• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden dış görünüşten kırıyor insanlar ya

Çirkin meme yoktur yanlış sütyen seçimi vardır. Sırtını güzelce ölç, memeni de güzelce ölç çıkan ölçülere göre bedenini belirle. Mesela kom markasına git ve bedenine uygun bir minimizer sütyen seç. Nelly modelini öneririrm. Büyük memelere ve orta boy memelere çok yakışan bir model. C ve üstü memeler güzel taşır bu sütyeni. Milleti takma kafana ne derlerse desinler. Onlar sayesinde sen bebeğini doyuruyorsun. Bu arada bi kaç egzersizle memeler toparlanıyor. 2-3 ay günde 15 dk ayır ve göğüs bölgeni ve sırtını çalıştıradak egzersizler yap farkı göreceksin. Sıkma canını.
Çok teşekkür ederim ☺️ ❤️

Ayy ne sinir insanlar var onlara neymiş acaba senin memenden.Bir daha öyle söyleyen olursa kafasını iki memenin arasına al nefesini kes 😂Benim arkadaşım oldu meme küçültme ameliyatı.Sırt ağrısı çok oluyordu taşıyamıyorum diyordu.Kendi rahatsız olunca oldu yani.Korkulacak bi ameliyat değil ama kendin istemedikçe yaptırma.

Ayy ne sinir insanlar var onlara neymiş acaba senin memenden.Bir daha öyle söyleyen olursa kafasını iki memenin arasına al nefesini kes 😂Benim arkadaşım oldu meme küçültme ameliyatı.Sırt ağrısı çok oluyordu taşıyamıyorum diyordu.Kendi rahatsız olunca oldu yani.Korkulacak bi ameliyat değil ama kendin istemedikçe yaptırma.
Bemımde ağrıyor ama korkuyorum

Onlara böyle sizi kırma imkanını vermeyin onlara ne ya.
Teyzemin kızı da çok büyük diye araştırma Hastanesi'nde küçülttü şu an daha rahat. Korkmayın diye yazdım bunu.
Önemli olan sizin kendinizi nasıl beğendiğiniz. Benimki de küçük ama pek takmıyorum olan bu ne yapayım ki.

Ya en azından rahatsınızdır öyle düşünüp üzülmeyin ameliyata hayat korkusu olduğu için insan yaptıramıyor
Biz kayınvalideme yaptırdık 4 de 3 ünü aldırdık kadın yeniden doğmuş gibi oldu.
Bu arada büyük göğüslü arkadaşım g-lingerie diye bir markadan alıyor aşırı aşırı aşırı memnun. Pahalı bir marka ucuz değil ama şimdi indirim zamanı. Aşırı memnun kalırsın

Merhaba, göğüslerim büyük ben’de çok isterdim küçük olmasını.
Hep üzülüyorum hiç bir şekilde Kendıne göre bir südyen bulamıyorum sürekli düşüyor tutmuyor canımı çok sıkıyor emzirime dönemi daha fazla büyüdüler’ normalde’de zaten çok büyük şimdi tam sarktı bide arkadaşlarım hep bu lafı dıyor çok büyük çok göze çarpıyor sanki ben istıyorum böyle düşük ve büyük olmasını bizimkiler küçük çok iyi duruyor gibi konuşmalar sürekli kafama takıyorum ama amelıyat olmaktansa çok korkuyorum napabilirim?😞 Not eşimde hep büyük keşke biraz daha küçük olsa çok güzel dururdu dıyor
Merhaba ftmadnr

Babaannem derdi “içinden konuşma dışından konuşmasınlar.”

Staj dönemindeydim. Hayli stresli. Hiç farkında değilim. 10 kilo almışım. Spor kıyafetler elastik vs aynıyım sanıyorum. Hiç kendimi yormuyorum kendi kendimi yemiyorum hadi kilo vereyim diye. farkında olmadığım için . O dönem kimseden duymadım kilo almışsın cümlesini. 🥲

Yine bir zaman 5 kilo aldım. Hareketsiz vb sebeplerle. Biliyorum ama nasıl içim içimi yiyor. Her gün tartılıyorum vs. O dönemde herkesin ağzında kilo meselesi. Çok şükür verdim de bitti.

Farkındalık çok önemli. İç ses. Kendimizle nasıl konuştuğumuz.

Şimdi bunları düşünme. Bebeğini besle. Kutsal bir amacı var o memelerin.

Zaman geçer. Baktın seni yoruyor ölçü olarak. Sırtını omzunu eziyor. Çözümü var

Arkadaşlar söylemiş. En uygun iç çamaşırını bulabilirsin.

