vercek mi?
Geçmiş olsun canım içebiliyorsan nane limon yap iç mideni yatıştırır baş ağrısı için gözlerini dinlendir buz koy ama hap içme ne olur ne olmazKızlar günaydın müthiş derece baş ağrısıyla uyandım sabahtan beri belki 5 defa istifra ettim koku duyduğum an lavobaya koşuyorum haftaya adet günüm ama yine tedbirli oluyorum ilaç almamak için önerebileceğiniz bir şey var mı berbat durumdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?