• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Revizyon

Gerçekten çok başarılı gördüğün en başarılı revizyon
Ama Gel gör ki Selçuk İnan li
revizyon fiyatı şu an 50 binmiş :KK43:
Siz ne kadara yaptırdınız

50.000 lira mı yok artık ahahhahahha. O paraya bence ABD’ye veya Kore’ye gidin, tüm yüzünüzü ameliyat olup gelin :) Uçak parası vize masrafı dahil :) Yeni bir ülke görmüş olursunuz. Elbette emeğe saygımız var ama bu kadar abartı fiyatlara pes diyorum :) ABD Kore forumlarına bakın estetik ameliyatın bedeli tl bazında bile bu kadar yüksek değil. Yukarıdaki arkadaşın da yalnızca burnunun ucunda çökme olmuş o kadar, burun çatısı düzgün kavisi düzgün herşeyi düzgün yalnızca, ucuna kıkırdak konup düzeltilmiş o kadar. Burda 50.000 lira verecek kadar kompleks ve zor birşey göremiyorum, Türkiye’de bunu çok daha uygun fiyatlara yapabilecek pek çok kalifiye cerrah mevcut. Yüzü yanmış, tamamen deforme olmuş, asit dökülmüş insanlara iç organlarından yeni yüz burun hatta yüz nakli yapan doktorlar bile bu rakamlara yapmıyor bu işleri arkadaşlar, biraz insaf...

Son düzenleme:
sizin adınıza sevindim
revizyon ameliyatınız ile ilk ameliyatınız arasında ne kadar süre var acaba?
benim de burnumda aşırı kalkıklık var malesef. kalkık burunların indirilmesi zor oluyormuş

Sky35 bana özelden yazar mısın Muhammet Dilber revizyon ameliyatı hakkında. Mesaj gönderme seçeneği kapalı sende

50.000 lira mı yok artık ahahhahahha. O paraya bence ABD’ye veya Kore’ye gidin, tüm yüzünüzü ameliyat olup gelin :) Uçak parası vize masrafı dahil :) Yeni bir ülke görmüş olursunuz. Elbette emeğe saygımız var ama bu kadar abartı fiyatlara pes diyorum :) ABD Kore forumlarına bakın estetik ameliyatın bedeli tl bazında bile bu kadar yüksek değil. Yukarıdaki arkadaşın da yalnızca burnunun ucunda çökme olmuş o kadar, burun çatısı düzgün kavisi düzgün herşeyi düzgün yalnızca, ucuna kıkırdak konup düzeltilmiş o kadar. Burda 50.000 lira verecek kadar kompleks ve zor birşey göremiyorum, Türkiye’de bunu çok daha uygun fiyatlara yapabilecek pek çok kalifiye cerrah mevcut. Yüzü yanmış, tamamen deforme olmuş, asit dökülmüş insanlara iç organlarından yeni yüz burun hatta yüz nakli yapan doktorlar bile bu rakamlara yapmıyor bu işleri arkadaşlar, biraz insaf...

Aynen Amerikada 50.000 tl'ye basarili doktorlara yapariz. Bana 50.000 tl dedi Selcuk Inanli, bende sok oldum, onun yerine Beverly Hills estetik doktorlarina giderim daha iyi.

Buarada dr. Bahadir Baykal cok dogal revizyon yapiyor, bugun gordum onun resimlerini. Instagramina bir bakmanizi isterim

Aynen Amerikada 50.000 tl'ye basarili doktorlara yapariz. Bana 50.000 tl dedi Selcuk Inanli, bende sok oldum, onun yerine Beverly Hills estetik doktorlarina giderim daha iyi.

Buarada dr. Bahadir Baykal cok dogal revizyon yapiyor, bugun gordum onun resimlerini. Instagramina bir bakmanizi isterim

Bence de canım o paraya Beverly Hills’e gidip burun yada Seul’e gidip komple yüz yaptır, daha mantıklı. Sonuçta bu ülkede 3 saatte 50.000 lira kazanan hiçbir meslek mensubu yok. Azıcık akıl mantık ve insaf diliyorum. Ayrıca Selçuk Beye ameliyat olup (burun değil) hiç memnun olmayan da gördüm yakınen. Before-after farkı yoktu yani, 10.000 dolar istemiş sonrası öncesi aynı. Bu ülkede 50.000 liranın kolay kazanılmadığını birileri hatırlatsa iyi olur.