Ya da artık cerrahi işlemler kolay. Bu açıdan program yapabilirsin. Ameliyattan korkuyorum diyerek ameliyatı çağırmaya hacet yok.

demeden geçemiyorum meme büyükse hem güzeldir. Hem şahanedir. Bilimsel 🥳 sarkık olması sadece detay

Ha başkaları mı ? Eşin mesela 😎 onda da büyük olmasını istediğin uzuvlar vardır mesela ama sonuç gün sonu reel durum bu.
Arkadaşların mesela😎 bir kadın olarak başka bir kadının uzvuyla ilgili tespit, yorum vs yapmadım. Bilmiyorum ancak ya yokluktan ya yokluktan yapıyorlardır diyebilirim.

Sen bunları düşünme. Şimdi o zaman değil. Bebeğin büyüyene kadar iç sesini memelerim büyük ve bebeğim karnı tok sırtı pek diye güncelleyebilirsin.

Sadece sen varsın

HATIRLA

Mutlu yıllar diliyorum 🧿❤️

Hep üzülüyorum hiç bir şekilde Kendıne göre bir südyen bulamıyorum sürekli düşüyor tutmuyor canımı çok sıkıyor emzirime dönemi daha fazla büyüdüler’ normalde’de zaten çok büyük şimdi tam sarktı bide arkadaşlarım hep bu lafı dıyor çok büyük çok göze çarpıyor sanki ben istıyorum böyle düşük ve büyük olmasını bizimkiler küçük çok iyi duruyor gibi konuşmalar sürekli kafama takıyorum ama amelıyat olmaktansa çok korkuyorum napabilirim?😞 Not eşimde hep büyük keşke biraz daha küçük olsa çok güzel dururdu dıyor
Kocana söyle versin parasını küçült.

İnsanların değiştirmeyeceği özellikleri ile ilgili (dış görünüş gibi) yorum yapılmaz. Ama karakter özellikleri ilgili yorum yapılabilir. Karşınızdaki d*lyarakların karakterlerini yüzlerine vurmadığınız sürece sizin memeleriniz hakkında bile konuşmayı kendilerinde hak görürler.

Kuzum çok zor oluyor sırt ağrısı yapınca büyük oluncada sarkıyor böyle laflar yıyoruz

Küçültme ameliyatını bir araştır, başkaları bir şey söyledi ya da kocan beğenmiyor diye değil kendin için bir bak bence, sadece korkuyorum diyerek gözardı etme. Hayat kaliteni ve özgüvenini inanılmaz artıracak bir operasyon.

Vallahi hamileyim büyüsün diye dua ediyorum. Kucukte degil bu arada. 80 yani. Ve orantilidir. Dik durur. Ama yok ben buyuk gogus severim erkekelrde oyle sever. Esimde mesela keske hep buyuk olsaydi derdi. Ben saglik acisindan sizi rahatsiz ediyor diye uzuldum. Beliniz omuzlariniz agriyodur. Eger cok cok rahatszi olursaniz devlet hastanesi kucultme ameliyati yapiyor bilginiz olsun. Ama gaza gelipte cok kucultmeyin. Hastanede yattigim donemde bir abla vardi yanimda goguslerini kucultmeye gelmisti kocasi ozellikle istemis cok buyuk diye. Aaaa kadini ikinci gun benim yanımda bir rencide etti. Yok cok degisik olmus yok bu kadar mi kalacak boylemi olacak. Elinin körü yani kadin benim yanimda bes gun inledi. O yuzden kararinizi iyi verin. Ve nasil mutluysaniz oyle yasayin. Ben buyuk olunca kendim mutlu olacağımı bildigim icin isterim büyüsün. Kocam mocam umrumda degil

Kendi duygu ve düşüncene odaklan, insanlar hep konuşur, sürekli konuşur.
O yüzden dön kendine bak onların dediklerinden sıyrıldığında gözüne batıyor mu gerçekten?
Batıyorsa ona göre yol al.

Ben hayret ediyorum ya insanlar nasıl yüzünüze karşı açık açık memen büyük diyebiliyorlar? Ne kadar ayıp benim yüzüm kızardı okurken,millet söyleyebiliyor da

Evet ameliyat fikri insanı geriyor,bende çekimserim o konularda ama insanın konforunu çok ciddi engelliyor,sırt ve bel ağrısı yapıyor,sütyen takınca omuzları mahfediyor,ben olsam ameliyat olurdum çünki istediğiniz kadar doğru sütyen seçin omuzlar o ağırlıkla mahfoluyor.

Back