- 25 Haziran 2013
- 583
- 12
-
- Konu Sahibi boyamakitabi
Bicok sayfada ve uyeden duymustum revizyonda cok ii oldunu. Hatta kaburgadan aldigi kikirdagi verev keserek yaptigi bi teknik bulmus latince ismini bilmiyorum ama buldugu teknik literature falan gecmis ole bi video izlemistim you tube da. Hocayla iletisime gecmekte fayda olur diyorum
Bana özelden ya da burdan ayrıntılı bilgi verir misiniz çok geçmiş olsunEvet bahsettiğiniz litarütüre girin bnm revizyon doktorum eren ttaştan henuz 2 aylık oolmadıkama cok mmutluyum şişlikler için zaman lazımnazar
öncelikle geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda sağlığınız a kavusursunuz hemen her yerde mesajlarim da bu konudan bahsediyorum mesaj larimi gozatarsaniz anlarsiniz 'bence hiç kimse görüntü için fonksiyonel bir burundan vazgecmemeli' e peki ne yapalım ameliyat mi olmayalım hayır tabi ki ama iyi manzara resmi değil en iyi ağaç resmini yapani bulmalıyız bence bunun icinde elbette teki bu tarz siteler fikir için önemli ama yetersiz. Doktorlarin kendi işleri ni araştırmalı makalelerini okumalı ve daha da önemlisi güçlü refanslar bulunmali özellikle de sağlık sektöründen referanslar...Kizlar slm ben geldim bilmeyenler için hatirlatayim yaklaşık 2 yıl once astronomik bir ücretle süper plast 'ta lazerli burun estetiği olmuştum burnum pek cok insan gibi kemerliydi kemer gitti cok cok güzel olmadı ama idare eder ameliyat sonrası da burda anlatilanlara kiyasla cok rahat gecti çünkü bu ameliyatta burnu parcalamiyoruz yapısını bozmuyoruz ilerde tekrar bir ameliyat gerekirse doktor aynı sekilde bulur dediler belki bu yuzden rahat oldu ama 2 sene gecti görüntü beni cok rahatsiz etmiyor ama nefes alamiyorum özellikle yatinca yürürken ve birsey yerken hic nefes alamıyorum nefes nefese kaliyorum burun ici kuru akmiyor nemlenmiyor burun kanatlarından birisi sertlesti diger tarafta sanirim kesi yapılıp girilen yerde topçuk oluştu yani burun fonksiyonu bozuldu
revizyon icin kimi önerirsiniz sitesine cok guzel ve iddialı yazilar yazmış bir kac doktora yazdım herkes kendi doktorunuza gidin dedi benim içimden gelmiyor nedense
antalya'da bir doktor kıkırdak ekleyerek burun deliklerini genişletmek gerektiğini söyledi açıkçası birden fazla problem var revizyondan cekinmeyen kimi önerirsiniz fiyat ne kadar cok mu zor oluyor ilk ameliyatim oldukca kolaydı bu arada ameliyattan sonra 1hafta takilan sekillendiricilerin burnun 2 yaninda gozluk gibi biraktigi iz hic gecmedi
Cok uzuluyorum boyle hasta la gorunce cok gecmis olsun.ncelikle
öncelikle geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda sağlığınız a kavusursunuz hemen her yerde mesajlarim da bu konudan bahsediyorum mesaj larimi gozatarsaniz anlarsiniz 'bence hiç kimse görüntü için fonksiyonel bir burundan vazgecmemeli' e peki ne yapalım ameliyat mi olmayalım hayır tabi ki ama iyi manzara resmi değil en iyi ağaç resmini yapani bulmalıyız bence bunun icinde elbette teki bu tarz siteler fikir için önemli ama yetersiz. Doktorlarin kendi işleri ni araştırmalı makalelerini okumalı ve daha da önemlisi güçlü refanslar bulunmali özellikle de sağlık sektöründen referanslar...
