Merhaba,
Ben birkaç gün evvel büyük bir hevesle Süreyya Şeneldir Bey’ e gittim. Tek referansım internetti. Videolarının hepsini izledim ve mesleğinden ayrı olarak instagram da da özel içerikli başarılı bir hesabı olduğunu öğrendim. Bir buçuk saat gecikmeden sonra kendisiyle görüşme imkanım oldu. Asistanı resimlerimi çekti. Süreyya Bey bana birkaç hastasının öncesi-sonrası fotoğraflarını gösterdi ve 3d vectra da bana yapabileceği burnun görüntüsünü oluşturdu. Şekli ile ilgili fikir yürütmek istediğimde hayli sert çıkıştı. Tam olarak ‘O zaman ameliyatı sen yap!’ dedi ve söz hakkı vermedi. Sürekli cep telefonuyla oynuyordu ve bu son derece saygıdan uzak bir davranıştı. Moralim gerçekten çok bozulmuştu. ‘Hocam kızmayacaksanız bir şey daha sorabilir miyim?’ şeklinde birkaç not aldığım soru yönelttim kendisine. Cevapladı ve tabii sorabileceğimi söyledi. Zaten moral bozukluğu ve şaşkınlıktan soracaklarımın hepsini soramadan odadan çıktım. Yüzüme neredeyse hiç bakmıyor; sürekli cep telefonuyla oynuyordu. Fiyatla ve ameliyat tarihiyle ilgili de asistanıyla görüşmemi söyledi ve odadan çıktım. Bunları yazmak istedim, çünkü ben şimdiye dek bu siteden çok faydalandım ve bu güncel tecrübemi paylaşarak başka soran arkadaşlara fikir vermek istedim. Vizite ücreti de 500 TL.
İçime maddi manevi oturdu. Belki de bu tarz muameleyi sorun etmeyen arkadaşlar ya da bu tarz muamele görmeyenler de vardır. Belki de iyi bir doktordur. Ama benim kanımca maddi manevi beklentilerin altında idi, güvenemdim, iletişim sşğlayamadım ve doktor arayışına devam ediyorum maalesef… Benimki revizyon olacak. Yardım edebilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim…