Revizyon burun ameliyatı olanlar buraya

Arkadaşlar burun ameliyatı olduktan sonra rötüş gerektiren bir durum olup lokel anestezi ile burnunu törpüleyen var mı? Benim burnumda minik kemer kaldı lokal anesteziyle törpülenir mi?

B
Arkadaşlar burun ameliyatı olduktan sonra rötüş gerektiren bir durum olup lokel anestezi ile burnunu törpüleyen var mı? Benim burnumda minik kemer kaldı lokal anesteziyle törpülenir mi?
Merhaba benimde küçük bir çıkıntı oluştu doktor sakinlestirici verip lokal yaparım dedi ama narkozdaki kız seslere doktorun hareketlerine dayanamazsın psikolojin bozulur lokalin etkisi geçince ağrısı çok oluyor narkoz çok rahat dedi bende arada kaldım

Özelden yazdım bakar mısınız

mrb ,ümit taşkına ameliyat oldunuz mu? bende düşünüyorum çünkü ümit beyi?

Ben de hataydayim revizyon dusunuyorum kime oldunuz en sonunda

Merhaba, burnunuzdan hala beni memnunmusunuz? Ben de emre beye revizyon ameliyat olmak istiyorum bana sakıncası yoksa öncesi ve sonrası resim gönderir misiniz? Sevğiler

merhabalar, ben bu sıralar revizyon için doktor araştırıyorum. Forumlara bakıyorum ama çok isim var ama profillerine bakarak karar vermek zor. Şehir dışında olduğum için mesaj yoluyla bilgi istedim sağolsun cevapladılar.
ben de burdan paylaşmak isterim, ihtiyacı olanlar için..
Revizyon fiyatlardır:
barış çakır 40bin
elad azizli 17 bin
volkan kahya 22bin ümit hardal 15 bin
mirza fırat 30bin
taşkın yücel /ankara/ 15-25bin
süleyman taş/ ilk ameliyat /30 bin
ümit taşkın 25bin
niyazi altıntoprak 20bin
yusuf orhan uçal 15-25bin
arda pelen 25 bin bahadır baykal 20-26bin

revizyon olunca bazıları muayeneye ücret alıyor , genelde 300 tl bazıları 500 tl

Merhabalar kusura bakmayin bu yazinizin ustunden cok vakit gecmis ancak biraz benzer bir durumdayiz ben de revizyon icin Teoman Bey’e gitmek istiyorum ama riskli bir burun benimki de cok kucultuldu yamukluk da var. Gorusmeye gittigimde moralimi bozar falan diye korkuyorum dediginiz gibi hic riskli kucucuk kalmis burunlari yapmiyor tutumu nasildi bana biraz bilgi verebilir misiniz? Ayrica siz sonradan ameliyat oldunuz mu iyi misiniz? Tesekkurler!

Re
vi düşünmüyor musunuz... benim doktorumda kasap çıktı

4 sene once hatay'da bir doktora ameliyat olmustum. Gecen şubat ayinda kucuk bir ev kazasi gecirdim burnumun bir tarafında burun deligim daralmıştı. Dr aradım tekrar. Kendi doktorum sana bir sey yapamam dedi. Sonrasinda internette arastirma yaptm hakkinda olumsuz yorum gormedigim bir kasap doktora rastladim. Kisaca burnumu mahvetti. Tekrar doktor ariyorum hatay osmaniye adana mersin buralarda revizyon yapabilcek onerebilceginiz biri varsa yazarsaniz sevinirim

Kimse yok mu revizyon için doktor onerebilecek ? en azindan yaptirmiş olanlariniz varsa aranizda isim onerirseniz çok makbule geçer.

ben Alparslan Yıldırım'a oldum,memnunmusun desen hayır derim.konuştuğumuzun çok aksine bir burun yaptı.şuan yeni sabredip bir yılı doldurmayı bekliyorum sonrasında ak koyun kara koyun belli olucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…