- 29 Temmuz 2016
- 7
- 3
- 26
-
- Konu Sahibi rukisdaily
Fotoğrafınız varsa görebilir miyim acaba? Genel olarak doğal oldu memnunum fakat kavis olayı kafamı karıştırdı dediğim gibi.Daha çok yeni biraz daha bekleyin derim ama benim burnum ameliyat masasında çok daha kalkık duruyordu bundan hafif bir düşme oldu sonra sabit kaldı şişler inincede çok güzel kavisi çıktı.
Yeni burnunu keyfini çıkar, yüzüne yakışmış. Daha da zarifleşecek inan. 2 defa ameliyat oldum, ödemi bakınca anlıyorum artık. Özellikle uç kısmı incelecek, zarifleşecek. Revizyon ücreti mi alındı? Ne kadar ödedin öğrenebilir miyim?Yardımcı olabilecek kimse yok mu
devlet hastanesinde ameliyat oldum bu nedenle normal ücret ödedim, çok teşekkür ederimYeni burnunu keyfini çıkar, yüzüne yakışmış. Daha da zarifleşecek inan. 2 defa ameliyat oldum, ödemi bakınca anlıyorum artık. Özellikle uç kısmı incelecek, zarifleşecek. Revizyon ücreti mi alındı? Ne kadar ödedin öğrenebilir miyim?
Merhaba kaburgadan kıkırdak alındı mıYeni burnunu keyfini çıkar, yüzüne yakışmış. Daha da zarifleşecek inan. 2 defa ameliyat oldum, ödemi bakınca anlıyorum artık. Özellikle uç kısmı incelecek, zarifleşecek. Revizyon ücreti mi alındı? Ne kadar ödedin öğrenebilir miyim?
Hayır, alınmadı. Kıkırdak gerekirse genizden alıyorum demişti doktorum ama bende oradan da alınmamış diye biliyorum.Merhaba kaburgadan kıkırdak alındı mı
Peki böyle bir durum yaşayan var mı doktorum kaburgamdan alıp burun sırıtına ve ucuna ekleyeceğini söyledi acaba erime olur mudevlet hastanesinde ameliyat oldum bu nedenle normal ücret ödedim, çok teşekkür ederim
Peki böyle bir durum yaşayan oldu mu çevrenizde acaba doktorum kaburgadan alıp burun sırtına ve ucuna ekleyeceğini söyledi erime olur mu acabaHayır, alınmadı. Kıkırdak gerekirse genizden alıyorum demişti doktorum ama bende oradan da alınmamış diye biliyorum.
Biraz önce bir post açtım bakabilir misiniz acaba ödem mi değilmi diye sordum bendeYeni burnunu keyfini çıkar, yüzüne yakışmış. Daha da zarifleşecek inan. 2 defa ameliyat oldum, ödemi bakınca anlıyorum artık. Özellikle uç kısmı incelecek, zarifleşecek. Revizyon ücreti mi alındı? Ne kadar ödedin öğrenebilir miyim?
Merhaba doktorunuz ismi neydi acaba hangi hastanede oldunuz ?devlet hastanesinde ameliyat oldum bu nedenle normal ücret ödedim, çok teşekkür ederim
Burnunuz çok güzel olmuş dert etmeyin ,daha şekillenecek,bende 10 gün oldu ameliyat olalı bende burun deliklerimi taktım kafaya ikiside farklı duruyor inşallah bekliyorum düzelir diye,sizde bir değişim oldumu 7gündür?Yardımcı olabilecek kimse yok mu
Ben 10 gün oldu revizyon ameliyat olalı kaburgadan kıkırdak aldı burnum güzel oldu fakat delikleri simetrik olmamış düzelmezse ufak bir operasyon yapacağım dedi,bekliyorum psikolojim bozuldu keşke olmasaydım diyorum şimdi yamuk burnuma alışmıştım,sizde iyice düşünün derim büyük bir problem yoksa olmayın derim biryeri yaparken diğer yeri bozuyorlar ,yada olursanızda iyice araştırın.Peki böyle bir durum yaşayan oldu mu çevrenizde acaba doktorum kaburgadan alıp burun sırtına ve ucuna ekleyeceğini söyledi erime olur mu acaba