Revizyon ameliyatı doktor seçimi

semavci

Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2019
22
1
6
36
Merhaba arkadaşlar hayatımın hatasını yapıp estetik ameliyat oldum ve henüz 3. Aylık burnum var ve malesef ki revizyon düşünüyorum bu konu da doktor tavsiyesi rica edicim aklımda seyithan kurtar ve atiğin Özer Tiftikcioğlu var karar veremiyorum bir türlü lütfen bileğisin olanlar heeeelp

Neden revizyon düşünüyorsunuz? Benim de 3.ayım sanki ben de düşünüyorum ufaktan

Burun kanatlarım birbirinden farklı duruyo hatta arada sarkıyo falan çok garip bir burun yapmış sağolsun herkese rezil oldum sokağa çıkamıcak durumdayım umarım 6. ayımda revizyon olabilirim çünkü baya kötü

Neden revizyon düşünüyorsunuz? Benim de 3.ayım sanki ben de düşünüyorum ufaktan
Burun kanatlarım birbirinden farklı duruyo hatta arada sarkıyo falan çok garip bir burun yapmış sağolsun herkese rezil oldum sokağa çıkamıcak durumdayım umarım 6. ayımda revizyon olabilirim çünkü baya kötü

Kusura bakmayın sayfada yeniyim yazım hatalarım da olmuş ama anlaşılıyor neyse ki

Öncelikle çok geçmiş olsun. Ama o kadarmı kötü diye düşünüyor insan Mümkünse burnunuzun fotoğrafını görme şansımız varmı?

Benimde 2. Ayim.ve yamuk yapti gercekten pismanim bende

O kadar kötü gerçekten küçük bi kemer var ona zaten takılmıyorum bile ama sol kanadım sarkıyor ve o tarafta ağrı var doktor ilgisiz ve hep kaçamak cevaplar verdi Geçecek mi dediğimde başında beri varsa düzelmez dedi

Bayramdan sonra randevum görüşeceğim sanmıyorum kabul edeceğini ama profilden de çok güzel değil açıkcası küçük bi kemer var letdown yaptığı için o kırılan yermiş Oraya her gittiğimde bastırdı orada düzeldi fakat eve gelince yine eski kemer belirdi malesef

Kızlar kusura bakmayın ben sırf merakımdan soruyorum,estetik olan çok kişiyi görüyorum forumda.acaba ameliyattan sonra burun eskisi gibi esnek oluyo mu? Yani nasıl diyim böyle istediğimiz gibi hareket ettirebiliyoruz oynayabiliyoruz ya burnumuzla,ameliyattan sonra o hiç eskisi gibi olmuyor mu?ömür boyu biryere çarpmasanız yada üstüne yatmamanız mı gerekiyor? Ve nefes de eskisi gibi mi oluyor?

Hay Allah. Oysa letdown tekniğide çok övülürdü. Şanssızlık olmuş canım ama herşeyin çaresi var u hayatta. Hiç dert etme. İnşallah iyi bir doktorla dilediğin buruna kavuşursun

Benim henüz 3 ay olduğu için bilmiyorum ama herakde öyle değildir diye düşünüyorum yani ömür boyu

Herkes düzelecek demişti ama ben de ilk tamponlarım çıktığı andan biliyordum düzgün olmadığını. Ama karar verseniz de 1 yıl beklemek zorundasınız, o yüzden çok zor olsa da fazla düşünmemeye çalışın demeye geldim. Ruh sağlımıza verdiğimiz zararla kalıyoruz diğer türlü.

Hay Allah. Oysa letdown tekniğide çok övülürdü. Şanssızlık olmuş canım ama herşeyin çaresi var u hayatta. Hiç dert etme. İnşallah iyi bir doktorla dilediğin buruna kavuşursun
İnşallah canım ne anneliğim kaldı ne eşliğim psikolojikolojim altüst oldu ve resmîzyon masrafı için de kredi kullanmak zorunda kalacağım başka bir doktor için

6 ayda mümkün olmuyor mu acaba illaki 1 yıl çok uzun ve böyle dolaşmak insanların yüzüne bakamamak çok zor aynaya her baktığımda doktora beddua ediyorum

İlla ki bulursunuz yapan ama asla tasvip etmiyorum. Güvenilir hiçbir doktor yapmaz. Revizyonunuzun kötü geçmesini göze almaya değer mi 1 yıl beklememek? 1 yıl bile minumum süre, ne kadar beklenirse o kadar iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…