- 13 Aralık 2022
- 7.833
- 7.507
- 128
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #22.561
Evet sevinirsin bebişimizi birlikte takip edip büyütürüz biz hamiş olana kadar olmazmıHeee ovu,gebelik testi falan yorumlarım, pozitifleri görünce çok seviniyorum onlara sevinirim di mi?
Her şey karşılıklı diyorum ve gelecek o günü bekliyorum elbet sende bir gün bayılacaksınDost gibi dost beeee
Olmaz mı ya çok güzel olurEvet sevinirsin bebişimizi birlikte takip edip büyütürüz biz hamiş olana kadar olmazmı
Bizim kızlar diye açarız bizdeHepimiz başka ayın annesi olacagimizdan başka grup açsın bizim başgan o zaman inşallah
Aynen öyleHer şey karşılıklı diyorum ve gelecek o günü bekliyorum elbet sende bir gün bayılacaksın
Çılgın sohbetlerimiz için olur bebişimBizim kızlar diye açarız bizde
Tabikid kuzum iyi gelmezmi valla bende herkesi ayrı ayrı çok seviyorum ya vallaOlmaz mı ya çok güzel olurben çok sevdim burdaki herkesi. Bana var ya nasıl iyi geldiniz anlatamam. Kafam da ondan rahatladı bence. Rahatça şu konuları konuşmak bile ihtiyaç yani
Aynen ay ne güzel olurÇılgın sohbetlerimiz için olur bebişim
İyi geceler bebitom bende rahat uyurum dediğin gibi öpüyorum hepiniziBen yatar bebişlerim sizi seviyorum kendinize iyi bakın güzeeelce uyuyunZumruduanka96
sacibelinde bugün stressiz huzurlu güzel bir uyku çek miniğimizi de huzursuz etme oracıklarda yoksa belindeki saçlarını yolucam artık
Ben bu saatlerin değişmesini sevmedim 2 saat ileridesiniz siz geç oldu diye yatıyorsunuz ben burda kalıyorumBen yatar bebişlerim sizi seviyorum kendinize iyi bakın güzeeelce uyuyunZumruduanka96
sacibelinde bugün stressiz huzurlu güzel bir uyku çek miniğimizi de huzursuz etme oracıklarda yoksa belindeki saçlarını yolucam artık
Oyyyyyy canım arkadaşım benim iyiki doğmuşsun iyiki varsınZumruduanka96 hala adetim sökülmedi eşim dışarda gelirken test alacak. Bugün doğum günüm keşke bir mucize olsa
Canım benim teşekkür ederimOyyyyyy canım arkadaşım benim iyiki doğmuşsun iyiki varsınhadi güzel müjdeli haberler ver test yapınca
Ne zaman yapacaksın testi pekiCanım benim teşekkür ederiminşallahh
Valla dışarda işte eşim gelsin yapıcam hemen 1 saate gelir herhaldeNe zaman yapacaksın testi peki
Çok tüketme canım yeşil çay insanın içini temizliyor oda sıkıntı yaBu Ay ben de hepimizden çok ümitliyim kuzum gerçektenben de yeşil çay içmiyorum ilaç içmiyorum olabildiğince dikkat etmeye çalışıyorum inşallah sonuçlarını alabiliriz bebişimmm
Hemencik gelsin hadi hadiValla dışarda işte eşim gelsin yapıcam hemen 1 saate gelir herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?