Kaçıncı ayınız ne gibi şikayetleriniz vardı ?
çok güzel olmuş benim 9. Ay ameliyat sonrası et büyümesi ve sinüzit başladı ve sinüzit feci ağrı yapan et ağır risk kesici ilacın fayda etmediği birşey maalesef kanatlarım çöktü burnum yamuk duruyor nefes alamıyorum nazal valv daralması oluşmuş ve kokutsak parçaları kalmış bu sebepten revizyon düşünüyorum sizin belirttiğiniz doktoru hemen aradım asistanı açıklayıcı net konuştu fakat güven korkusu yaşadığım için karar veremiyorum maalesef3. ayım. burun kıkırdağımda kırıklık vardı çocukluktan kalma, haliyle burnumun sağ ve soldan görüntüsü kozmetik açıdan orantısızdı ve bu durum yozumun bile orantısını bozuyordu. Sizin ne ağrınız var anlayamadım tam olarak.
Ameliyat sürecimde benim oldukça iyi geçti ağrım olmadı morluklarımda yoktu. nefes sorunumda düzeldi artık sag ve soldanda eşit gözüküyor yozumun şekli bile artık düzelmeye başladı.
(yukarıda paylaştığım videoda sorunlarımı anlattım aslında ayrıntılı şekilde bakabılırsınız)
Tabi bu kadar sıkıntı yaşayınca güvenmek zor olsa gerek, ama yeniden ameliyat kaçınılmazsa yinede gidip direk şahruz beyin kendisiylede bir görüşün derim belki ikna olma konusunda fayda sağlar yada başka görüştüğünüz doktorlar varsa hepsiyle ön görüşme yapıp o görüşme sonuçlarına göre karar verirsiniz. benim tavsiyemle giden birkaç kişi oldu görüşmelerinden olumlu ayrılmışlar hatta ameliyat günü almışlar bana çok teşekkür etti hepsi, estetiksel işler cidden insanın hem moralini hem cebini hem de görüntüsünü bazen bozabiliyor. allah yardımcımız olsunçok güzel olmuş benim 9. Ay ameliyat sonrası et büyümesi ve sinüzit başladı ve sinüzit feci ağrı yapan et ağır risk kesici ilacın fayda etmediği birşey maalesef kanatlarım çöktü burnum yamuk duruyor nefes alamıyorum nazal valv daralması oluşmuş ve kokutsak parçaları kalmış bu sebepten revizyon düşünüyorum sizin belirttiğiniz doktoru hemen aradım asistanı açıklayıcı net konuştu fakat güven korkusu yaşadığım için karar veremiyorum maalesef
Yani şans belki de benim ameliyattan önceki burnum da çok kötüydü, yüzümün simetrisini bozuyodu.Eğriliği ilerde horlamaya sebep olur falan demişti bi kaç doktor.Eğilen kemik sağ burun deliğimi tıkamıştı. Şükür nefes alıp vermede şu an için sıkıntı yok.Ama burun ucum çöktüben de barış çakırı aradım mayısa görüşme randevusu veriyo aslında iyi bişey demekki işini titiz yapıyo ve uzuyo.ama 32.000 de çok fiyat ya en iyisi hiç olmamaktı.ne yapmışız biz ?
bende şans faktörünü ınanıyorum çünkü burada çok para verip ünlü doktorlara ameliyat olup kötu sonuclanan hastaları da gördüm, önemli olan saglık, her zaman en pahalısı her zaman ıyı yapacak diye birşey olmuyor demekki, işine saygısı olan her doktor zaten işini ıyı yapmalıki daha çok hastası olsun. ben evime yakın olsun diye oldugum hastaneyi seçtim ameliyat suresinide ılk görüşmeye istinaden 15 gun sonraya falan almıştık sıkıntı yaşamadım hersey hızlıca gelişti çok şükür.Yani şans belki de benim ameliyattan önceki burnum da çok kötüydü, yüzümün simetrisini bozuyodu.Eğriliği ilerde horlamaya sebep olur falan demişti bi kaç doktor.Eğilen kemik sağ burun deliğimi tıkamıştı. Şükür nefes alıp vermede şu an için sıkıntı yok.Ama burun ucum çöktüİlerde burun kanatlarım daha çok birbirine yapışıp nefes alamamı engelleyebilirmiş.
Barış çakırıın hasta sayısı çok fazlaymış asstanının dediğine göre.O yüzden ön görüşmeler geç tarihe atılıyo. Ameliyatlar daha da geç tabi.
evet olabilir ama revizyon için iyi bi doktor lazım çünkü buruna daha fazla zarar verilmemesi için.barış beyde bu konularda sürekli yurtdışında araştırmalara katılıyo ve kendini geliştiriyo.bende şans faktörünü ınanıyorum çünkü burada çok para verip ünlü doktorlara ameliyat olup kötu sonuclanan hastaları da gördüm, önemli olan saglık, her zaman en pahalısı her zaman ıyı yapacak diye birşey olmuyor demekki, işine saygısı olan her doktor zaten işini ıyı yapmalıki daha çok hastası olsun. ben evime yakın olsun diye oldugum hastaneyi seçtim ameliyat suresinide ılk görüşmeye istinaden 15 gun sonraya falan almıştık sıkıntı yaşamadım hersey hızlıca gelişti çok şükür.
