• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Bak ne güzel güveniyorsan vardır bir bildiği sen dediğin gibi bu ay sözünden çıkma doktorunun önümüzdeki ay gerek kalmaz baktırmana inşallah ama adet olursan baktırırsın 🙏🏻
Yaa soğan kürü hakkımda hiçbir fikrim yok ama oladabilir yani incir çok etkiliyıor incir falan tükettin mi 😌
Yok kuzum hiç sevmem incir 🥲 bu ay böyle devam etsin hala düşmezse kullanırım ilaç artık ☺️

Yaaa yerim seniii akşam yapıcam demiştim onlara o yüzden etiketledim aşkım yoksa seni diğer kızlarımı unutur muyumm 🤣🤣
İyi tamam afittim hemen kıyamıyorum da 🤣 bugün yapacak mısın bi dahaaa yapınca etiketle beni 🤩

Amiinn canım inşallah ya insan bıkıyor valla 🤣
Ne kaldı pazara inşallah pozitif görcez 🙏🏻😍😍 çalışmalarının mükafatını alacaksın 🤭
🤣 amin canim benm hadi durmak yok tempoya devam 🤰🏼 he vallahi egerki hafya snuna denk gelmeesydi kandan baktrcaktim prodoctor testi aldim sacibelinde sacibelinde mucizesini onla ogrendi belki bizede umut olur diye onun pesinden gidiyruz bakalim 🤲🏻🤗🤰🏼 eczanede tanesini 60 tlye satiyorlar bu arada trendyolda 5tanesini kargosula 100 tlye aldim bakalim rabbim yar ve yaddmcimiz olsun 🤲🏻🩵

Kuzum benimde adet düzensizliği ya da başka bir sıkıntım yoktu. Ama yinede doktorum başlatmıştı.
Neyse bir bildiği vardır doktorunun, inşallah yolunda gider herşey 😍🙏🏻
İnşallah kuzum 🤩 belki kullanırım ama bilmiyorum en kötü diğer ay kullanırım hala düşmezse 🥰

Tatlım koyuluk aynı ya sadece sabah ki çizgi daha ince ondan yanıltıyor. Devam et bakalım nasıl iilerlicek.

Sana doktoruna güveniyorsan sözünden çıkma demeye geldim zaten sen de öyle yazmışsın sonraki mesajlarında ☺️🙏🏻

Tebrik ederim çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah 🙏🏻
Evet kuzucum güveniyorum doktoruma bir süre sadece ona teslimim 🤣🥰

Bak ne güzel güveniyorsan vardır bir bildiği sen dediğin gibi bu ay sözünden çıkma doktorunun önümüzdeki ay gerek kalmaz baktırmana inşallah ama adet olursan baktırırsın 🙏🏻
Yaa soğan kürü hakkımda hiçbir fikrim yok ama oladabilir yani incir çok etkiliyıor incir falan tükettin mi 😌
Ay inciri duymamıştım ben de dikkat edeyim 😂 prolaktini düşürdüm yükseltmiştim geri

İnşallah kuzum 🤩 belki kullanırım ama bilmiyorum en kötü diğer ay kullanırım hala düşmezse 🥰
Klomene başlayacak mıydın bu ay kuzumm?
Hiç belli olmaz, belki kendiliğinden de düşebilir bebeğim baya oynak bi hormon çünkü🤣
Sen stres yapma, pozitiif düşün pozitiif çizgiler görelimm🥰🙏🏻

Yok kuzum hiç sevmem incir 🥲 bu ay böyle devam etsin hala düşmezse kullanırım ilaç artık ☺️
İyi bari kuzum 😂 İnşallah düşecek kuzucum belki anlık birşey olmuştur ne biliyim 🙏🏻
İyi tamam afittim hemen kıyamıyorum da 🤣 bugün yapacak mısın bi dahaaa yapınca etiketle beni 🤩
Oy oy canımsınn 😍😍
Yapcam galiba kuzucum 10 gibi yaparım etiketlerim tabi 😂❤️

🤣 amin canim benm hadi durmak yok tempoya devam 🤰🏼 he vallahi egerki hafya snuna denk gelmeesydi kandan baktrcaktim prodoctor testi aldim sacibelinde sacibelinde mucizesini onla ogrendi belki bizede umut olur diye onun pesinden gidiyruz bakalim 🤲🏻🤗🤰🏼 eczanede tanesini 60 tlye satiyorlar bu arada trendyolda 5tanesini kargosula 100 tlye aldim bakalim rabbim yar ve yaddmcimiz olsun 🤲🏻🩵
İyi yapmışın canımm bende sacibelinde den gaza gelip prodoctor sipariş ettim ben 3 tanesini 65 e aldım kazıklandım galiba 😂😂
Bize de uğurlu gelir inşallah 🙏🏻😍
Sen öğren sonra arkandan biz gelelim 🤩

Ay inciri duymamıştım ben de dikkat edeyim 😂 prolaktini düşürdüm yükseltmiştim geri
Canım şöyle doğumdan sonra süt yapan tüm besinlerin normal zamanda prolaktini yükseltme ihtimali var. Bildiğim yiyecekler, dereotu, çörekotu, incir. Ayrıca göğüse temas, stres
Nerden baksan bu hormon bi şekilde yükseliyor🤣🤣😂

Canım şöyle doğumdan sonra süt yapan tüm besinlerin normal zamanda prolaktini yükseltme ihtimali var. Bildiğim yiyecekler, dereotu, çörekotu, incir. Ayrıca göğüse temas, stres
Nerden baksan bu hormon bi şekilde yükseliyor🤣🤣😂
Merveeee57 Merveeee57 göğüse temas diyor seninki kesin ondan olmuştur 😂😂😂 Zumruduanka96 Zumruduanka96 ne diyorsun bebişim haklıyım bence 🤣

Back
X