- 25 Haziran 2013
- 583
- 12
-
- Konu Sahibi boyamakitabi
Ups. Ne pahallıymış ya. Nerede oturuyorsun?Emre ilhan beyden gelen mailde revizyon ameliyatlarin 15 binden basladigi yazili 15 binden basladigina gore 20 binle gitmek lazim insaf diyorum senelerce birikteremeyecegim bir para kac yilda biriktirdigimi onceki yıl vermistim istanbulda isim yapmış doktorlar az cok bu fiyati isteyecegi icin antalya.ya yöneldim ya serdar ünlü ya engin erkal
Slmlar.. Ben de iki kz ameliyat oldm ama hala mutsuzum rewizyon için doktor önerilerinize açığım.. Ben iki kez istanbulda ameliyat oldum. son bir yıldır da birçok doktorla grştm. Hiç öyle uzaktan göründğü kdr kolay olmuomuş malesef bu işler. Daha çok iyi doktoar wardr ama biz bilmiyoruz iste. Siz kime ameliyat olmuştunuz??Bende iki kez oldum cok mutsuzum revizyon dusunuyrm cok istyrm, sadece emre ilhana guveniyrm ama ucretini odeyecek gucum yok calismiyrm bi calissam biriktrp olurumda kizim var birakamam(((
Merhaba benim de burun kanatlarimin hemen ust kismina kikirdak eklendi. Benim kendi burnumun icindeki kikirdaklar saglamdi onlardan kullanildi. Ilk ameliyattan sonra ben de nefes problemi yasadim 1 yil bekledim Muhammet Dilber e revizyon oldum bir bucuk ay once. Suan nefesim gayet iyi goruntusu de guzel. Daha cok erken gerci yorum yapmak icin. bir gorusmeni oneririm kendisiyle. Yapar mi yapmaz mi en basta soyleyen doktor en azindan oyalamaz canim.
Aaa hic oyle bisey duymadim. Benim burnuma da canli doku serdigini soylemisti muhammet bey. Yanlarina ama benim. Hic oyle canli kalmayabilir falan demedi normalde en kotusunu soyler butun ihtimalleri sayar ama.. sorarim yarina bigune canim. Benim morlugum bile olmadi ameliyattan sonra. Bikac gun yuzum hafif sisti o da hemen gecti burnum sis sadece. Uc kismiyla ugrasildigi icingenelde. Ama sen morarabilirsin canim kemikle de ugrasilcaksa. Muhammet beyle muhakkak gorusmeni oneririm sosyal medyadan falan ulasmayi dene istersen. Ille ameliyat olmak icin degil de gorusunu almak icin. Seni yanitsiz birakacagini sanmiyorum.Bir de bu şekilde kıkırdak eklenen kişiler var mı varsa durumları nasıl merak ediyorum doktorun anlattıklarından çıkardığım sonuç kikirdagin canlı kalması çok zor çok moralim bozuldu ister kaburga ister kulak ister Kadavra ister burun içinden olsun kıkırdak alınıp yeni şekil verildi mi dışındaki zar gitti mi kıkırdak beslenmiyor ve bir kaç sene içinde gidiyor dedi doktora kontrole gidince bunu sorar misin çok canım sıkıldı moralim bozuldu
Burun sirti aciksa kikirdak eklemek gerekmiormu tekrar kirilmasi mi lazimmis? Kikirdak eklemesi zor bisey degil cunku hani burun sirtina kikirdak eklenen cok hasta var ama boyle bi ihtimal hic duymamistimBana da aynı şey yapılması gerekiyor burun kanatları çökmüş nefes alamıyorum
Ama benim ayrıca burun sırtı açık kaldığı için onun da kırılması gerekiyor
ameliyat sonrası süreci anlatır misin çok ağrı oldu mu
Dr beyin kabul etmediği vakalar da oluyor mu burdaki Dr bu ameliyatı yapmayı kabul etmedi
Burun sirti aciksa kikirdak eklemek gerekmiormu tekrar kirilmasi mi lazimmis? Kikirdak eklemesi zor bisey degil cunku hani burun sirtina kikirdak eklenen cok hasta var ama boyle bi ihtimal hic duymamistim
Aaa hic oyle bisey duymadim. Benim burnuma da canli doku serdigini soylemisti muhammet bey. Yanlarina ama benim. Hic oyle canli kalmayabilir falan demedi normalde en kotusunu soyler butun ihtimalleri sayar ama.. sorarim yarina bigune canim. Benim morlugum bile olmadi ameliyattan sonra. Bikac gun yuzum hafif sisti o da hemen gecti burnum sis sadece. Uc kismiyla ugrasildigi icingenelde. Ama sen morarabilirsin canim kemikle de ugrasilcaksa. Muhammet beyle muhakkak gorusmeni oneririm sosyal medyadan falan ulasmayi dene istersen. Ille ameliyat olmak icin degil de gorusunu almak icin. Seni yanitsiz birakacagini sanmiyorum.
Ucretini bilmiyorum ama ankaradaO hangi şehirde ve revizyon ucretine kadar
O revizyonda iyi miUcretini bilmiyorum ama ankarada
Bicok sayfada ve uyeden duymustum revizyonda cok ii oldunu. Hatta kaburgadan aldigi kikirdagi verev keserek yaptigi bi teknik bulmus latince ismini bilmiyorum ama buldugu teknik literature falan gecmis ole bi video izlemistim you tube da. Hocayla iletisime gecmekte fayda olur diyorumO revizyonda iyi mi