bende de eğrilik var ama düzeltememiş ayrıca çökme var sanki bi tarafta iyi nefes alamıyom. bi de ufak düzeltmelerle kendi burnumu istediğim halde burnuma şekil vermiş. onu da kabullenemiyom.ruh sağlığım yıprandı.genel olarak ben yıprandım ama kendime gelmeye çalışıyorum artık.ipin ucunu kaçırmak üzereydim. kendime güvenim kalmadı. çıkabilir miyim bu durumdan sence ?Yani şans belki de benim ameliyattan önceki burnum da çok kötüydü, yüzümün simetrisini bozuyodu.Eğriliği ilerde horlamaya sebep olur falan demişti bi kaç doktor.Eğilen kemik sağ burun deliğimi tıkamıştı. Şükür nefes alıp vermede şu an için sıkıntı yok.Ama burun ucum çöktüİlerde burun kanatlarım daha çok birbirine yapışıp nefes alamamı engelleyebilirmiş.
Barış çakırıın hasta sayısı çok fazlaymış asstanının dediğine göre.O yüzden ön görüşmeler geç tarihe atılıyo. Ameliyatlar daha da geç tabi.
Çökme olduğunu anlayabilirsin iki deliğide parmağını sok çökme olan tarafta çıkıntı oluyor zaten diğer tarafta yoksa normal açıklık düzeyinde olurbende de eğrilik var ama düzeltememiş ayrıca çökme var sanki bi tarafta iyi nefes alamıyom. bi de ufak düzeltmelerle kendi burnumu istediğim halde burnuma şekil vermiş. onu da kabullenemiyom.ruh sağlığım yıprandı.genel olarak ben yıprandım ama kendime gelmeye çalışıyorum artık.ipin ucunu kaçırmak üzereydim. kendime güvenim kalmadı. çıkabilir miyim bu durumdan sence ?
artık çökme mi neyse nefes almama sorun olan doktor bilecek. ama doktorum hiçbişey yok deyip başından savıyo.o yüzden başkasına göstericem.Çökme olduğunu anlayabilirsin iki deliğide parmağını sok çökme olan tarafta çıkıntı oluyor zaten diğer tarafta yoksa normal açıklık düzeyinde olur
Elbette cikabilirsin, biraz da biz kendimizi cendereye aliyoruz revizyon daha riskli daha zor vs ic baskilarla. Allah korusun ama 3. ameliyatini olanini da gordum, Ucuncude istedigi buruna sahip olanini da. Baris cakir sadece rinoplasti yapiyo ve bu konuda bence de en iyisi. Ama iste fiyat cok ucuk, ayrica ben o kadar ötelemek istemiyorum ameliyati. Yaza kadar beklemek yipratiyo beni psikolojik olarak. Hayirlisiyla olsun bitsin istiyorum hemen.bende de eğrilik var ama düzeltememiş ayrıca çökme var sanki bi tarafta iyi nefes alamıyom. bi de ufak düzeltmelerle kendi burnumu istediğim halde burnuma şekil vermiş. onu da kabullenemiyom.ruh sağlığım yıprandı.genel olarak ben yıprandım ama kendime gelmeye çalışıyorum artık.ipin ucunu kaçırmak üzereydim. kendime güvenim kalmadı. çıkabilir miyim bu durumdan sence ?
Teoman bey benim revizyonu yapamiycagini çok uzmanlık alanı olmadığını söylediBEn dediğin doktoru araştırdım ve olumsuz yorumlar aldım benim aklıma yatan açıkçası net diyebileceğim Teoman doğan Alp taş halan gencer revizyon ameliyatı iyi yapan ve 7. 9. Aylarını paylaşan araştırmanı tavsiye ederim fiyatlar yüksek ama olumlu geldi bana
Benim 3.ameliyatım olucak ve cok sikintili bi burnum var uzun zamndır araştırıyorum bir-çok doktora fotoğraflarımı yolladim hikayemi anlattım kimisi yapamitcagini soyledi kimisi fahis rakamlar verdi ama ben bu rakamlarida gozden cikarttim acikcasi,ama hepsine muayene olmaya kalksam ameliyat param gider beni engelleyen bu oluyor illaki once guven duymak gerekiyor o masaya yatmak icin ama adamlar guvenlerini bile parayla satıyorlar bu beni delirtiyor...bugün ümit hardalla görüştüm ypabilecigini söyledi bikac revizyon hastasına mesaj attım son durum bilgisi almak için,revizyon hastalarının videolarına baktım gerçekten başarılı ve fiyatı aşırı uygun hemde muayene ücretsiz perşembe gününe randevum var görüşme sonunda neler olucak bakalimArkadaşlar revizyon burun ameliyatı olup memnun kalan veya memnun kalmayan varmı? Bende olmayı düşünüyorum Bilgi verirseniz sevinirim....
