- 17 Ağustos 2022
- 2.688
- 2.586
- 63
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #22.521
Gerçekten ya belki de kızlar farketmese ben çörekotu yemeye devam edecektimSende iyi ki varsın bebeğimm
Gerçekten öyle kimden ne bilgi geleceği hiç belli olmuyor herkes en az kendisi kadar düşünüyor burdaki herkesi
Kuzumm başka neler yasak mesela çörekotu çıkarıyormuş doğru muu ? İncir hiç sevmmem zatenProlaktin hormonu firlamamis canm sınirda cıkmis sinırda cıkan testleri doktrlar gormezden geliyr tam arada kalmis süt hormonun sana ayip olmasin merve beni dover demis utanmis kalmis ole ama merk etme sen smdi gebe kalmakta istyrsun ya ondanda cikiyor hamile gibi hissediyrsun falan
Misal sole dusun illaki kendi dogurmadihi yada hic dogum yapmamis bir kadinin bile sut hormonu cikiyr ve emziryr illaki duymussunuzdr iste bunun gibi birsey mucize gibi rabbim yar ve yardimcimiz olsun mervis incr falan yeme yasak
Ya göğüslere temas da arttırıyomuş ya prolaktiniKı ciddi soruyorum ne yasağı
Sen git zaten kuşum senin daha ilk gebeliginKalbi çok belirsiz 7 de duyan var 6 da duyan var bebişim ya. Ben o kadar bekleyemem bir de dediğim gibi muayene planını yapıp kafamdan çıkarmak istiyorum esas amaç da o
Yaaaa harika bir değer ya mükrmmellll kuzuummKuzular ben dayanamadım kan verdim akşam. Perşembe günü verdiğim kan 145 çıkmıştı aile hekiminde. Akşam verdiğim sonuç ise 1490.78 çikti. S simurgggg @benaroz B bernaad @Blue_girll @TurnaBulutMerveeee57 Zumruduanka96 @bliiss etiketleyemedigim diğer kızlar
Ay inşallah yaAcabaa neyiii neyiiiii
Hadiii hayırlısıı kuzumm düşmesine gerek kalmadan hamiiş kalacaksınn
Sanmıyorum ben onu yaYa göğüslere temas da arttırıyomuş ya prolaktini
Kuzum içime su serptin valla bence benimki düşecekEvet kuzum dokunmak, göğüsleri uyarmakDokturum ilk yüksek gördüğünde hormonumu 1 gün önce ilişki oldu mu diye sormuştu ve sonrada anlatmıştı göğüslere dokunmanın bile yükseltebileceğini
Ama o yükseliş muhtemelen bikaç gün sonrasında düşüyordur ya da aşırı yükselmiyordur
B bernaadMerveeee57
Yaaa maşallah çok şükür çok iyiKuzular ben dayanamadım kan verdim akşam. Perşembe günü verdiğim kan 145 çıkmıştı aile hekiminde. Akşam verdiğim sonuç ise 1490.78 çikti. S simurgggg @benaroz B bernaad @Blue_girll @TurnaBulutMerveeee57 Zumruduanka96 @bliiss etiketleyemedigim diğer kızlar
Değerlendirdin dimiiiiKızlarım ben çatlamışımgörebildiğim max pik bir önceki attığımmış demek ki
Merveeee57 @bliiss @benaroz @edahandro @goldBride Zumruduanka96 sacibelinde @Blue_girll S simurgggg
Vaayy iç çamaşırı da mı yükseltiyo nasıl yaa
Tamam anlaştık o zaman sorun yok bayılsamdaİşte bazen dalgalanma olabılıyor ondan dedim bayılırsan ben seni tutarım
Aynen ama bayılmadan önce haber ver müsait olayımTamam anlaştık o zaman sorun yok bayılsamda
Evet evet kuzum değerlendirdimm, yarın olursa olacak sonra 1 2 daha gün aşırı denerim canımmDeğerlendirdin dimiiiiayy senin en güzel sürecin başladı hadi hayırlısııı kuzum ama bence birkaç gün daha yapmaya devam et
Deli yaBen inanmak istiyorumm
cnm sen ole seyler yeme streste ypma sen sadece o preg ilacini ic onda alacagin butun vitminler var zaten bu ay umitliyim senden mutlu hberlerini duymk nasip olsunKuzumm başka neler yasak mesela çörekotu çıkarıyormuş doğru muu ? İncir hiç sevmmem zatenya ben bu ay çörekotu yiyodum o yüzden yüksek çıktığını düşünüyorum çünkü ben prolaktin sıkıntısı hiç yaşamadım bi şeyleri yanlış yaptığımı düşünüyorum sadece
Ahhh kuzum sağolasın bugün yılan hikayesine döndü benim test gidip verdim en sonYaaaa harika bir değer ya mükrmmellll kuzuummSana bi şey diyim mi bence ikiz
AHahah yarın 11 gibi yaparım randevu listene ekle bernanın bayılma saati diyeAynen ama bayılmadan önce haber ver müsait olayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?