- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #22.621
Iki artis da harika bence kuzum. Olmasi gerekenin gonul rahatligiyla uzerinde oldugunu soyleyebiliriz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iki artis da harika bence kuzum. Olmasi gerekenin gonul rahatligiyla uzerinde oldugunu soyleyebiliriz
Süpersin kuzum bu denge haline, azmine sabrina ve inancinaGünaydın bebeğimmyok çok sıkmıyorum zaten bi de stres yapıp çıkaramam
ama bi şeyleri yanlış yapmışım abartmışım bunu farkettiğim çok iyi oldu artık özellikle bi besin yemicem hayatın akışında eskisi gibi olacak her şey, sadece vitmainlerimi kullanmaya devam edicem ve doktorumun sözünden çıkmicam
klomene bu sabah itibariyle başladım
kontrol salı sabah, çatlatma iğnesi de verecek evet
Geçmiş olsun canım içebiliyorsan nane limon yap iç mideni yatıştırır baş ağrısı için gözlerini dinlendir buz koyKızlar günaydın müthiş derece baş ağrısıyla uyandım sabahtan beri belki 5 defa istifra ettim koku duyduğum an lavobaya koşuyorum haftaya adet günüm ama yine tedbirli oluyorum ilaç almamak için önerebileceğiniz bir şey var mı berbat durumdayım![]()
Ya öyle de yaşanmaz ki kuzum doğru diyorsun. Ben şeyi severim yemeğin yanında çiğ şeyler yemeyi psikolojik pişmeyen gıdada daha çok vitamin falan varmış gibi gelir. Çünkü bazı vitaminler ısıya dayanıklı degilm Mesela yeşillik severim, brokoliyi çiğ yerim. Biber falan yerim mutlaka ama dozunda kuzum. Amaaa bunlarin dışında bir şey yapmıyorum o anlattığım kadınin rahmini aldılar. Tek tesellisi iki çocuğunun olması ve çocuk düşünmüyor olmasıydı. Niçin düzenli jinekolog muayenesi olmadigi için ve lahana suyuyla zayiflayacagini dusundugu için. Dışardan yemek yemeyi sevmiyorum bende olabildiğince az tüketiyorum evde kendimiz yiyoruz yağı babam gönderiyor mesela. İçinde yemeğin ne var biliyorum ama her şeyi mükemmel bilemem biraz göz yummak lazım. Benimde sol overda kistim var burda kızlar soğanla kürü,.çörek otu kürü denedi ben denemedim mesela. Hiç denemek istemedim. Çakşır suyu diye bişi varmış onu tüketenler vardı. Ben onun yerine eşime kendi kullandığım folik asit multivitamin takviyesi icirdim inan daha çok faydası oldu gibiValla kuzum ben de senin gibiyim. Kürlere cok temkinliyim. Normal ilac kullanirken bile iki kere düşünürüm. Icime sinen doktoru bulabilmek icin 3 doktor gezdim gecen ayin basinda. En guvendigim dr a bile vitamin yazarken direndim. Illaki kullanmam gerekiyor mu diyeAma burda herkes bir umutla arayista. O yuzden bazen benim bile kendimi kaptirip kendi kendime inofolic kullandigim zaman oldu. Ki bana iyi gelmedigini dusunuyorum. O yüzden aslinda yine de baskasini yonlendirici yazmamaliyiz diye dusunuyorum buraya. Bize iyi gelen bi baskasina gelmeyebiliyor.
