Revizyon

T182

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2018
6
1
1
31
Dr Selcuk Inanli revizyon rinoplasti.

Merhaba, ben T, Holandada yasiyorum, onun icin Turkcem cok iyi degil, beni affedin
Holandada 2 burn ameleyati gecirdim ama cok kotu olmustu. Ilk ameliyattim burnum cok kalkim olmustu. Ikince amelyatimda benim burnumda yarisindan fazla kikirdaklirimi almislardi. Benim burnum ondan sonra coktu, nefes problemlerim vardi ve dis gorunus rezalatti. Disariya cikmaya bile utaniyordum. Bunu tek ben gormiyordum, etrafimda insanlar da bunu soyluyorlardi.. keske yaptirmasaydim.. yada keske ilk burnumu Turkiyede yaptirsaydim. Benim burnum ucu sanki kesilmis gibi duruyordu.
Baya bir arastirdim doktorlari, bir kac doktor bana dedi senin burnun cok kotu olmus, bunu biz yapamayiz.
Sonra internetten arastirdimda Dr. Selcuk Inanli yi gordum. Instagramini karistirdim cok kotu burnlari cok guzel duzeltiyordu. Ben onlari aradim ve asistantinla gorustum. Ucak biletlerimi aldim muaheneye gittim. Benim burnum gercekten cok kotu gozukuyordu.. Benle cok duzgun konustu, yani realist olmam gerekti. Iki sefer amaleyat gecirdim, mukemmel bir burna berki sahip olamam ama bunda daha iyi olcani biliyorduz. Randevumu aldim ve 6-03-2018 te ameliyat oldum. Kaburgadan kikirdak transferi yapti. ameliyattim 6(!) saat surdu, cunku cok zor bir ameliyat oldugunu ogrendim. Ilk hafta pek kolay gecmedi moralmam cok hafif di ama kaburga bolgesi agridiyordu. Bir hafta sonra alcilar cikti ve burnunu ilk gordum. Cok sisdi ama simdiden cok guzel duruyordu. Simdi 3 bucuk hafta oluyor ameliyattim. her hafta sislik daha az oluyor. Selcuk Inanli ve asistanti Esra'yi cok tesekkur ediyorum. Simdi ben holanda dayken bile aklimda sorulari onlarla paylasiyorum ve cok iyi yardim ediyorlar

Eklentiler

• lol.jpg
    34,6 KB · Görüntüleme: 702
  • 20180201_143944.jpg
    81,8 KB · Görüntüleme: 646
  • Screenshot_20180314-170051.png
    289,1 KB · Görüntüleme: 624
  • rev 9.jpg
    36,7 KB · Görüntüleme: 659
  • rev 6.jpg
    89,6 KB · Görüntüleme: 657
  • 28943958_10155435345401033_1623419985_o (1).jpg
    30,2 KB · Görüntüleme: 648
Son düzenleme:
Geçmiş olsun. güzel görünüyor. Umarım sorun olmaz, son ameliyatınız olur.

Çok güzel görünüyor ben de revizyon olmayı düşünüyorum bütün yüz şekliniz değişmiş ve güzelleşmiş hayırlı olsun inşallah başka sorun yaşamazsınız

fotograflar net değil önden filkresız dotograf yok mu

Senin adina cok ama cok sevindim! :)

sizin adınıza sevindim
revizyon ameliyatınız ile ilk ameliyatınız arasında ne kadar süre var acaba?
benim de burnumda aşırı kalkıklık var malesef. kalkık burunların indirilmesi zor oluyormuş

sizin adınıza sevindim
benim de burnumda aşırı kalkıklık var malesef. kalkık burunların indirilmesi zor oluyormuş

Aynı sorun bende de var
Siz neye karar verdiniz

sizin adınıza sevindim

Evet kalkık burun da arayi çok açmamak gerekiyor Muş deri esnemiyormuş

Özelden mesaj yazabilirmisiniz

Merhaba çok geçmiş olsun
Durumunuz nasıl

Evet kalkık burun da arayi çok açmamak gerekiyor Muş deri esnemiyormuş

Özelden mesaj yazabilirmisiniz

ben 2.ameliyatımı olalı neredeyse 5 sene oldu. 1.ve 2.ameliyatım arasında yaklaşık 6 sene vardı. doktorum diğer sorunları düzeltti ama kalkıklığı pek gideremedi ve açıklamasını deri bu kadar izin verdi diye yapmıştı.
bu kalkıklığın pek düzeleceğini zannetmiyorum ama yine de forumları takip ediyorum

Diyorum ya işte kalkik burun için arayı çok açmamak gerekiyor Muş
Çünkü burun, deri oturuyor
Deri esnemiyormuş

Başka ne sorunlarıniz vardı
Kime oldunuz revizyon u
Şuan memnunmusunuz

fazla kavisli ve ayrıca ucu top gibi olmuştu. revizyonu muhammed dilbere oldum. kıkırdak ekledi. zaten kendisi de burnumun kötü bi durumda olduğunu bu yüzden %80lik bir başarı vaad etmişti. ben sonuçtan memnunum
tek sıkıntım kalkıklığı ama o da düzelecek birşey değil malesef

Muhammed dilber için burun deliklerini eşit yapamıyor diyorlar siz de aynı sıkıntıyı yaşadınız mı?

8 hafta oluyor simdi.

Eklentiler

• 32349440_10155563357351033_3162977658107592704_n.jpg
    23,2 KB · Görüntüleme: 207
  • 32332038_10155563357341033_897739471573745664_n.jpg
    27 KB · Görüntüleme: 210
sizin adınıza sevindim

arasinda 4 ay vardi. Kalkik burnun inderk zor ama yapilicak birsey. Benkide cok kalkik ve yoktu, ama simdi pek kalkik degil!

arasinda 4 ay vardi. Kalkik burnun inderk zor ama yapilicak birsey. Benkide cok kalkik ve yoktu, ama simdi pek kalkik degil!

Gerçekten çok başarılı gördüğün en başarılı revizyon
Ama Gel gör ki Selçuk İnan li
revizyon fiyatı şu an 50 binmiş
Siz ne kadara yaptırdınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…