Son düzenleme:
:KK64: bende aynı şeyi düşündüm

Kardashian Ailesi 'nin doktorumla olan
Dr. Simon Ourian'
:rolleyes:

Ve
Dr. Kassir
Donald b. yoo

Revizyon fiyatları acaba ne kadar
çok merak ettim ?

Özellikle Kim Kardashian ailesi burun doktoru ne kadar acaba
Dr. Simon Ourian

Sorsakmı cidden ?
Maille

Son düzenleme:
:KK64: bende aynı şeyi düşündüm

Kardashian Ailesi 'nin doktorumla olan
Dr. Simon Ourian'
:rolleyes:

Ve
Dr. Kassir
Donald b. yoo

Revizyon fiyatları acaba ne kadar
çok merak ettim ?

Özellikle Kim Kardashian ailesi burun doktoru ne kadar acaba
Dr. Simon Ourian

Sorsakmı cidden ?
Maille

:)) Akıl mantık vicdan ve insaf çok önemli :)

Kimse kusura bakmasın ama 50 bini kim istemisse o doktor degil resmen tefecidir allahtan korkar insan yılların dünya capındaki doktoru nazım cerkeş bile 30 iken

50.000 mi:olamaz::KK48::KK55:revizyon icin ahmet islam'ı araştırın geri kalanı ile de büyük bir avrupa+amerika turuna çıkılır sanırm:KK48:

Oha 50.000 lira baya yukselmis..
Ben 35.000 lira odemistim.
BBenim bir kac arkadasim var hepsi amerika da ameleyat oldular ve orda baha cok oduyorsun.
Bi arkadasim 15.000 dollara yaptirdi ikince sever cok kotu oldu. Simdi onlarda turkiye icin revizyona geliyorlar.
Dr yoo guzel yapiyor ama cok zor burnlari pek yapmiyor.
En iyisi Turkiyede!!
Selcuk Inanli, Alpaslan yildirim ve bahadir baykal iyidir.
Eyer Amerika da olsaydim dr Ion a giderdim. O da cok super yapiyor.

fazla kavisli ve ayrıca ucu top gibi olmuştu. revizyonu muhammed dilbere oldum. kıkırdak ekledi. zaten kendisi de burnumun kötü bi durumda olduğunu bu yüzden %80lik bir başarı vaad etmişti. ben sonuçtan memnunum
tek sıkıntım kalkıklığı ama o da düzelecek birşey değil malesef
Merhaba lütfen yardım revizyon olmussunuz ve üzerinden baya zaman gecmiş burnunuza kıkırdak eklenmiş acaba sorununuz neydi nerelere eklendi ve bunca zamana rağmen bir bozulma erime kayma gibi sorun oluştumu lütfen cvp verin banada kıkırdak eklendive burnumun kemigi oyuk sırta kıkırdak eklenmesi gerek ve cok korkuyorum ilerde sorun cıkar diye

Merhaba. RealSelf sayfasinda yeni gordum burun deliklerini. Cok uzuldum vallahi :( Bune cektigimiz cile.. Allah sabir versin. Simdi nasil gidiyor, Selcuk Inanli ne diyor?

Merhaba. RealSelf sayfasinda yeni gordum burun deliklerini. Cok uzuldum vallahi :KK43: Bune cektigimiz cile.. Allah sabir versin. Simdi nasil gidiyor, Selcuk Inanli ne diyor?

Ne oldu üçüncü revizyondan sonra da burun deliklerinde sorun mu çıktı kızcağızın?

Revizyon 1.ameliyata göre daha zor.hatta bir çok dr zor burunları kabul etmiyor. Gittiğim birçok kbb ve plastik cerrah gerek yok burnunuz böyle kalsın dedi ama hem rahat nefes alamıyordum hem de görüntü gerçekten kötüydü.ankara da bi dr.30 bin istedi.arkadaslarimin tavsiyesi üzerine ilhan egilmez e çok da uygun bi fiyata revizyon oldum.cok da mutlu oldum sonuctan.artik rahat nefes alıyorum hayat varmış ohh be

Back