• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Revizyon ameliyatı doktor seçimi

İlla ki bulursunuz yapan ama asla tasvip etmiyorum. Güvenilir hiçbir doktor yapmaz. Revizyonunuzun kötü geçmesini göze almaya değer mi 1 yıl beklememek? 1 yıl bile minumum süre, ne kadar beklenirse o kadar iyi.
Öyle mi bilmiyorum tabi nedenini ama çok yıpratıcı bu zamana kadar bile zor geldim keşke zamanı geri çevirebilsem 😔

Resimden görüldüğü kadarıyla ciddi revizyonluk bir durum yok bence. Burnun ana hattı (dorsum) gayet iyi ve duz görünüyor. Kemer problemi de bastırınca geciyorsa bir-bir buçuk yil sonunda geçecektir veya farkedilmeyecek kadar minimuma inecektir. Bence biraz sabırlı olun ve asla burun ucundaki kıkırdakları tahrip etmeyin. Kanat asimetrisi devam ederse doktorunuz ufak bir tek taraflı kanat kucultme islemiyle simetriyi sağlayabilir.

Resimden görüldüğü kadarıyla ciddi revizyonluk bir durum yok bence. Burnun ana hattı (dorsum) gayet iyi ve duz görünüyor. Kemer problemi de bastırınca geciyorsa bir-bir buçuk yil sonunda geçecektir veya farkedilmeyecek kadar minimuma inecektir. Bence biraz sabırlı olun ve asla burun ucundaki kıkırdakları tahrip etmeyin. Kanat asimetrisi devam ederse doktorunuz ufak bir tek taraflı kanat kucultme islemiyle simetriyi sağlayabilir.
Teşekkürler umarım dediğiniz gibi olur Kemer’e takılmıyorum zaten ama bu asimetri önden baya problemli gibi o tarafta çökme var gibi rengi koyu yani birde doktora güvenim kalmadı yine aynı sıkıntıları yaşamaktan korkuyorum ucunda da problemsiz tarafa doğru bi çökme var fotoğrafta biraz belli koyu yuvarlak

Benim de bir kanat yukarida biri aşağıda 1aylik sizin resminizi göremedim.ben
O kadar kötü gerçekten küçük bi kemer var ona zaten takılmıyorum bile ama sol kanadım sarkıyor ve o tarafta ağrı var doktor ilgisiz ve hep kaçamak cevaplar verdi Geçecek mi dediğimde başında beri varsa düzelmez dedi ☹

İlk aylarda hiçbir burun mükemmel görünmüyor, hatta çoğumuz keşke ameliyat olmasaydık diyoruz ama bence burnun şeklini alması için zamana ihtiyaç var. Lütfen kendinizi yıpratmayın, biraz zaman tanıyın.

6 ayda mümkün olmuyor mu acaba illaki 1 yıl çok uzun ve böyle dolaşmak insanların yüzüne bakamamak çok zor aynaya her baktığımda doktora beddua ediyorum
Bakın burada biri vardı burnu yamuk ve şiş çok kötüydü Dr her seferinde ödem diyordu inanın 9.ayda bir düzeldi siz masaj yapın 2ay daha erken şişlikler iner düzelir

Si
siz kime oldunuz
Canım burnunda dikkate çarpan şey bi tarafın daha şiş olması ama 3. Aysa onun ödem olma ihtimali çok çok yüksek senin kesinlikle en az 7-8 ay beklemen lazım bak ben ilk ameliyatımda 8. Aydan sonra şekli belli oldu bide hep aynı tarafa yatma sakın oraya ödem daha çok toplanır. Onun dışında burnunun kalkıklığı falan iyi lütfen sabret. Ben 3 yıldan sonra revizyon oldum ahhh salak kafam nasıl pişmanım bi bilsen. Bekle eğer böyle çok kötü kalırsa olursun. Lütfen bekle ben pişman oldum sen yapma.

