Revizyon burun estetiği doktor önerisi acil ?

Tural hocayı şuan bende araştırıyorum
3 yıl önce revizyon olan hastası sağolsun mesajıma cevap verdi, memnun olmadığını 3. Ameliyat gerektiğini söyledi. Bana fotoğraf attı gerçekten burnu sivrileşmiş ve uzundu burun sırtı aşırı geniş. İlk revizyonda kıkırdak kullanmamış 3. ameliyatı kabul ederse kaburga kıkırdağı kullanacağını söylemiş. Hasta eğer 3. Ameliyat olursam yine Tural beye olurum dediğini de ayrıca belirteyim. Hala araştırıyorum. Yazdıklarımın çoğu memnundu bunun dışında. Hala araştırıyorum eski hastalarına ulaşmaya çalışıyorum.

Mehmet yazar bu konuda gerçekten çok iyi lakin 230 dan başlıyor diyor ..Bu fiyat asiri yüksek verilirmi emin değilim..

Siz araştırdınız mı hiç. Bu dru duydum araştıracağım. Bilgi buldukça yazarım

Ben İzmir'den Behçet Şahin ameliyat oldum duruşu doğal tam istediğim gibi gören anlamıyor estetik olduğuna ama revizyon yapiyormu bilmiyorum bir danışın eğer yapıyorsa muayene eder zaten olumlu olumsuz herşeyi konusuyor

Mehmet yazar hakkında kötü yorum görmedim görsemde yaptığı burunlardan sonra fikrim değişmez benim çok zor burunları yapıyor ve kendi tekniğiyle,nasıl bir teknik kullanıyorsa çok doğal bir sonuç çıkıyor ortaya..ama maddiyat işte deli para bana göre.

Burada birisi arkadaşına yaptığı burnun eskisinden daha kötü olduğunu ve ameliyat masasındaki gibi olmadığını
Şikayetvar. Com da yine 2 kişi şikayet yazılmış
Tabiki tercih sizin

Burada birisi arkadaşına yaptığı burnun eskisinden daha kötü olduğunu ve ameliyat masasındaki gibi olmadığını
Şikayetvar. Com da yine 2 kişi şikayet yazılmış
Tabiki tercih sizin
Kimden bahsediyorsunuz şikayet var da kim için yazmışlar şikayetleri

hayır olmadım ama araştırıyorum tural fatullayev var aklımda ona olmayı düşünüyorum fiyatı çok yüksek ama , kendimi ayarlamaya çalışıyorum maddi konuda
Bende Tural hocayı düşünüyorum hastalarına ulaşmaya çalışıyorum, 1 kişi dışında bana yazanlar çok memnun olduklarını söylediler siz araştırabildiniz mi?

Revizyon yapıp niye kıkırdak kullanmamış ki ? Bir de diğer hastalar ne dedi bilginiz var mı?

Tolga Oğuzhan kadar işinin ehli bir doktor görmedim revizyon ameliyatları çok başarılı

Tolga oğuzhana oldum 3. Revizyonumu bi araştrın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…