Çok üzüldüm kendim gibi inan sosyal hayatımızı psikolojimizi anneliğimizi herşeyimizi mahvediyorlarBenim 3.ameliyatım olucak ve cok sikintili bi burnum var uzun zamndır araştırıyorum bir-çok doktora fotoğraflarımı yolladim hikayemi anlattım kimisi yapamitcagini soyledi kimisi fahis rakamlar verdi ama ben bu rakamlarida gozden cikarttim acikcasi,ama hepsine muayene olmaya kalksam ameliyat param gider beni engelleyen bu oluyor illaki once guven duymak gerekiyor o masaya yatmak icin ama adamlar guvenlerini bile parayla satıyorlar bu beni delirtiyor...bugün ümit hardalla görüştüm ypabilecigini söyledi bikac revizyon hastasına mesaj attım son durum bilgisi almak için,revizyon hastalarının videolarına baktım gerçekten başarılı ve fiyatı aşırı uygun hemde muayene ücretsiz perşembe gününe randevum var görüşme sonunda neler olucak bakalim
evet hala burda burun estetiği için doktor araştıranları da anlamıyorum.yapmayın bunu kendinize estetik ameliyatın adı estetik sadece sonrası genelde maymuna doğru gidiyo yüzler.bu yollara girmeyin hiç. doktorlar da para peşinde herkesi kafalarına göre kesip biçiyolar.sonra hastanın psikolojisi umurlarında bile olmuyo. gerçekten bunlar ömür törpüsü sanki. nasıl kendime bunu yaptım aklım almıyo. insan bile bile yüzüne zarar verir mi? doğal güzelliğini bozar mı? doktorumdan nefret ediyorum artık.nerden bulmuşum bu salağı. bu kafayla nasıl doktor olmuş. gerizekalı estetik cerrah değil kasapÇok üzüldüm kendim gibi inan sosyal hayatımızı psikolojimizi anneliğimizi herşeyimizi mahvediyorlar
İnsan düşmanına yapmaz bunu ufak çocuğun eline oyun hamuru verirsin ya anaokuluna hazırlık olsun eli alışsın dersin aynı o şekilde yüzümüzle oynayarak tecrübe kazanmaya çalışıyorlar kendime nasıl bu zararı verdim kızıyorum şimdi bir sürü hastalıkla uğraşıyorum tipimde promosyonu olduevet hala burda burun estetiği için doktor araştıranları da anlamıyorum.yapmayın bunu kendinize estetik ameliyatın adı estetik sadece sonrası genelde maymuna doğru gidiyo yüzler.bu yollara girmeyin hiç. doktorlar da para peşinde herkesi kafalarına göre kesip biçiyolar.sonra hastanın psikolojisi umurlarında bile olmuyo. gerçekten bunlar ömür törpüsü sanki. nasıl kendime bunu yaptım aklım almıyo. insan bile bile yüzüne zarar verir mi? doğal güzelliğini bozar mı? doktorumdan nefret ediyorum artık.nerden bulmuşum bu salağı. bu kafayla nasıl doktor olmuş. gerizekalı estetik cerrah değil kasap
geçmiş olsun ne gibi hastalıklar burunla mı ilgili ?İnsan düşmanına yapmaz bunu ufak çocuğun eline oyun hamuru verirsin ya anaokuluna hazırlık olsun eli alışsın dersin aynı o şekilde yüzümüzle oynayarak tecrübe kazanmaya çalışıyorlar kendime nasıl bu zararı verdim kızıyorum şimdi bir sürü hastalıkla uğraşıyorum tipimde promosyonu oldu
MAalesef kemik fazla törpülendiği için sinüzit kanatlarda çökme Burun eti büyümesi ve nazal valv darlığı ve tabi üstüne görüntügeçmiş olsun ne gibi hastalıklar burunla mı ilgili ?
şuan sinüzite çare arıyorum inan arka planda ağrıdan ölüyorum gözlerim yerinden çıkıyor ağrı kesici fayda etmiyor antibiyotik bitince bir gün sonra tekrarlıyor lanet birşeyaynı sorun benimki de ben hiç törpüle demedim hatta özellikle de kemerli kalsın diye belirttiğim halde dümdüz yapmış burnumu .ne yapabiliriz bulabildin mi?
Şuan
şuan sinüzite çare arıyorum inan arka planda ağrıdan ölüyorum gözlerim yerinden çıkıyor ağrı kesici fayda etmiyor antibiyotik bitince bir gün sonra tekrarlıyor lanet birşey
evet yükseltilebiliyormuş az önce bi doktorla görüştüm internetten kıkırdak ile oşekilde iyi olabiliriz. ama iyi bi doktor bulman lazım iyi araştır bence. ben de barış çakırı düşünüyom çok pahalı da olsa. daha güzel olayım derken nelerle uğraşıyoruz. ilahi adalete güveniyorum. başka da bi şey demiyorum. güçlü durup kafamızı dağıtmamız lazım bi süre.Şuan
şuan sinüzite çare arıyorum inan arka planda ağrıdan ölüyorum gözlerim yerinden çıkıyor ağrı kesici fayda etmiyor antibiyotik bitince bir gün sonra tekrarlıyor lanet birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?