Revizyon burun ameliyatı olanlar buraya

Ümit taşkın ve Şahruz şeyda düşünüyorum aslında hakan gence diyor kalbim bilmiyorum korkuyorum ve kararsızım zaman tanıyorum kendime daha çok karışıyor aklım dönülmez bir sonuçla karşılaşmamak adına

İlk defa burun ameliyatı olacağım, siz kimi tavsiye edersiniz ? Daha önce kime ameliyat oldunuz, Yakup Avşara mı, herkes çok övüyor kim reklam kim gerçek ayırt edemiyorum ? Barış Çakırı tavsiye eder misiniz ? Kime olmamı tavsiye edersiniz ?

Emre Uregen e ameliyat oldum.kaburgadan greft alindi ve inanilmaz guzel oldu masallah cok memnunum.ki oncesi de unlu bi dr tarafindan yapilmisti.cok eskiden yapmisti adini vermeyecegim su an o da iyi burunlar yapiyor.ama benimki kabus gibiydi ve emre bey duzeltti sag olsun kendisine minnettarim

Revizyon ameliyatınızı ne zaman oldunuz?

Revizyon ameliyAtını ne zaman oldunuz ve ne kadar ücret ödediniz ben kendisinin asistanı ile görüştüm bu hafta bana çok saçma cevap verdi ücret için “ siz ne kadar verebilirsiniz siz fiyat verin ben ona göre söylerim” dedi

Ciğdem Hanimla mi gorustunuz kiben gecen yil agustosta olmustum fiyat vermem dogru olmaz sanirim

Ciğdem Hanimla mi gorustunuz kiben gecen yil agustosta olmustum fiyat vermem dogru olmaz sanirim
İsim olarak hafızamda tutmadım nedeni zaten revizyon ameliyat hastaları güven problemi yaşar hanım efendiye dediğim bir fiyat aralığı vardır örneğin 9.000 ile 15.000 arası fakat yapılacak işleme göre bu tutar arasında rakamdır diye görüştüğüm bütün doktorlar fiyat aralığında rakam söylediler yani bana dönüp siz ne kadar düşünüyorsunuz ne verebilirsiniz siz bir rakam söyleyin ben ona göre rakam veririm demesi bence doktorunu zedeleyen bir durum asistanlarda doktorların kartviziti bence kullandıkları her cümle onları etiketler ki araştırdığım kadarı ile doktor başarılı işler çıkarıyor fakat asistan sorunlu ve doktorun haberi olduğunu düşünmüyorum

Yeni sayfa açmayı bilmiyorum, ankarada Gürsel Dursun hakkında bilgisi olan var mı, nasıl ?

Yakup Avşar ameliyat sırasında burnumun üzerinde iz bıraktı, izin ne olduğunu sorduğumda uçuk sıçradı ameliyat sırasında burnuna dedi. Revizyon için görüştüğüm doktorlar burnumdaki izin kesi izi olduğunu ve ameliyat sırasında bişiylerin ters gitmiş olabileceğini söylediler. Yani resmen elindeki aletle ya da kesici başka bişiyle burnumun üstünde kesi izin yapıp sonrasında uçuk sıçramış diyerek kandırdı beni. O yüzden doktor seçiminde dikkatli olmanı öneririm sadece. İyi araştır, çabuk karar verme. Hoş ben de 3 yıllık araştırmamdan sonra yakup avşara ameliyat olmuştum ama sonuç hüsran. Burdaki olumlu yorumları okuyup ameliyat olmuştum ben de.Bi tane bile olumsuz bişiy görseydim asla ona ameliyat olmazdım. O riski almazdım.

Benim Burun ucumda morluk izi kaldı bizimkide kabullenmedi renklimi sizin iz benim kırmızılı morlu her doktor farklı söylüyor kimi deriyi incelt iş diyor kimi kılcal damar çatlaması kimi kıkırdak katlanması kimide dikiş reaksiyonu gelde sıyırma

Benimki burnumun üstünde derin bıçak izi gibi, ameliyattan sonra mordu rengi, daha sonra açıldı rengi ve derince iz kaldı, gitmiyo o iz.

Kizlar ben de revizyon oldum kikirdak nakli ile burnum on profilden bakinca sag tarafim çok guzel ama sol tarafında burun ucundaki bombelik yüzünden içine cokuk gibi duruyor ilk zamanlara gore baya düzeldi acaba o tarafa konunlan kikirdaklar zamanla daha iyi oturur mu?

Çökmüş moralini bozmak istemem benimde diğer taraf bombeli normal diğer taraf kıvrımlı duruyor meğerse çökmüş içine bakınca belli olur beyazımsı çıkıntı oluyor o kıkırdak çöken inşallah değildir arkadaşım çok geçmiş olsun

Benim içinde değil canım dışarda n bombeli duruyor revizyon u coktugu için ve burunda aaimetrilikler çıkıntılar nazal valv sebebiyle oldum ilk ameliyatım septoplastiydi

Çok teşekkür ederim yorumunuz için, ben de parası çok da olsa bi kez yatırayım iyi olsun diye Yakup Avşar'a yaptırmayı düşünüyordum ama doktorun kendi yaptıklarının arkasında durmaması hiç hoş değil. Demek ki reklam olan yorumlar da varmış kendisi ile ilgili. Çok geçmiş olsun.

Benim içinde değil canım dışarda n bombeli duruyor revizyon u coktugu için ve burunda aaimetrilikler çıkıntılar nazal valv sebebiyle oldum ilk ameliyatım septoplastiydi
Ben ameliyat olduktan sonra sol kanadım çöktü nazal valv oluştu sinüzit başladı burnum ne olduğu bilinmeyen morluk var aylardır geçmiyor çöken kıkırdağın ucu burnumun içinde görünüyor ucu revizyon içim araştırma yapıyorum aynı hatayı yapmamak için açıkçası Şahruz bey veya Ümit taşkın düşünüyorum

Bu arada sola doğru deviasyon yani yamulma başladı bunlar raporlu ve tomografi sonuçlarıdır :)

Revizyon çok daha tecrübe istiyor doktorumun hastalarini goruyorum çok doğal çok güzel burunlar benim sansizligim sanırım bi de ilk ameliyatım in çok kötü olmasi tabi inşaallah en iyi doktor u bulursu n canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…