- 13 Aralık 2022
- 7.833
- 7.507
- 128
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #22.541
Burda saat 9 oluyo ben saate uyuyor o saatte bayılmaAHahah yarın 11 gibi yaparım randevu listene ekle bernanın bayılma saati diye![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burda saat 9 oluyo ben saate uyuyor o saatte bayılmaAHahah yarın 11 gibi yaparım randevu listene ekle bernanın bayılma saati diye![]()
Hadi bakalım bu ay sana bebiş getirsin kuzucummm vurduğunuz gol olsunnEvet evet kuzum değerlendirdimm, yarın olursa olacak sonra 1 2 daha gün aşırı denerim canımm![]()
Bak bana bitki çayını icirmedin bir zararı olur belki diye geçen ay hatırlıyor musun? Kuzum valla her şey herkese iyi gelmiyor bence deKuzumm başka neler yasak mesela çörekotu çıkarıyormuş doğru muu ? İncir hiç sevmmem zatenya ben bu ay çörekotu yiyodum o yüzden yüksek çıktığını düşünüyorum çünkü ben prolaktin sıkıntısı hiç yaşamadım bi şeyleri yanlış yaptığımı düşünüyorum sadece
![]()
Canım yarın verirsem atarım inşallahHayırlı olsun. Kan değeri bekleriz.![]()
Aynen kuzucum haftaya salı yumurta kontrolüm var doktordan rica edicem tekrar baksın diye yoksa hep kafama takıcam ben bunucnm sen ole seyler yeme streste ypma sen sadece o preg ilacini ic onda alacagin butun vitminler var zaten bu ay umitliyim senden mutlu hberlerini duymk nasip olsun
Prolktin hormonu pkos hastlrinda veya bnm gibi troid sorunu yasayanlrda biraz yukselebiliyor sknti yopma regli zamni bkilmis tekrar bktrrsin hic degilse icin rahtlar![]()
Kuzum valla ufak bi hesap yaptım da ne bileyim bana ikiz gibi geldiAhhh kuzum sağolasın bugün yılan hikayesine döndü benim test gidip verdim en sonay ikiz mi değildir kız bence. Friends te 1 sahne vardı ikizlerle ilgili biz bir tane sipariş etmiştik diyordu adam
![]()
Evet kuzum çok haklısınBak bana bitki çayını icirmedin bir zararı olur belki diye geçen ay hatırlıyor musun? Kuzum valla her şey herkese iyi gelmiyor bence desen ilaclarina, vitamin takviyelerine devam et inşallah gerisi gelecek mervem
![]()
Ben korkuyorum öyle kürlerden valla ne yalan söyleyeyim. Bir komşumuz vardı ben o zamanlar 14-15 yaslarindaydim. Kadın çok kokostu pek dikkat ederdi kendine. Hızlı zayıflamak için lahana suyu yapıp iciyormuş. Farkında olmadığı bir rahim kisti varmis onu mu patlatmisti ne o lahana suları yüzünden. Kadın bir pişman oldu anlatamamEvet kuzum çok haklısınben kürleri denemicem artık dediğin gibi vitaminlerden gerekli her şeyi alıyorum zaten hiç riske atmaya gerek yok
çok dua et bize canımın içi
![]()
Bu Ay ben de hepimizden çok ümitliyim kuzum gerçektenBen korkuyorum öyle kürlerden valla ne yalan söyleyeyim. Bir komşumuz vardı ben o zamanlar 14-15 yaslarindaydim. Kadın çok kokostu pek dikkat ederdi kendine. Hızlı zayıflamak için lahana suyu yapıp iciyormuş. Farkında olmadığı bir rahim kisti varmis onu mu patlatmisti ne o lahana suları yüzünden. Kadın bir pişman oldu anlatamam. Hep böyle kürler görünce o kadın gelir aklıma Allah herkesi korusun
ben yeşil çay bile icmiyorum uzun zamandır ne olur ne olmaz diye. Sende içme o çayi diyince direkt bıraktım. Allah'ım çok dua ediyorum mervem kuzum çok. Ama bu ay bir umutluyum ya böyle Kasım'da çok fazla pozitif görecek gibiyiz. Sen çok güzel takip yapıyorsun maşallah. Bernanin yumurta firlak çıktı falan. Bayağı umut doldum o yüzden
![]()
Amiiinn hepimize getirsin kuzucummHadi bakalım bu ay sana bebiş getirsin kuzucummm vurduğunuz gol olsunn![]()
Alhaaa öyle şey mi olur yaa güvendiğim dağlara kar yağdıBurda saat 9 oluyo ben saate uyuyor o saatte bayılma![]()
Napayım alarmı kuram bariAmiiinn hepimize getirsin kuzucumm
Olsun inşallahh
Alhaaa öyle şey mi olur yaa güvendiğim dağlara kar yağdı![]()
Amiiinn hepimize getirsin kuzucumm
Olsun inşallahh
Alhaaa öyle şey mi olur yaa güvendiğim dağlara kar yağdı![]()
İnşallah balım açalım açmasına ama bi hamiş olsakBu ay pozitifleri görelim yeni grup acalimZumruduanka96 inşallah. ben temmuz anneleri grubuna bir girdim de yok ya buranın tadı hiçbir yerde. Napacam ben ya
![]()
Yağmasan da gürlüyorsun beee helal sanaNapayım alarmı kuram bariayıp olmasın
Dost gibi dost beeeeYağmasan da gürlüyorsun beee helal sana
Böyle dedim kalbimi çaldın kıyamam tamam kalkma ben bayılmayı ileri saatlere ertelerim![]()
Oyyy kuzucum arkanızdan yetişip hep birlikte anneler grubuna geçicez inşallahBu ay pozitifleri görelim yeni grup acalimZumruduanka96 inşallah. ben temmuz anneleri grubuna bir girdim de yok ya buranın tadı hiçbir yerde. Napacam ben ya
![]()
Heee ovu,gebelik testi falan yorumlarım, pozitifleri görünce çok seviniyorum onlara sevinirim di mi?İnşallah balım açalım açmasına ama bi hamiş olsaksende burda dur gitme oralara
![]()
Hepimiz başka ayın annesi olacagimizdan başka grup açsın bizim başgan o zaman inşallahOyyy kuzucum arkanızdan yetişip hep birlikte anneler grubuna geçicez inşallah![]()