• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Revindell in alyansı :)

revindell

SatanistKesenPsikopatCat
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
2.428
20
358
Kızlar alyanslarımıza bakın nasıllar :asigim: :asigim:
benim alyansımda taşları biraz daha büyük..

$beyaz-altin-alyans.jpg

cnm benimde bunun yeşil altını..biraz çiziliyoooo ama cidden çok güzel duryo bide biras rahatsız edici:)sanırım düğünden sonra ince bi alyans daha alcam:)şimdi dışarı çıkınca takıyorummm rahatsız oldugumdan:)ama ben normalde yüzük takmayan biriyim belki ondan rahat edemiyorda olabilirim:)hayırlı olsunn :)

cnm benimde bunun yeşil altını..biraz çiziliyoooo ama cidden çok güzel duryo bide biras rahatsız edici:)sanırım düğünden sonra ince bi alyans daha alcam:)şimdi dışarı çıkınca takıyorummm rahatsız oldugumdan:)ama ben normalde yüzük takmayan biriyim belki ondan rahat edemiyorda olabilirim:)hayırlı olsunn :)

Ay canım benim yüzük vazgeçilmezimdir ya ben çok severim özellikle doğal taşlardan yapılan yüzükleri hihoyyyt mesela aytaşı bir yüzüğüm var hiç çıkarmam böyle kocaman bişi :icecream: Neyse biz bunları beğendik ya hem sade hem cici :asigim:

cok güzel güle güle kullanın son günlerin en tutulan yüzügü herkes bundan alıyo

bende çok beğeniyorum bu modeli güle güle kullanın inşallah

bende bu modeli çok beğeniyorum. altın modelide çok hoş arkadaşlardan biri çizilioo falan demiş amaa kullanışlı mıı acabaaa?

Back