Burun kanatlarım birbirinden farklı duruyo hatta arada sarkıyo falan çok garip bir burun yapmış sağolsun herkese rezil oldum sokağa çıkamıcak durumdayım umarım 6. ayımda revizyon olabilirim çünkü baya kötüNeden revizyon düşünüyorsunuz? Benim de 3.ayım sanki ben de düşünüyorum ufaktan
siz kime oldunuzBenimde 2. Ayim.ve yamuk yapti gercekten pismanim bende
Malesef burun şeklinizde bir sıkıntı var evet. Peki yandan nasıl. Doktorunuz hatasını kabul ediyormu.?Si
siz kime oldunuz
İnşallah canım ne anneliğim kaldı ne eşliğim psikolojikolojim altüst oldu ve resmîzyon masrafı için de kredi kullanmak zorunda kalacağım başka bir doktor içinHay Allah. Oysa letdown tekniğide çok övülürdü. Şanssızlık olmuş canım ama herşeyin çaresi var u hayatta. Hiç dert etme. İnşallah iyi bir doktorla dilediğin buruna kavuşursun
6 ayda mümkün olmuyor mu acaba illaki 1 yıl çok uzun ve böyle dolaşmak insanların yüzüne bakamamak çok zor aynaya her baktığımda doktora beddua ediyorumHerkes düzelecek demişti ama ben de ilk tamponlarım çıktığı andan biliyordum düzgün olmadığını. Ama karar verseniz de 1 yıl beklemek zorundasınız, o yüzden çok zor olsa da fazla düşünmemeye çalışın demeye geldim. Ruh sağlımıza verdiğimiz zararla kalıyoruz diğer türlü.
.6 ayda mümkün olmuyor mu acaba illaki 1 yıl çok uzun ve böyle dolaşmak insanların yüzüne bakamamak çok zor aynaya her baktığımda doktora beddua ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?