• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kuzumm başka neler yasak mesela çörekotu çıkarıyormuş doğru muu ? İncir hiç sevmmem zaten 🤣 ya ben bu ay çörekotu yiyodum o yüzden yüksek çıktığını düşünüyorum çünkü ben prolaktin sıkıntısı hiç yaşamadım bi şeyleri yanlış yaptığımı düşünüyorum sadece 😢
Bak bana bitki çayını icirmedin bir zararı olur belki diye geçen ay hatırlıyor musun? Kuzum valla her şey herkese iyi gelmiyor bence de 😔😔 sen ilaclarina, vitamin takviyelerine devam et inşallah gerisi gelecek mervem 🙏🙏🥰

cnm sen ole seyler yeme streste ypma sen sadece o preg ilacini ic onda alacagin butun vitminler var zaten bu ay umitliyim senden mutlu hberlerini duymk nasip olsun

Prolktin hormonu pkos hastlrinda veya bnm gibi troid sorunu yasayanlrda biraz yukselebiliyor sknti yopma regli zamni bkilmis tekrar bktrrsin hic degilse icin rahtlar 🦋🩵🤰🏼
Aynen kuzucum haftaya salı yumurta kontrolüm var doktordan rica edicem tekrar baksın diye yoksa hep kafama takıcam ben bunu 😢 bi daha da böyle kürler denemicem riske atmaya gerek yok haklısın 😢 bu ay hepimiz görelim pozitifleriii 😍😍

Ahhh kuzum sağolasın bugün yılan hikayesine döndü benim test gidip verdim en son 🙏🥺 ay ikiz mi değildir kız bence. Friends te 1 sahne vardı ikizlerle ilgili biz bir tane sipariş etmiştik diyordu adam 🥺🥺🥰🥰
Kuzum valla ufak bi hesap yaptım da ne bileyim bana ikiz gibi geldi 😍 gerçi ben çok anlamam bu işlerden sağlıklı olsun da ister tek ister ikiz olsun 🥰🥰🥰

Bak bana bitki çayını icirmedin bir zararı olur belki diye geçen ay hatırlıyor musun? Kuzum valla her şey herkese iyi gelmiyor bence de 😔😔 sen ilaclarina, vitamin takviyelerine devam et inşallah gerisi gelecek mervem 🙏🙏🥰
Evet kuzum çok haklısın 😢 ben kürleri denemicem artık dediğin gibi vitaminlerden gerekli her şeyi alıyorum zaten hiç riske atmaya gerek yok 😢 çok dua et bize canımın içi ♥️

Evet kuzum çok haklısın 😢 ben kürleri denemicem artık dediğin gibi vitaminlerden gerekli her şeyi alıyorum zaten hiç riske atmaya gerek yok 😢 çok dua et bize canımın içi ♥️
Ben korkuyorum öyle kürlerden valla ne yalan söyleyeyim. Bir komşumuz vardı ben o zamanlar 14-15 yaslarindaydim. Kadın çok kokostu pek dikkat ederdi kendine. Hızlı zayıflamak için lahana suyu yapıp iciyormuş. Farkında olmadığı bir rahim kisti varmis onu mu patlatmisti ne o lahana suları yüzünden. Kadın bir pişman oldu anlatamam😔😔. Hep böyle kürler görünce o kadın gelir aklıma Allah herkesi korusun 🙏🙏 ben yeşil çay bile icmiyorum uzun zamandır ne olur ne olmaz diye. Sende içme o çayi diyince direkt bıraktım. Allah'ım çok dua ediyorum mervem kuzum çok. Ama bu ay bir umutluyum ya böyle Kasım'da çok fazla pozitif görecek gibiyiz. Sen çok güzel takip yapıyorsun maşallah. Bernanin yumurta firlak çıktı falan. Bayağı umut doldum o yüzden 🥰🥰

Ben korkuyorum öyle kürlerden valla ne yalan söyleyeyim. Bir komşumuz vardı ben o zamanlar 14-15 yaslarindaydim. Kadın çok kokostu pek dikkat ederdi kendine. Hızlı zayıflamak için lahana suyu yapıp iciyormuş. Farkında olmadığı bir rahim kisti varmis onu mu patlatmisti ne o lahana suları yüzünden. Kadın bir pişman oldu anlatamam😔😔. Hep böyle kürler görünce o kadın gelir aklıma Allah herkesi korusun 🙏🙏 ben yeşil çay bile icmiyorum uzun zamandır ne olur ne olmaz diye. Sende içme o çayi diyince direkt bıraktım. Allah'ım çok dua ediyorum mervem kuzum çok. Ama bu ay bir umutluyum ya böyle Kasım'da çok fazla pozitif görecek gibiyiz. Sen çok güzel takip yapıyorsun maşallah. Bernanin yumurta firlak çıktı falan. Bayağı umut doldum o yüzden 🥰🥰
Bu Ay ben de hepimizden çok ümitliyim kuzum gerçekten 😍 ben de yeşil çay içmiyorum ilaç içmiyorum olabildiğince dikkat etmeye çalışıyorum inşallah sonuçlarını alabiliriz bebişimmm 💃😍

Back