-
- Konu Sahibi boyamakitabi
60 bin TL revizyon icin, Sureyya seneldirin asistani soylemisti 1 ay once. muayine ucreti ise 500 tl60 bin mi 6 bin mi ?hangi doktor istedi 60 bini ?
Ben bu doktorun adını hiç duymamıştım ücreti de çok yüksek.ben ankarada 40 bin tl oldum hemen karar vermeyin nasıl bir burun oldu ki 60 bin tl istedi.muayene edip mi ücreti söylediler.son günlerde forumda birkaç üye yazmıştı yorum olarak memnun olmadıklarını.yorumları okuyun ve iyi araştırın çok önemli bir karar.60 bin TL revizyon icin, Sureyya seneldirin asistani soylemisti 1 ay once. muayine ucreti ise 500 tl
Ben bu doktorun adını hiç duymamıştım ücreti de çok yüksek.ben ankarada 40 bin tl oldum hemen karar vermeyin nasıl bir burun oldu ki 60 bin tl istedi.muayene edip mi ücreti söylediler.son günlerde forumda birkaç üye yazmıştı yorum olarak memnun olmadıklarını.yorumları okuyun ve iyi araştırın çok önemli bir karar.
Iyi bir doktor burnu görmeden net ücreti söyleyemez.hangi doktorları düşünüyorsunuz ben çok uzun zaman doktor araştırdım genel olarak bir fikrim oluştu bu konuyla ilgili.doktor secimi en zor olan iyi bir doktor bulunca emin olun herşey güzel oluyor.ben 18 şubatta revizyon oldum kaburga kıkırdağı ile yapıldı burnum.ilk ameliyatım çok kötüydü burnumun her tarafı çok kusurluydu ve kıkırdak alınıp düzeltildi.inanin herşeyin çözümü var ve cozumu ancak iyi bir doktor bulabilir.yok zaten butcem o kadar degil, ona ameliyat olmayacagim. fiyati burnuma bakmadan verdiler. bir kac doktordan randevu aldim ama yine de cok kararsizim, korkuyorum, cok zor doktor secimi
Iyi bir doktor burnu görmeden net ücreti söyleyemez.hangi doktorları düşünüyorsunuz ben çok uzun zaman doktor araştırdım genel olarak bir fikrim oluştu bu konuyla ilgili.doktor secimi en zor olan iyi bir doktor bulunca emin olun herşey güzel oluyor.ben 18 şubatta revizyon oldum kaburga kıkırdağı ile yapıldı burnum.ilk ameliyatım çok kötüydü burnumun her tarafı çok kusurluydu ve kıkırdak alınıp düzeltildi.inanin herşeyin çözümü var ve cozumu ancak iyi bir doktor bulabilir.
Isim olarak hepsinin adını duydum ama ayrıntılı araştırdığım doktorlardan değiller.fotograf paylaştınız mi. 1 kere mi ameliyat oldunuz. 1 yıl geçmeden revizyon düsünmeyin bence şişlikler tam olarak geçsinbenim ilk ameliyyatdan sonra hayatim mahv oldu, resmen hayata küstüm, bazen o kadar umutsuz oluyorum ki, yine eskisi gibi mutlu ola bilir miyim bilmiyorum. 5 doktorla randevu aldim bu ay için ama hiç birine emin degilim. Volkan kahya, serkan barışkan, alev camcioglu, mustafa karaca ve ahmet islam. bu doktorlarla olgili bir bilginiz var mi
Dolandırıcılık böyle bişey:)revizyon icin 26000 tl mi? bana 1 ay oncesinde 60 000 tl demistiler. her halde yurtdisindan gelecegimi soyledigim icim. Allah Allah
evet 1 kere oldum ameliyat, bir kac gune 8 ay oluyor. 1 yilin sonuna dusunuyorumIsim olarak hepsinin adını duydum ama ayrıntılı araştırdığım doktorlardan değiller.fotograf paylaştınız mi. 1 kere mi ameliyat oldunuz. 1 yıl geçmeden revizyon düsünmeyin bence şişlikler tam olarak geçsin
şaka gibi gerçekten. 2 katından fazla söylemişler. bi de resim falan istemeden direk fiyat verdilerDolandırıcılık böyle bişey:)
Benden geçen sene 50 bin aldı bir lirasını bile haketmiyo uzak durun o adamdan tam bir dolandırıcı hayatımın içine etti yaptığı burunla bana yaşattığı bütün acıları rabbim onada yaşatsın öyle bir derde düşsünki inim inim inlesin benim sağlıklı nefesimi tıkadığı gibi rabbimde onun aldığı nefesi tıkasın hayatımda ilk defa süreyya şeneldir denilen adama bu kadar beddualar ettimrevizyon icin 26000 tl mi? bana 1 ay oncesinde 60 000 tl demistiler. her halde yurtdisindan gelecegimi soyledigim icim. Allah Allah
sizi çok iyi anlıyorum. aynı şeyleri yaşadım. Allah yardimcimiz olsun.Benden geçen sene 50 bin aldı bir lirasını bile haketmiyo uzak durun o adamdan tam bir dolandırıcı hayatımın içine etti yaptığı burunla bana yaşattığı bütün acıları rabbim onada yaşatsın öyle bir derde düşsünki inim inim inlesin benim sağlıklı nefesimi tıkadığı gibi rabbimde onun aldığı nefesi tıkasın hayatımda ilk defa süreyya şeneldir denilen adama bu kadar beddualar ettim
Merhaba, siz Engin Erkal a revizyon mu yaptirdiniz?Ben Antalya da Engin Erkal a oldum.15 bin lira.memnunum.
Cok uzuluyorum boyle hasta la gorunce cok gecmis olsun.ncelikle
öncelikle geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda sağlığınız a kavusursunuz hemen her yerde mesajlarim da bu konudan bahsediyorum mesaj larimi gozatarsaniz anlarsiniz 'bence hiç kimse görüntü için fonksiyonel bir burundan vazgecmemeli' e peki ne yapalım ameliyat mi olmayalım hayır tabi ki ama iyi manzara resmi değil en iyi ağaç resmini yapani bulmalıyız bence bunun icinde elbette teki bu tarz siteler fikir için önemli ama yetersiz. Doktorlarin kendi işleri ni araştırmalı makalelerini okumalı ve daha da önemlisi güçlü refanslar bulunmali özellikle de sağlık sektöründen referanslar...
Size nacizene tavsiyem muayene listenize Süreyya Seneldir beyi de eklemeniz olur. En azından iyi bir kbb dır muayenenizi yaptırır fikrini alırsınız
Çok geçmiş olsun, revizyon icin doktor bulabildin miSüreyya şeneldir e ameliyat oldunuzmuki gelip burda insanlara tavsiye ediyorsunuz ben oldum kendisine hayatım karardı burnumu içerden öyle bir daraltmışki doğru düzgün nefes alamıyorum burnum taş gibi hiç oynamıyor koyduğu kadavralar sürekli kasılıyor mimik yapmaktan korkuyorum burnumda sırt diye birşey bırakmamış düzgün olan septum direğini kırmış ve yamultmuş nefes aldığım burnu nefes alamaz hale getirmiş ve geri dönüşü yok hiç bir doktor beni artık ameliyat etmek istemiyor siz burda kalkmış insanlara böyle bir doktoru tavsiye ediyorsunuz