Ümit taşkın mı ?[/QUOTEevet
Merhaba benimde küçük bir çıkıntı oluştu doktor sakinlestirici verip lokal yaparım dedi ama narkozdaki kız seslere doktorun hareketlerine dayanamazsın psikolojin bozulur lokalin etkisi geçince ağrısı çok oluyor narkoz çok rahat dedi bende arada kaldımArkadaşlar burun ameliyatı olduktan sonra rötüş gerektiren bir durum olup lokel anestezi ile burnunu törpüleyen var mı? Benim burnumda minik kemer kaldı lokal anesteziyle törpülenir mi?
Özelden yazdım bakar mısınızB
Merhaba benimde küçük bir çıkıntı oluştu doktor sakinlestirici verip lokal yaparım dedi ama narkozdaki kız seslere doktorun hareketlerine dayanamazsın psikolojin bozulur lokalin etkisi geçince ağrısı çok oluyor narkoz çok rahat dedi bende arada kaldım
mrb ,ümit taşkına ameliyat oldunuz mu? bende düşünüyorum çünkü ümit beyi?Bende Ümit taşkına olmayı düşünüyorum ağırlıklı olarak revizyon yapıyor ben kullandığı teknikleri nasıl yapılırsa nasıl olur sonuçları ayrıntılı anlatıyor ve politika yapan biri değil net biri eylül ekim gibi düşünüyorum
Ben de hataydayim revizyon dusunuyorum kime oldunuz en sonundaHataydayım ben, burun kanatlarım çöktü , sıkılmış gibi duruyo burun ucum. Burun çatımda da çöküklükler var tabi. Teoman Doğan iyi bi doktor ama risk almıyo hiç. Kendisiyle konuştum bana burnumun farklı bi teknikle yapıldığını bu yüzden kendisinin yapamayacağını söyledi. Yani sorunumu çözemeyeceğini itiraf etti. Kolay çözümleyebileceği burunları alıyo, hasta seçiyo işin özü.Risksiz olanları özellikle. Muhammet dilberin çok fazla hastası var ameliyat için hazirana gün veriyolar. Ön görüşme için şubat ayına. Hakan gencer hakkında olumsuz bişiy duymadım ama tedirginim tabiki yine de.
Son durumunuz nedir acabaKimse yorum yapmıyo, ben de doktor araştırması içerisindeyim. Çok fazla doktor ismi dolaşıyo, şu an için hakan gence de karar kıldım. Ön görüşmeye gidicem önümüzdeki hafta inşallah bakalım.
Merhaba, burnunuzdan hala beni memnunmusunuz? Ben de emre beye revizyon ameliyat olmak istiyorum bana sakıncası yoksa öncesi ve sonrası resim gönderir misiniz? SevğilerEmre Uregen e ameliyat oldum.kaburgadan greft alindi ve inanilmaz guzel oldu masallah cok memnunum.ki oncesi de unlu bi dr tarafindan yapilmisti.cok eskiden yapmisti adini vermeyecegim su an o da iyi burunlar yapiyor.ama benimki kabus gibiydi ve emre bey duzeltti sag olsun kendisine minnettarim
Merhabalar kusura bakmayin bu yazinizin ustunden cok vakit gecmis ancak biraz benzer bir durumdayiz ben de revizyon icin Teoman Bey’e gitmek istiyorum ama riskli bir burun benimki de cok kucultuldu yamukluk da var. Gorusmeye gittigimde moralimi bozar falan diye korkuyorum dediginiz gibi hic riskli kucucuk kalmis burunlari yapmiyorHataydayım ben, burun kanatlarım çöktü , sıkılmış gibi duruyo burun ucum. Burun çatımda da çöküklükler var tabi. Teoman Doğan iyi bi doktor ama risk almıyo hiç. Kendisiyle konuştum bana burnumun farklı bi teknikle yapıldığını bu yüzden kendisinin yapamayacağını söyledi. Yani sorunumu çözemeyeceğini itiraf etti. Kolay çözümleyebileceği burunları alıyo, hasta seçiyo işin özü.Risksiz olanları özellikle. Muhammet dilberin çok fazla hastası var ameliyat için hazirana gün veriyolar. Ön görüşme için şubat ayına. Hakan gencer hakkında olumsuz bişiy duymadım ama tedirginim tabiki yine de.
vi düşünmüyor musunuz... benim doktorumda kasap çıktıevet hala burda burun estetiği için doktor araştıranları da anlamıyorum.yapmayın bunu kendinize estetik ameliyatın adı estetik sadece sonrası genelde maymuna doğru gidiyo yüzler.bu yollara girmeyin hiç. doktorlar da para peşinde herkesi kafalarına göre kesip biçiyolar.sonra hastanın psikolojisi umurlarında bile olmuyo. gerçekten bunlar ömür törpüsü sanki. nasıl kendime bunu yaptım aklım almıyo. insan bile bile yüzüne zarar verir mi? doğal güzelliğini bozar mı? doktorumdan nefret ediyorum artık.nerden bulmuşum bu salağı. bu kafayla nasıl doktor olmuş. gerizekalı estetik cerrah değil kasap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?