- 3 Mayıs 2022
- 2.309
- 10.334
-
- Konu Sahibi sepyazeytin
Evet, aynı olması lazımFalcoJeanny ve damaged lemon beybiler sizin ilk ay kontrolleriniz yarın mıydı? İkinizinki de aynı gün mü?
Evet benim de yarın.FalcoJeanny ve damaged lemon beybiler sizin ilk ay kontrolleriniz yarın mıydı? İkinizinki de aynı gün mü?
Evet, aynı olması lazım
Kızlar... Her şey yolunda mı?Evet benim de yarın.
Yazacağım cnm sana özeldenKızlar... Her şey yolunda mı?
Bana da yazabilir misinizPardon bu mesajı atlamışım. Yazıyorum.
Merhaba emre beye ameliyat oldunuzmuKesinlikle böyle düşünüyorum. Ama vaktim yok. 46 yaşındayım ve bu nefes alamayan burunla gebe kalamam. Donmuş embriyolarım var, sonbaharda onları transfer yaptıracaktım. Seneye kaldı burun yüzünden. Ameliyat olmamdaki temel motivasyonda gebelik planı idi. Ama hayatım mahvoldu resmen!
Kardes yan yatip foti çekmişsin tabiki yamuk cikar benimki o pozisyonda cok daha korkunc ben ameliyat olmadim henuz ayni eğrilik bende de varTeşekkürler moral vermeye çalıştığınız için :) ama ön kamera sanırım biraz düzgünleştiriyor. Çünkü hakikaten şekli çok yamuk maalesef. Size flash ile yaptığım gece çekimini de göndereyim. Bakın burnum tam C gibi. Sağa doğru kayıyor. Ödem midir sizce? Bir de doktor ameliyat sonrası tüm kemiğini kırdım demişti ama kontrole gittiğimde kemiğe müdahale etmedim, ödem değildir dedi. Ne dediğini mi unuttu acaba?
Öyle şey mi olur yahu? Yan yatınca burun yamuk mu çıkarmış, sen iyice bir araştır bu konuyu, öyle ameliyat ol. Ha bir de sola yattığımda düz olan burun, sağa yatınca bu hale geliyor. Ameliyat olmadıysan senin burnunun daha korkunç olması normaldir ama ben iki kez ameliyat oldum. Böyle yazıp insanları yanıltmayın, sağa sola yatınca ameliyatlı burun yamulmaz.Kardes yan yatip foti çekmişsin tabiki yamuk cikar benimki o pozisyonda cok daha korkunc ben ameliyat olmadim henuz ayni eğrilik bende de var
Merhaba, dün gece başınızdan geçen ameliyat serüvenini okudum ve aklım sizde kaldı. Şu anda nasılsınız umarım eskisinden daha iyi hissediyorsunuzdur. Yeni bir gelişme var mı ?Öyle şey mi olur yahu? Yan yatınca burun yamuk mu çıkarmış, sen iyice bir araştır bu konuyu, öyle ameliyat ol. Ha bir de sola yattığımda düz olan burun, sağa yatınca bu hale geliyor. Ameliyat olmadıysan senin burnunun daha korkunç olması normaldir ama ben iki kez ameliyat oldum. Böyle yazıp insanları yanıltmayın, sağa sola yatınca ameliyatlı burun yamulmaz.
Teşekkür ederim :) Hayır düzelme anlamında bir gelişme yok, hâlâ eğri bir burnum var.Merhaba, dün gece başınızdan geçen ameliyat serüvenini okudum ve aklım sizde kaldı. Şu anda nasılsınız umarım eskisinden daha iyi hissediyorsunuzdur. Yeni bir gelişme var mı ?
Umarım bir an önce tüm dilekleriniz gerçekleşirTeşekkür ederim :) Hayır düzelme anlamında bir gelişme yok, hâlâ eğri bir burnum var.
Maalesef bir daha revizyon olmaktan başka bir çarem kalmadı. İşin kötü tarafı, doktor şu eğri burnuma harika diyor, muhteşem diyor, eğri değil sen abartıyorsun diyor. Burnuma o doktor dışında güzel olmuş diyen bir tek kişi bile yok. 11 ay bitti, düzelmez artık. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Umarım bir an önce tüm dilekleriniz gerçekleşir
Merhaba fatih sonmezin hastalarindan tanidiginiz varmi memnuniyet duydunuz hakkında bende duwunuyorum listemde ama bilgi sahibi değilim hakkındaFatih Sönmez.
Tanıdığım yok ama sayfasında uzun dönem ameliyat sonuçları paylasiyor en azından, çoğu doktorun yapmadıği bir şey.Merhaba fatih sonmezin hastalarindan tanidiginiz varmi memnuniyet duydunuz hakkında bende duwunuyorum listemde ama bilgi sahibi değilim hakkında
Sakin ayni doktora revizyon ameliyati olma. Genelde sunu diyorlar eger ilk ameliyatta istedigini yerine getiremediyse revizyon ameliyatini hic yapamaz.Maalesef bir daha revizyon olmaktan başka bir çarem kalmadı. İşin kötü tarafı, doktor şu eğri burnuma harika diyor, muhteşem diyor, eğri değil sen abartıyorsun diyor. Burnuma o doktor dışında güzel olmuş diyen bir tek kişi bile yok. 11 ay bitti, düzelmez artık. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
Artık aynı doktora olmaz. O da aynı doktordan benim gibi ağzının payını aldı .Sakin ayni doktora revizyon ameliyati olma. Genelde sunu diyorlar eger ilk ameliyatta istedigini yerine getiremediyse revizyon ameliyatini hic yapamaz.
MemnunmısunAhmet islam
Merhaba, siz Ahmet Bey'e olmuştunuz sanırım özelden fotoğrafınızı paylaşabilir misiniz?Ben ılkinde yapamayan doktorun 2.de yapacağını asla düşünmüyorum.
Çünkü Ben de zamanında aynı doktora 2 kez ameliyat olmuştum. Beceremedi.
Sonra geçen temmuzda başka bir doktora 3.ameliyatımı oldum
Ve iyi ki olmuşum dedim.