• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

TurnaBulut TurnaBulut canım tebrik ederim sağlıkla kucağına almak nasip olsun 🙏🏻 sen yerleşme kanaması yaşamışsın sanırım nasıldı kaç gün sürdü acaba ?
Ben daha öncede yaşadım ama hepsinde farklıydı yerleşme kanaması ilk oğlumda sanırım pembe lekeydi düşükte zaten kanama gibiydi bunda çok çok açıktı 2 gün sürdü şuan yok zaten öyle şüphelendim ay inşallah sende de haber bekliyorum inşallah güzel haberlerin gelir etiketle beni yine 🙏🤲

Ben daha öncede yaşadım ama hepsinde farklıydı yerleşme kanaması ilk oğlumda sanırım pembe lekeydi düşükte zaten kanama gibiydi bunda çok çok açıktı 2 gün sürdü şuan yok zaten öyle şüphelendim ay inşallah sende de haber bekliyorum inşallah güzel haberlerin gelir etiketle beni yine 🙏🤲
Anladım canım bende ilk gebeliğimde yerleşme kanaması yaşamıştım ama benim bildiğin adet gibiydi sonrasındada zaten kürtaj olmak zorunda kalmıştım. Şuandada 2 gündür ara ara gelen kahverengi lekelenmem var. Normalde klomen kullandığım zaman çatlamayla birlikte 15. Gün kesin adet olurdum 🤷‍♀️

Anladım canım bende ilk gebeliğimde yerleşme kanaması yaşamıştım ama benim bildiğin adet gibiydi sonrasındada zaten kürtaj olmak zorunda kalmıştım. Şuandada 2 gündür ara ara gelen kahverengi lekelenmem var. Normalde klomen kullandığım zaman çatlamayla birlikte 15. Gün kesin adet olurdum 🤷‍♀️
İnşallah inşallah müjdeyle gelirsin ve temmuz annelerine katılırsın 🙏

Ay inşallah ya 😍😍 kuzum çörekotu bal tarçına başladım bu ay onun etkisi olduğunu düşünüyorum 😢
Tahmin ettim kuzumm, hatta bende başlamıştım bu ay 3-4 gün kullandım sonra bi tedirgin oldum bıraktım. Prolaktinim tekrar yükseldiyse diye düşündüm🥹
Seninkide hızla düşer inşallah canım🙏🏻

Hoş geldin canım tabikide eklerim rabbim tez vakitte hayırlı haberler almayı nasip etsin 🥰
Kızlar merhaba benide ekler misiniz 😍 valla bat sat ne hiç anlamıyorum buay klomene başladım bizde düşünüyoruz inşallah en kısa zamanda bekleyen herkes gibi güzel sonuçlar alır burada paylaşırız ☺️

Engel kuzum engel benim üstüme çeker at hamile kalıyordum ama ikinciyi evlendim ve hamile kalmadım bir türlü tsh yüksek çıktı hemen tedavi gördüm 2 ay içinde hamile kaldım ama oda kimyasala sonuçlandı tsh tekrar bakıldı tekrar yükselmiş ilacım iki katına çıkartıldı 2 ay sonra tekrar hamile kaldım şükür şuan iyi gidiyoruz ama hamilelikte de devamlı takip isteyen bir durum dahiliye endokrine sevk eder büyük ihtimalle geçmiş olsun canım
Sagol kuzum ben de doktorlarin rahatligina bisey olmaz demesine karsin illa ki dusurulmesini isteyecegim tsh degerinin.Bakalim su ultrason sonucu da ciksin da ondan sonra yorumlicak benim dr.Hepimiz icin hayirlisi olsun.Ne mutlu sana saglikla buyusun icinde bebisin

Sağol kuzum darısı sana olsun inşallah. Artık çıkar seninde benim ikinci testten bir tık silik olabilir ya da oyle çıkabilir canım. Sabah idrarini ben pet bardağa yapıp 10 saniye çubuğu batırdım en kolay öyle oluyor valla 🤭😅😅
Ay hepsi mi boyle asiri rahat olur :) Cocuk veriyorum sana cocuuuuuk heyyy adam kendine gel deseydin bi silkelenseydi ahahahah...

Tahmin ettim kuzumm, hatta bende başlamıştım bu ay 3-4 gün kullandım sonra bi tedirgin oldum bıraktım. Prolaktinim tekrar yükseldiyse diye düşündüm🥹
Seninkide hızla düşer inşallah canım🙏🏻
İnşallah canım benim 😍 acaba prolaktin için adet dönemi baktırmaya gerek var mı ? Haftaya tekrar baktırsam doğru sonuç alır mıyım ?

Back