Revizyon için kimi önerirsiniz

Ya vallahı benim druma kurban olsunlar adam burun var edıyo, delirmismi bunlar bastanmı savıyorlar arkadaslar bu paraları ısteyen dr yapmayacesareti yoktr ve kabul ederse hasta olsun parama bakarm der

60 bin TL revizyon icin, Sureyya seneldirin asistani soylemisti 1 ay once. muayine ucreti ise 500 tl
Ben bu doktorun adını hiç duymamıştım ücreti de çok yüksek.ben ankarada 40 bin tl oldum hemen karar vermeyin nasıl bir burun oldu ki 60 bin tl istedi.muayene edip mi ücreti söylediler.son günlerde forumda birkaç üye yazmıştı yorum olarak memnun olmadıklarını.yorumları okuyun ve iyi araştırın çok önemli bir karar.

yok zaten butcem o kadar degil, ona ameliyat olmayacagim. fiyati burnuma bakmadan verdiler. bir kac doktordan randevu aldim ama yine de cok kararsizim, korkuyorum, cok zor doktor secimi

yok zaten butcem o kadar degil, ona ameliyat olmayacagim. fiyati burnuma bakmadan verdiler. bir kac doktordan randevu aldim ama yine de cok kararsizim, korkuyorum, cok zor doktor secimi
Iyi bir doktor burnu görmeden net ücreti söyleyemez.hangi doktorları düşünüyorsunuz ben çok uzun zaman doktor araştırdım genel olarak bir fikrim oluştu bu konuyla ilgili.doktor secimi en zor olan iyi bir doktor bulunca emin olun herşey güzel oluyor.ben 18 şubatta revizyon oldum kaburga kıkırdağı ile yapıldı burnum.ilk ameliyatım çok kötüydü burnumun her tarafı çok kusurluydu ve kıkırdak alınıp düzeltildi.inanin herşeyin çözümü var ve cozumu ancak iyi bir doktor bulabilir.

benim ilk ameliyyatdan sonra hayatim mahv oldu, resmen hayata küstüm, bazen o kadar umutsuz oluyorum ki, yine eskisi gibi mutlu ola bilir miyim bilmiyorum. 5 doktorla randevu aldim bu ay için ama hiç birine emin degilim. Volkan kahya, serkan barışkan, alev camcioglu, mustafa karaca ve ahmet islam. bu doktorlarla olgili bir bilginiz var mi

Isim olarak hepsinin adını duydum ama ayrıntılı araştırdığım doktorlardan değiller.fotograf paylaştınız mi. 1 kere mi ameliyat oldunuz. 1 yıl geçmeden revizyon düsünmeyin bence şişlikler tam olarak geçsin

evet 1 kere oldum ameliyat, bir kac gune 8 ay oluyor. 1 yilin sonuna dusunuyorum

revizyon icin 26000 tl mi? bana 1 ay oncesinde 60 000 tl demistiler. her halde yurtdisindan gelecegimi soyledigim icim. Allah Allah
Benden geçen sene 50 bin aldı bir lirasını bile haketmiyo uzak durun o adamdan tam bir dolandırıcı hayatımın içine etti yaptığı burunla bana yaşattığı bütün acıları rabbim onada yaşatsın öyle bir derde düşsünki inim inim inlesin benim sağlıklı nefesimi tıkadığı gibi rabbimde onun aldığı nefesi tıkasın hayatımda ilk defa süreyya şeneldir denilen adama bu kadar beddualar ettim

sizi çok iyi anlıyorum. aynı şeyleri yaşadım. Allah yardimcimiz olsun.

Ahmet alp güzel revizyon ameliyatı yapıyor. Ben ilk ameliyatımi oldum ona iki gün önce . Kendisi mükemmel bir doktor. Burnum için erken ama bir görüş demek istediğimi anlarsın

Süreyya şeneldir e ameliyat oldunuzmuki gelip burda insanlara tavsiye ediyorsunuz ben oldum kendisine hayatım karardı burnumu içerden öyle bir daraltmışki doğru düzgün nefes alamıyorum burnum taş gibi hiç oynamıyor koyduğu kadavralar sürekli kasılıyor mimik yapmaktan korkuyorum burnumda sırt diye birşey bırakmamış düzgün olan septum direğini kırmış ve yamultmuş nefes aldığım burnu nefes alamaz hale getirmiş ve geri dönüşü yok hiç bir doktor beni artık ameliyat etmek istemiyor siz burda kalkmış insanlara böyle bir doktoru tavsiye ediyorsunuz

Çok geçmiş olsun, revizyon icin doktor bulabildin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…