Size nacizene tavsiyem muayene listenize Süreyya Seneldir beyi de eklemeniz olur. En azından iyi bir kbb dır muayenenizi yaptırır fikrini alırsınız
Rica ederim. Ilk karar hatali olmus belkide ama bu kez isinizi iyi arastirin derim kendinize bir liste yapin gerekirse hepsine bur mail atin duruminuzu .Ve bence yuYuze gorusme en.onemlisi ...bol sansÇok tsk ederim
Rica ederim. Ilk karar hatali olmus belkide ama bu kez isinizi iyi arastirin derim kendinize bir liste yapin gerekirse hepsine bur mail atin duruminuzu .Ve bence yuYuze gorusme en.onemlisi ...bol sans
ameliyat oldunmu olduysan kime oldun fotograf rica ediyorum bende ameliyat oldum kaburgadan kıkırdak eklendı ve tekrar çöktüBir de bu şekilde kıkırdak eklenen kişiler var mı varsa durumları nasıl merak ediyorum doktorun anlattıklarından çıkardığım sonuç kikirdagin canlı kalması çok zor çok moralim bozuldu ister kaburga ister kulak ister Kadavra ister burun içinden olsun kıkırdak alınıp yeni şekil verildi mi dışındaki zar gitti mi kıkırdak beslenmiyor ve bir kaç sene içinde gidiyor dedi doktora kontrole gidince bunu sorar misin çok canım sıkıldı moralim bozuldu
daha önce cemal cingiye olmuştum ama çökme ve yamulma oldu şimdi tekrar doktor araştırıyorum tşkHenuz olmadim korkuyorum cok gecmis olsun abdulkadir goksel beyi düşünüyorum ben sen kimlere oldun
geçmiş olsun kime revizyon oldunuz acabaBurnu okadar berbat durumdaydı ki gorensana ne oldu diyordu bburnundanefes fazla ooyuntu çöküntü şekil bozukluğu daha neler nelerhhersey vardı aynalar a bakamz hale gelmiştim
Revizyon kurtarma ooperasyonu oluyor yani ilk ameliyat gbi hakkaburun beklentiniz olmasn bn doktorumla soyle konuştum yumuşak hafifkkais çöküntü ler gitsin nefes güzelsin kkemik kısmı güzel dursn ucu düşük olmasın desteklensn domyzcuk tarzı olmasn haddindn fazlaküçüln burnum ideal yüz hatlarıma uygun olsun burun ucuna dokunul madı ssadeceddestekledi
bnm zor bir ameliyat oldu 5 saatdiye düşündgmz odamdan 13.30 da alındım 14.00 uyudum ve gözümü açtığımdaodada ki saate gözüm gitti saat 20.45 di kaburga kkırdagı kullanıldı cok küçük kesi olyr suan soluklastı o gece Acıbadem de kaldımuzun sure narkoz oldugu için hhemen atamadım bBasımddönüyor du doktorum mükemmel bir insan bn odaya cikmadan ailemi sakinleştrmiş uzun zaman gecince korktular tabi ilk 3 gün dikiş yerimaacısıö öksürmek zor oluyr ama 10 günde toparladım gözlerim şişmedi ilk ameliyat da kamyon carpmş gbi olmustum bu arada bnm bebeğim 12 aylıktı annem ilgilndi o sure boyunca Rabbineşükürler oolsunki atlattm suan yüzümde daima tebessüm var goren iyi ki ooldunddiyorbu bbidaha mutlu eediyor birazxzaman a ihtiyacım var henüz 2 ay oolmadıbile kkendini belli etmesi 6 ay süryr
Rabbim yardımcınız olsun cok zor gercekten ama mutluyum artık
Çok tsk ederim
Merhaba,
Ben birkaç gün evvel büyük bir hevesle Süreyya Şeneldir Bey’ e gittim. Tek referansım internetti. Videolarının hepsini izledim ve mesleğinden ayrı olarak instagram da da özel içerikli başarılı bir hesabı olduğunu öğrendim. Bir buçuk saat gecikmeden sonra kendisiyle görüşme imkanım oldu. Asistanı resimlerimi çekti. Süreyya Bey bana birkaç hastasının öncesi-sonrası fotoğraflarını gösterdi ve 3d vectra da bana yapabileceği burnun görüntüsünü oluşturdu. Şekli ile ilgili fikir yürütmek istediğimde hayli sert çıkıştı. Tam olarak ‘O zaman ameliyatı sen yap!’ dedi ve söz hakkı vermedi. Sürekli cep telefonuyla oynuyordu ve bu son derece saygıdan uzak bir davranıştı. Moralim gerçekten çok bozulmuştu. ‘Hocam kızmayacaksanız bir şey daha sorabilir miyim?’ şeklinde birkaç not aldığım soru yönelttim kendisine. Cevapladı ve tabii sorabileceğimi söyledi. Zaten moral bozukluğu ve şaşkınlıktan soracaklarımın hepsini soramadan odadan çıktım. Yüzüme neredeyse hiç bakmıyor; sürekli cep telefonuyla oynuyordu. Fiyatla ve ameliyat tarihiyle ilgili de asistanıyla görüşmemi söyledi ve odadan çıktım. Bunları yazmak istedim, çünkü ben şimdiye dek bu siteden çok faydalandım ve bu güncel tecrübemi paylaşarak başka soran arkadaşlara fikir vermek istedim. Vizite ücreti de 500 TL.
İçime maddi manevi oturdu. Belki de bu tarz muameleyi sorun etmeyen arkadaşlar ya da bu tarz muamele görmeyenler de vardır. Belki de iyi bir doktordur. Ama benim kanımca maddi manevi beklentilerin altında idi, güvenemdim, iletişim sşğlayamadım ve doktor arayışına devam ediyorum maalesef… Benimki revizyon olacak. Yardım edebilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim…