Merhaba, göğüslerim büyük ben’de çok isterdim küçük olmasını.
Hep üzülüyorum hiç bir şekilde Kendıne göre bir südyen bulamıyorum sürekli düşüyor tutmuyor canımı çok sıkıyor emzirime dönemi daha fazla büyüdüler’ normalde’de zaten çok büyük şimdi tam sarktı bide arkadaşlarım hep bu lafı dıyor çok büyük çok göze çarpıyor sanki ben istıyorum böyle düşük ve büyük olmasını bizimkiler küçük çok iyi duruyor gibi konuşmalar sürekli kafama takıyorum ama amelıyat olmaktansa çok korkuyorum napabilirim?
Not eşimde hep büyük keşke biraz daha küçük olsa çok güzel dururdu dıyor
Merhaba ftmadnr
Babaannem derdi “içinden konuşma dışından konuşmasınlar.”
Staj dönemindeydim. Hayli stresli. Hiç farkında değilim. 10 kilo almışım. Spor kıyafetler elastik vs aynıyım sanıyorum. Hiç kendimi yormuyorum kendi kendimi yemiyorum hadi kilo vereyim diye. farkında olmadığım için . O dönem kimseden duymadım kilo almışsın cümlesini.
Yine bir zaman 5 kilo aldım. Hareketsiz vb sebeplerle. Biliyorum ama nasıl içim içimi yiyor. Her gün tartılıyorum vs. O dönemde herkesin ağzında kilo meselesi. Çok şükür verdim de bitti.
Farkındalık çok önemli. İç ses. Kendimizle nasıl konuştuğumuz.
Şimdi bunları düşünme. Bebeğini besle. Kutsal bir amacı var o memelerin.
Zaman geçer. Baktın seni yoruyor ölçü olarak. Sırtını omzunu eziyor. Çözümü var
Arkadaşlar söylemiş. En uygun iç çamaşırını bulabilirsin.
Ya da artık cerrahi işlemler kolay. Bu açıdan program yapabilirsin. Ameliyattan korkuyorum diyerek ameliyatı çağırmaya hacet yok.
demeden geçemiyorum meme büyükse hem güzeldir. Hem şahanedir. Bilimsel
sarkık olması sadece detay
Ha başkaları mı ? Eşin mesela
onda da büyük olmasını istediğin uzuvlar vardır mesela ama sonuç gün sonu reel durum bu.
Arkadaşların mesela
bir kadın olarak başka bir kadının uzvuyla ilgili tespit, yorum vs yapmadım. Bilmiyorum ancak ya yokluktan ya yokluktan yapıyorlardır diyebilirim.
Sen bunları düşünme. Şimdi o zaman değil. Bebeğin büyüyene kadar iç sesini memelerim büyük ve bebeğim karnı tok sırtı pek diye güncelleyebilirsin.
Sadece sen varsın
HATIRLA
Mutlu yıllar diliyorum