💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Süpersin kuzum bu denge haline, azmine sabrina ve inancina cok guzel olacak kasim insallah

Geçmiş olsun canım içebiliyorsan nane limon yap iç mideni yatıştırır baş ağrısı için gözlerini dinlendir buz koy

Ya öyle de yaşanmaz ki kuzum doğru diyorsun. Ben şeyi severim yemeğin yanında çiğ şeyler yemeyi psikolojik pişmeyen gıdada daha çok vitamin falan varmış gibi gelir. Çünkü bazı vitaminler ısıya dayanıklı degilm Mesela yeşillik severim, brokoliyi çiğ yerim. Biber falan yerim mutlaka ama dozunda kuzum. Amaaa bunlarin dışında bir şey yapmıyorum o anlattığım kadınin rahmini aldılar. Tek tesellisi iki çocuğunun olması ve çocuk düşünmüyor olmasıydı. Niçin düzenli jinekolog muayenesi olmadigi için ve lahana suyuyla zayiflayacagini dusundugu için. Dışardan yemek yemeyi sevmiyorum bende olabildiğince az tüketiyorum evde kendimiz yiyoruz yağı babam gönderiyor mesela. İçinde yemeğin ne var biliyorum ama her şeyi mükemmel bilemem biraz göz yummak lazım. Benimde sol overda kistim var burda kızlar soğanla kürü,.çörek otu kürü denedi ben denemedim mesela. Hiç denemek istemedim. Çakşır suyu diye bişi varmış onu tüketenler vardı. Ben onun yerine eşime kendi kullandığım folik asit multivitamin takviyesi icirdim inan daha çok faydası oldu gibi

Kafayı yemiş gibi test yaptım bitti hepsi eğer bugün sökülmezse adet yarın başka test alıp denerim bakalım. Test bu
Benim geçen ay ki yaptığım testler günde iki tane bile yaptığım oluyordu kuruma çizgisi mi hayali çizgi mi test mi bozuk ve baya yalancı pozitif çıktı iki test çok umutlanmistim bu ay hiç test bile almadım sabredebilirsem bata 4 gün kalaya kadar hiç yapmicam ne paralar döktüm bu testlere sonuç sadece kendimi strese soktum

Eklentiler

• IMG_20231018_141232.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 63
Iki artis da harika bence kuzum. Olmasi gerekenin gonul rahatligiyla uzerinde oldugunu soyleyebiliriz her sey yolunda yani. Biz yine de su 1490 olani kabul edelim bence cunku zaten onu verdigin saatle de arada 36 saat var
Daha kan vermem kocam da sabahın köründe cemili aradın mi diye yazmış. O daha erken uyanıyor da. Doktor 11 de açıyor muayenehanesini arayacağım 11 gibi ne zaman geleyim hocam diye de ona soracam artık kendim bişi yapmayacağım. Kararı o versin. Cumartesi gel derse giderim. Pazartesi derse o zaman giderim. Artık kendimi doktora bıraktım o ne derse o

Kuzum Eylül'de bende tam 16 test harcamistim aynı sayıda test yapmışız ve bende negatif gördüm. Ekim için tam 7 test aldım 3 farkli marka. 7-8 gün direndim test yapmamak için pozitifi gördüm. Bu fikir sana da uğurlu gelsin inşallah

Kızlar günaydın regl gecikmenin ilk günü olmaz olasıca beyaz kaset freely testte çıkıp çıkacağı sonuç bu bi bakarmısınız bu beyazlar manyak etti beni
Negatif şu an canım. Uzun süre bakınca insan hayal meyal çizgi görmeye başlıyor. Bence fazla bakma. Birkaç gün daha bekle istersen test yapmak için.

Ya bende bu ay çok fazla tükettim fındık ve cevizi

Negatif şu an canım. Uzun süre bakınca insan hayal meyal çizgi görmeye başlıyor. Bence fazla bakma. Birkaç gün daha bekle istersen test yapmak için.
Kesinlikle canim doğru diyosun aslında bekliycektim ama test elinin altında olunca sürekli yapasın geliyor.ben bi 2 3 gün daha bekleyim bakalım.tesekkur canım yorumun icin

Günaydin kizcelerim Ateş olcerden anlayan prolarim bana yardim edin ne olur bugün dpo 8.gunum milletin asagiya iner benm ateş firladi femometerde bole birsey yaziyor reglime 6gun var ne olur yorumlayin

femometer yorumuda beni biraz urküttu niye atesim firladiki

Eklentiler

• Screenshot_20231101_094344_Femometer.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_20231101_094433_Femometer.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…