Yalnız hakkında kötü yorum okumuştum daha önce bilginiz olsunSiz araştırdınız mı hiç. Bu dru duydum araştıracağım. Bilgi buldukça yazarım
Ben İzmir'den Behçet Şahin ameliyat oldum duruşu doğal tam istediğim gibi gören anlamıyor estetik olduğuna ama revizyon yapiyormu bilmiyorum bir danışın eğer yapıyorsa muayene eder zaten olumlu olumsuz herşeyi konusuyorMerhabalar bir sene önce burun ameliyatı oldum kötü bir sonuç aldım revizyon ameliyatı yaptırmak zorundayım Psikolojimi çok bozdu bir yıldır toparlanmam gerek artık önceliğim Ankara’da yaşıyorum önceliğim Ankara ameliyat için ama iyi bir doktor olursa şehir dışına da giderim fiyatlar çok pahalanmış ama ikinci kez de pişman olmamak için dişimi sıkıp borca girip düzgün birinde yaptırmak en mantıklısı diye düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum teşekkürler
Kimden bahsediyorsunuz şikayet var da kim için yazmışlar şikayetleriBurada birisi arkadaşına yaptığı burnun eskisinden daha kötü olduğunu ve ameliyat masasındaki gibi olmadığını
Şikayetvar. Com da yine 2 kişi şikayet yazılmış
Tabiki tercih sizin
Mehmet yazar içinKimden bahsediyorsunuz şikayet var da kim için yazmışlar şikayetleri
Bende Tural hocayı düşünüyorum hastalarına ulaşmaya çalışıyorum, 1 kişi dışında bana yazanlar çok memnun olduklarını söylediler siz araştırabildiniz mi?hayır olmadım ama araştırıyorum tural fatullayev var aklımda ona olmayı düşünüyorum fiyatı çok yüksek ama , kendimi ayarlamaya çalışıyorum maddi konuda
Merhaba ben de aynı doktora olmak istiyorum ?Nasıl sizceerkan soylu dusundunuz mu
pahaliMerhaba ben de aynı doktora olmak istiyorum ?Nasıl sizce
Merhaba ben de aynı doktora olmak istiyorum ?Nasılsınerkan soylu dusundunuz mu
Size ne kadar söyledilerpahali
200kMerhaba ben de aynı doktora olmak istiyorum ?Nasılsın
Size ne kadar söylediler
Revizyon yapıp niye kıkırdak kullanmamış ki ? Bir de diğer hastalar ne dedi bilginiz var mı?Tural hocayı şuan bende araştırıyorum
3 yıl önce revizyon olan hastası sağolsun mesajıma cevap verdi, memnun olmadığını 3. Ameliyat gerektiğini söyledi. Bana fotoğraf attı gerçekten burnu sivrileşmiş ve uzundu burun sırtı aşırı geniş. İlk revizyonda kıkırdak kullanmamış 3. ameliyatı kabul ederse kaburga kıkırdağı kullanacağını söylemiş. Hasta eğer 3. Ameliyat olursam yine Tural beye olurum dediğini de ayrıca belirteyim. Hala araştırıyorum. Yazdıklarımın çoğu memnundu bunun dışında. Hala araştırıyorum eski hastalarına ulaşmaya çalışıyorum.
Sanırım gerek duymamış , diğer ulaştıklarım memnunduRevizyon yapıp niye kıkırdak kullanmamış ki ? Bir de diğer hastalar ne dedi bilginiz var mı?
Tolga Oğuzhan kadar işinin ehli bir doktor görmedim revizyon ameliyatları çok başarılıMerhabalar bir sene önce burun ameliyatı oldum kötü bir sonuç aldım revizyon ameliyatı yaptırmak zorundayım Psikolojimi çok bozdu bir yıldır toparlanmam gerek artık önceliğim Ankara’da yaşıyorum önceliğim Ankara ameliyat için ama iyi bir doktor olursa şehir dışına da giderim fiyatlar çok pahalanmış ama ikinci kez de pişman olmamak için dişimi sıkıp borca girip düzgün birinde yaptırmak en mantıklısı diye düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum teşekkürler
Merhaba nasıl oldu burnunuzKbb doktoruna yaptırdım Ankara’da Fatma Ünal TUNÇKAŞIK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?