Benim de bir tanidigim var. Medikal dunyaya butunuyle karsi. Asla ilac kullanmiyor. Paketli hic bir gidayi yemez. Beslenme tarzi cok degisik ve kisitli. Ama hic normal gelmiyor bana psikolojisi bozuk ve asiri gergin. O yuzden her sey icin denge guzel bence![]()
Benim geçen ay ki yaptığım testler günde iki tane bile yaptığım oluyordu kuruma çizgisi mi hayali çizgi mi test mi bozuk ve baya yalancı pozitif çıktı iki test çok umutlanmistim bu ay hiç test bile almadım sabredebilirsem bata 4 gün kalaya kadar hiç yapmicam ne paralar döktüm bu testlere sonuç sadece kendimi strese soktumKafayı yemiş gibi test yaptım bitti hepsi eğer bugün sökülmezse adet yarın başka test alıp denerim bakalım. Test bu
Daha kan vermem kocam da sabahın köründe cemili aradın mi diye yazmış. O daha erken uyanıyor da. Doktor 11 de açıyor muayenehanesini arayacağım 11 gibi ne zaman geleyim hocam diye de ona soracam artık kendim bişi yapmayacağım. Kararı o versin. Cumartesi gel derse giderim. Pazartesi derse o zaman giderim. Artık kendimi doktora bıraktım o ne derse oIki artis da harika bence kuzum. Olmasi gerekenin gonul rahatligiyla uzerinde oldugunu soyleyebilirizher sey yolunda yani. Biz yine de su 1490 olani kabul edelim bence
cunku zaten onu verdigin saatle de arada 36 saat var
Kuzum Eylül'de bende tam 16 test harcamistim aynı sayıda test yapmışız ve bende negatif gördüm. Ekim için tam 7 test aldım 3 farkli marka. 7-8 gün direndim test yapmamak için pozitifi gördüm. Bu fikir sana da uğurlu gelsin inşallahBenim geçen ay ki yaptığım testler günde iki tane bile yaptığım oluyordu kuruma çizgisi mi hayali çizgi mi test mi bozuk ve baya yalancı pozitif çıktı iki test çok umutlanmistim bu ay hiç test bile almadım sabredebilirsem bata 4 gün kalaya kadar hiç yapmicam ne paralar döktüm bu testlere sonuç sadece kendimi strese soktum
Saol kuzum işteyim izin de almadım eve gidince hemen yatıcam karanlıktaGeçmiş olsun canım içebiliyorsan nane limon yap iç mideni yatıştırır baş ağrısı için gözlerini dinlendir buz koy ama hap içme ne olur ne olmaz
Doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu sağlıklı huzurlu yıllara inşallahZumruduanka96 hala adetim sökülmedi eşim dışarda gelirken test alacak. Bugün doğum günüm keşke bir mucize olsa
![]()
İş yerinde buz var mı canim onu koysan başına çok faydası olur aslında. Ah ne zor böyle zamanlarda bir de çalışmaya çalışmak. Allah yardımcın olsun.Saol kuzum işteyim izin de almadım eve gidince hemen yatıcam karanlıkta
Negatif şu an canım. Uzun süre bakınca insan hayal meyal çizgi görmeye başlıyor. Bence fazla bakma. Birkaç gün daha bekle istersen test yapmak için.Kızlar günaydın regl gecikmenin ilk günü olmaz olasıca beyaz kaset freely testte çıkıp çıkacağı sonuç bu bi bakarmısınız bu beyazlar manyak etti beni![]()
Klomeni neden deniyorsunBu ayda klomen deneyeceğiz bakalım aldım randevumu
Ya bende bu ay çok fazla tükettim fındık ve ceviziKızlar ben biraz araştırdım da sizin de bilginiz olsun diye yazıyorum, kuru meyveler(özellikle kayısı), havuç, fındık,ceviz, badem prolaktini arttırıyormuş. Ve ben geçen ay sağlıklı beslenicem diye bunların tamamını fazla fazla tükettimresmen prolaktinim çıksın diye her şeyi yapmışım
Kasım bizim ayımız olacaakkSüpersin kuzum bu denge haline, azmine sabrina ve inancinacok guzel olacak kasim insallah
![]()
Kesinlikle canim doğru diyosun aslında bekliycektim ama test elinin altında olunca sürekli yapasın geliyor.ben bi 2 3 gün daha bekleyim bakalım.tesekkur canım yorumun icinNegatif şu an canım. Uzun süre bakınca insan hayal meyal çizgi görmeye başlıyor. Bence fazla bakma. Birkaç gün daha bekle istersen test yapmak için.
Canım denge önemli gerçektenYa bende bu ay çok fazla tükettim fındık ve cevizi![]()
Bol bol mandalina ya c vitamini al birden kendine gelirsinAynen canım o yüzden tamamen bıraktım bu süreçte onu da
Banene ikiz ikizzz
Onu hep yiyorum zaten canım inşallah hemen düşecek inanıyorumBol bol mandalina ya c vitamini al birden kendine gelirsin