Kızlar kusura bakmayın ben sırf merakımdan soruyorum,estetik olan çok kişiyi görüyorum forumda.acaba ameliyattan sonra burun eskisi gibi esnek oluyo mu? Yani nasıl diyim böyle istediğimiz gibi hareket ettirebiliyoruz oynayabiliyoruz ya burnumuzla,ameliyattan sonra o hiç eskisi gibi olmuyor mu?ömür boyu biryere çarpmasanız yada üstüne yatmamanız mı gerekiyor? Ve nefes de eskisi gibi mi oluyor?
ben revizyon oldum ustundende baya gecti burnum ınanılmaz esnek cok sukur nefesım cok ıyı ve cok zor bır burnum vardı ustunede yatıyorum herseyı yapıyorum :):anneadayı:

Canım burnunda dikkate çarpan şey bi tarafın daha şiş olması ama 3. Aysa onun ödem olma ihtimali çok çok yüksek senin kesinlikle en az 7-8 ay beklemen lazım bak ben ilk ameliyatımda 8. Aydan sonra şekli belli oldu bide hep aynı tarafa yatma sakın oraya ödem daha çok toplanır. Onun dışında burnunun kalkıklığı falan iyi lütfen sabret. Ben 3 yıldan sonra revizyon oldum ahhh salak kafam nasıl pişmanım bi bilsen. Bekle eğer böyle çok kötü kalırsa olursun. Lütfen bekle ben pişman oldum sen yapma.
Şişlik gibi görünüyor ama sanki çöktü gibi inşallah düzelir bekleyeceğim siz revizyon için mi pişmansınız

Şişlik gibi görünüyor ama sanki çöktü gibi inşallah düzelir bekleyeceğim siz revizyon için mi pişmansınız
Evet. Benim de biraz asimetrikti ve genişti. Ama ilk 6 ay felaketti sonra 1 yıl olunca inmişti tabi az biraz geniş kalmıştı. ama ben kaşındım işte illa dar olsun istedim şimdi ucu bi tuhaf oldu kalkıklığı kavisi gitti daraldı evet ama güzel olan özellikleri de gitti. Bide senin daha 3. Aymış bomba gibi olur tabi 1 yılın dolsun bakalım bekle. Revizyon hem para kaybı hem acısı daha fena hem de daha kötü olma riski var sakın unutma

Evet. Benim de biraz asimetrikti ve genişti. Ama ilk 6 ay felaketti sonra 1 yıl olunca inmişti tabi az biraz geniş kalmıştı. ama ben kaşındım işte illa dar olsun istedim şimdi ucu bi tuhaf oldu kalkıklığı kavisi gitti daraldı evet ama güzel olan özellikleri de gitti. Bide senin daha 3. Aymış bomba gibi olur tabi 1 yılın dolsun bakalım bekle. Revizyon hem para kaybı hem acısı daha fena hem de daha kötü olma riski var sakın unutma
Tamam canım teşekkür ederim bekleyeceğim artık şu asimetri gitse asla revizyon düşünmem zaten

Benim 7 ay olacak neredeyse... 3 aylık burnum ile arasında hiçbir fark yok. Bu sebeple şimdiden doktor araştırması yapmaya başlamanız iyi olmuş. Yalnız bir doktorla takılıp kalmayın. Birden fazla doktorla görüşün. Geçmiş olsun.

Benim 7 ay olacak neredeyse... 3 aylık burnum ile arasında hiçbir fark yok. Bu sebeple şimdiden doktor araştırması yapmaya başlamanız iyi olmuş. Yalnız bir doktorla takılıp kalmayın. Birden fazla doktorla görüşün. Geçmiş olsun.
şuan sadece araştırıyorum yapmış oldukları burunlara bakıyorum memnuniyetleri araştırıyorum aklımda bir iki isim var zamanı gelene kadar bekleyip araştırmaya devam canım senin doktorun kimdi.

kime revizyon oldunuz?

Back