💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Sende iyi ki varsın bebeğimm
Gerçekten öyle kimden ne bilgi geleceği hiç belli olmuyor herkes en az kendisi kadar düşünüyor burdaki herkesi
Gerçekten ya belki de kızlar farketmese ben çörekotu yemeye devam edecektim iyi ki var burası ya

Kuzumm başka neler yasak mesela çörekotu çıkarıyormuş doğru muu ? İncir hiç sevmmem zaten ya ben bu ay çörekotu yiyodum o yüzden yüksek çıktığını düşünüyorum çünkü ben prolaktin sıkıntısı hiç yaşamadım bi şeyleri yanlış yaptığımı düşünüyorum sadece

Kalbi çok belirsiz 7 de duyan var 6 da duyan var bebişim ya. Ben o kadar bekleyemem bir de dediğim gibi muayene planını yapıp kafamdan çıkarmak istiyorum esas amaç da o
Sen git zaten kuşum senin daha ilk gebeligin ilk gebeligimde benim her gun gidip bebisi goresim geliyordu o derecebenim derdim testlerin koyulasip betanin artmasıydi bugune kadar. Bundan sonrasinda sabrederim hic sorun yok

Kızlar merhaba 19 ekimde adetim bitti 20 ekimde rahim filmi çekildi doktorum hiçbir sorun çıkmadığını temiz olduğunu söyledi kendisi yumurta takibi yapıyor bende kendim evde yapıyorum doktorum yumurtaların çok nazlı olduğunu söyledi bende ovülasyon testinde piki bulamadım görselde ekledim yorum yaparmısınız

Kuzum içime su serptin valla bence benimki düşecek

cnm sen ole seyler yeme streste ypma sen sadece o preg ilacini ic onda alacagin butun vitminler var zaten bu ay umitliyim senden mutlu hberlerini duymk nasip olsun

Prolktin hormonu pkos hastlrinda veya bnm gibi troid sorunu yasayanlrda biraz yukselebiliyor sknti yopma regli zamni bkilmis tekrar bktrrsin hic degilse icin rahtlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…