- 27 Eylül 2020
- 106
- 43
- 26
- Konu Sahibi sepyazeytin
Kesinlikle burunlarından kıl aldırtmıyorlar hata asla onlarda olmuyor zaten, bir de yanındaki asistana söylüyorum bana gayet güzel görünüyor size öyle geliyor gibisinden çocuk kandırırcasına konuşuyorlar gerçekten insan hayret ediyor. Arkadaşlarımda bana katılıyor çöküklük var başka doktor da evet var dedi. Sonradan kabullenip yaptı gerçi de onu da beceremedi sağolsun. Benim yaşımda biraz gençti çok araştırmadan hemen olsun diyip gittim açıkçası. Şuan daha iyi doktorlar olduğunu görüyorum çevremdeki yapılan burunlardan. Neyse Allah beterinden korusun hallolmayacak meseleler değil uzman ellerde.Çok tatlı ve çok içtensiniz fakat ne yazık ki durumlarımız oldukça üzücü. Siz daha gençsiniz, toparlamak zor olmaz diye düşünüyorum. 30 yaşından sonra kolajenin azalması, kıkırdakların tamamen kendini hafızaya almış olması olumsuz etkiliyor. Doktora göre hava hoş, bekleyecekmişiz. 6. ay belli olur diyor, gidiyorum bu defa da 1 yılda belli olur diyor. Her şey ödem zaten. Bariz bir eğrilik var ama bana öyle geliyormuş. Her şey bana öyle geliyormuş, burnum harikaymış. Biraz ısrar eder gibi konuşunca da resmen azar işittim. Ne denir ki... İyice kırgın ve küskünüm artık. Bir azar işitmediğim kalmıştı, onu da yaşadım.
1,5 yıldır her gün defalarca aynaya bakmak, o umutla yaşamak nasıl bir şey bilmiyorlar ve bu yüzden hep boş konuşuyorlar!
Bence siz de eğer 1 sene olmamışsa henüz 1 seneyi bekleyin hemen üzülmeyin çünkü kalın ciltlilerde ödem gerçekten yavaş iniyor. Benim 7.ayda baya bir değişiklik olmuştu şişkinliklerim inmişti. Sizde burnunuza zaman tanıyın inşallah iyileşir. Fotoğraflarınıza baktım bu hali bile güzel görünüyor kötü durmuyor.