• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Revizyon ameliyatı derdim oldu

riri2134

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2016
989
464
43
32
Benim burun ameliyatimi herkes bilir.doktorum istemediğim herkesin suratında olan kucuk kısa sırtı oyuk kavisli bir burun yaptı ve 7 aydır aşırı derecede mutsuz oldum psikolojim de bozuldu bu yuzden simdi revizyon düşünüyorum ailemde benim bu durumumdan çok rahatsız haklı olarak şimdi ailem diyor ilk ameliyat i yapan doktor yapsın gidelim konuşalım falan diyor bende ona güvenmiyorum çünkü ilkin yaşadığım acının tarifi yok aylardır çok kötü şeyler yaşadım .şimdi revizyon için bir Kac tane doktor var ama çok kararsızım ilkin kafasına göre iş yapan doktor ikincide ne yapabilir hiç böyle ilkin mutsuz eden doktor ikinciyi yapip ta mutlu edebilir mi ? ailem kendisi ne halt yedi biliyor onun yapması daha doğru olur revizyon tarihi alalım falan diyorlar bende daha iyi bir hekim e gitmekte diretiyorum ? bu ne acele diyenler olucaktir psikolojim icin olmam gerekiyor hayatima bile devam edemiyorum mutsuzluktan .Fikirlerinize çok ihtiyacım var tecrübeli ler yazarsa çok sevinirim teşekkürler.

Canim ben de gormustum ve son haline bayilmistim ki estetik sevmem ama seninki cok guzel olmustu. Psikolojik destek al bence takinti haline getirdin. Bu durumun senin imtihanin haline donusmesinden ve bir daha ameliyat olup su anki halini bile aramandan endise ediyorum.

Burnu görme imkanımız var mı? Revizyon gercekten gerekli mi degil mi onu konuşalım. Belki sen takıntı yaptın ve hiçbir revizyon işe yaramayacak?

Canim ben de gormustum ve son haline bayilmistim ki estetik sevmem ama seninki cok guzel olmustu. Psikolojik destek al bence takinti haline getirdin. Bu durumun senin imtihanin haline donusmesinden ve bir daha ameliyat olup su anki halini bile aramandan endise ediyorum.
Evet ama burun sırtım oyuk ve kalın duruyor Allah bunu imtihanim yapmışsa bunu degiştiremem ama belkide son ameliyattim olucak istediğim gibi de olabilir hiç birşeyin garantisi yok.

Hayır mutsuzum şükür etsemde aynaya bakınca mutlu değilim .
Eski konularını biliyorum. Hayatta sıkıntı edecek başka bir şeyin yok demek ki. Katie PİPER falan takip et. O zaman anlarsın belki bunu dert etmemen gerektiğini.

Burun sırtı oyuk kıkırdaģım aldi burun sirtim yok.

Eski konularını biliyorum. Hayatta sıkıntı edecek başka bir şeyin yok demek ki. Katie PİPER falan takip et. O zaman anlarsın belki bunu dert etmemen gerektiğini.
Hayatımda dert çok benim tek derdim bu burun insanın pişmanlığım yüzünde olması çok kötü.

Arkadaşım nolur beni yanlış anlama biraz açık konuşacağım, lütfen burnunu tekrar yaptırma, onun yerine psikolojik destek al, sen şu an ne büyük yanlışta olduğunu göremiyorsun.

Bende estetik oldum ve en yakın arkadaşlarım bile anlamadı düşün doktor o kadar doğal yaptı, neredeyse hiç değişmedi yani ben güzel bir burun isterken, olsun eski halinden kötü değil ya diyip şükrettim, burnumda da bir sorun yoktu yani, biraz düşüktü kalksın istemiştim, doktor yapamadı sıfır değişim oldu maalesef.

Üşenmedim önceki konularından burnuna baktım, senin eski burnun gerçekten çok kötüymüş, yaptırman elzem bir şeymiş, o burnu özlemen için psikolojinin bozuk olması lazım ancak. O burundan kurtulduktan sonra senin en kötü sonuçta bile kendini yeni doğmuş gibi hissetmen lazımdı ama yeni burnunda resmen hokka gibi, o kadar güzel ki, cidden hayretle okudum kendine yaptıklarını. Sakın revizyon yaptırma, bambaşka biri olmuşsun yeni burnunla, sadece bunu fark et.

Doktorun hatali bir islem yaptiysa dava acmalisin bence. Ama hatasi yoksa sen begenmiyorsan bilemem.
Baska doktorlara gostermende fayda var. Kotu bir burnun yok ama kavis seni rahatsiz ediyor sanirim ben de kavis sevmiyorum bu nedenle hosuna gitmiyorsa haklisin.

Son mesajını yeni okudum, orada eski burnun çok kötü görünmüyor, ben önceki koyduğun resim için demiştim, ama yeni burnun gerçekten güzel maşallah.

Burnu görme imkanımız var mı? Revizyon gercekten gerekli mi degil mi onu konuşalım. Belki sen takıntı yaptın ve hiçbir revizyon işe yaramayacak?
Daha önceki konularında da söylemiştik ve eklemişti. Konu sahibi takıntı yaptı. Ben estetiğe karşıyım ama gerçekten Yeni hali çok hoş dedik ama maalesef değişen bişey yok(Muş)

Fotoğraflarına baktım yeni burnun gayet güzel görünüyor neyini begenmiyosun şaşırdım doğrusu sen takıntı yapmışsın keşke bizim burnumuzda öyle olsa :KK76:

Doktorun hatali bir islem yaptiysa dava acmalisin bence. Ama hatasi yoksa sen begenmiyorsan bilemem.
Baska doktorlara gostermende fayda var. Kotu bir burnun yok ama kavis seni rahatsiz ediyor sanirim ben de kavis sevmiyorum bu nedenle hosuna gitmiyorsa haklisin.
Aynen sirtinin oymasi zaten çok kötü oldum ama kimse anlamiyor bazıları burnu değişsin diye ameliyat olur benim gibi sadece olmuşken ufak kusurlar gitsin dedim ama sonuç başka sırtını düzeltmeyi istiyorum zaten gittim her doktor burun ucu iyi sırtı kötü diyor yani oymus ve üst kısmı altan kalın duruyor sırf ordaki k ikirdagi aldığı için .

Arkadaşım nolur beni yanlış anlama biraz açık konuşacağım, lütfen burnunu tekrar yaptırma, onun yerine psikolojik destek al, sen şu an ne büyük yanlışta olduğunu göremiyorsun.

Bende estetik oldum ve en yakın arkadaşlarım bile anlamadı düşün doktor o kadar doğal yaptı, neredeyse hiç değişmedi yani ben güzel bir burun isterken, olsun eski halinden kötü değil ya diyip şükrettim, burnumda da bir sorun yoktu yani, biraz düşüktü kalksın istemiştim, doktor yapamadı sıfır değişim oldu maalesef.

Üşenmedim önceki konularından burnuna baktım, senin eski burnun gerçekten çok kötüymüş, yaptırman elzem bir şeymiş, o burnu özlemen için psikolojinin bozuk olması lazım ancak. O burundan kurtulduktan sonra senin en kötü sonuçta bile kendini yeni doğmuş gibi hissetmen lazımdı ama yeni burnunda resmen hokka gibi, o kadar güzel ki, cidden hayretle okudum kendine yaptıklarını. Sakın revizyon yaptırma, bambaşka biri olmuşsun yeni burnunla, sadece bunu fark et.
Işte herkesin isteği farklı psikolojim bozuk evet psikolog terapi ve ilaç olmuyor .bir türlü atlatamadim çünkü benim istediğim dışında bir durum.

Back