Revizyon ameliyatı derdim oldu

Ee niye ameliyat oldun mükemmel bir burnun varmış madem. Rahatsızlığın varsa sekline müdahale ettirmeden yaptirsaydin ameliyatını. Yazık olmuş eski burnunun özlemi zor olur.

ya algılayamıyorum bende ririryle aynı durumdayım bende severdim burnumu yandan kötüydü ama önden tam yüzüme göreydi biraz yandan da güzel olsun diye istedim ama anladım ki eski burnum yüzüme göreymiş kızın neden üstüne gidiyorsunuz kendi seçimi tercihi öyle mutlu bende eski burnumla mutluydum

bana da diyorlar 21 yaşında gösteriyorsun burnumdan sonra yaşım 28 bende çoçuklaştım

Ne güzel ışte kızlar daha ne istiyorsunuz: )
Yakında botokslara başlayınca anlarsiniz küçük göstermenin ne kadar güzel bir lütuf olduğunu.
Ben üstüne gitmiyorum ririnin sadece olumlu tarafından baksın diye birkaç şey yazdim. Eski burnu çok kotuymus bana gore. burada da yoruma açtığına göre yorum yapma hakkı da veriyor. Neyse hepinize geçmiş olsun.

Kusura bakma canım herkesin tercihi farklı bende sert durmayı seviyorum böyle çocuklara benziyorum .çevremde ve gittiğim doktorlar da dahi eski burnumun yüzüme daha cok yakıştığı kanısında .tabi bu tür burunları seven insan çok saygı duyuyorum.
Ee niye ameliyat oldun mükemmel bir burnun varmış madem. Rahatsızlığın varsa sekline müdahale ettirmeden yaptirsaydin ameliyatını. Yazık olmuş eski burnunun özlemi zor olur.
Zaten benim isteğim dışında yapıldı hayır ben isteseydim ınan derdim ben istedim hak ettim derdim ama ben istemedim .kimse bunu burda anlamadı zaten .ben eski halimi seviyorum anılarım ölen anneannem e benzerdim yüzüm ifadem tamamen değişti ve mutlu değilim bu durumdan bir tek bu burnu kk beğeniyor.ben büyük konuşmak istemem ama botox la isim olmaz ben hep dogalliktan yanayım o yüzden alışamadım bu durumlara...

Son düzenleme:
Ayni durum bende de var ne yaptınız revizyon oldunuz mu

Kime oldunuz

Kime oldunuz

Kime oldunuz revizyon memnun musubuz

Ne yaptınız revizyon isini ben de dusunuyorum cok mutsuzum

Ne yaptınız revizyon oldunuz mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…