• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden dış görünüşten kırıyor insanlar ya

Sağlık için doktorlar göğüs küçültme ameliyatı yapıyor bu estetik değil ücretini sigorta karşılıyor olabilir eğer sağlığa engel kamburluk ve taşıma gibi kişiyi günlük hayatında etkileyen sonuçları varsa bu estetik gibi değil biraz uğraştırıcı bir amiliyat olanlar var sonuç yüz güldürücü kimse bunu estetik kaygısı ile yaptırmıyor fakat bunu olan kadınlar büyük bir yükten kurtulduğunu ifade ediyor Belki yaş aldıkça düşünebilirsiniz ileri yaşta yani coj ileri degil 55 65 cok var yaptıran sağlık için

arkadaşlarım hep bu lafı dıyor çok büyük çok göze çarpıyor
Arkadaşlarınız gerçekten arkadaş olsa canınızın sıkılacağını bile bile bunu sürekli dile getirmezler. İnsan olan insanın dış görünüşüyle ilgili yorumda bulunmaz. Çünkü bedenimizi biz seçmedik, Yaratan böyle yaratmış. Dış görünüşüne takık, sanki dünya güzeliymiş gibi insanların boyuna, dudağına, burnuna, kilosuna burun kıvıran şekilci insanları hiç hayatıma almıyorum.

Estetik için değil sağlık için yaptırmak istiyorsanız yaptırın. Büyük meme bel ağrısı ve sırt ağrısı yapar. Arkadaşlarınıza da lütfen cevabınızı verin, konuşmasınlar.

Merhaba, göğüslerim büyük ben’de çok isterdim küçük olmasını.
Hep üzülüyorum hiç bir şekilde Kendıne göre bir südyen bulamıyorum sürekli düşüyor tutmuyor canımı çok sıkıyor emzirime dönemi daha fazla büyüdüler’ normalde’de zaten çok büyük şimdi tam sarktı bide arkadaşlarım hep bu lafı dıyor çok büyük çok göze çarpıyor sanki ben istıyorum böyle düşük ve büyük olmasını bizimkiler küçük çok iyi duruyor gibi konuşmalar sürekli kafama takıyorum ama amelıyat olmaktansa çok korkuyorum napabilirim?😞 Not eşimde hep büyük keşke biraz daha küçük olsa çok güzel dururdu dıyor
Kucuk olanlar da buyutmeye calisiyor benim gb 😂 takmayin bence. Agirlik yapiyorsa sagliginizi etkiler omuz ve sirt agrisi yapar orasi ayri. Sarkma da hos degil tabi. Benim de emzirme sonrasi deforme oldu goguslerim. 6 ay once hem icerden diklestirildi hem de protez yaptrdim cok guzel oldular. Ameliyattan korkmayin. Eger goruntusunden rahatsizsaniz yada agriya sebep oluyorsa yaptirin gitsin. Burda kucultme ve diklestirmeyle ilgili cok fazla konu var. Bilgi edinebilirsiniz surecle ilgili. Siz memnunsaniz da esiniz dahil kimseyi dinlemeyin , onlar sizi kendinizi kabullendiginiz gb kabullensin.

Güzel görünmesini sağlayacak egzersiz yapabilirsiniz. Ayrıca Mağazaya gidip görevliden yardım isteyin. Pe.. de yardımcı oluyorlar. İlk aldığımda banada hepsi büyük oluyor Sanıyordum. Miniklerde biraz 🤪 meğerse almayı bilmiyormuşum 😁

Millete de sanane deyin geçin. Kilo probleminiz varsa verin, egzersiz yapın daha güzel görünür. Kocanız da süt anne tutsaydı bebeğe 😒

D kup abartılacak kadar büyük değil aslında, doğru sütyeni seçemiyor olabilir misiniz?
Benim de D kup, bugüne kadar tek bir kişi bile göğüslerin büyük demedi. Hatta ben büyüklüğünden şikayet ettiğimde senin öyle büyük memen mi var derler.
Ben Penti Marvel modelini kullanıyorum uzun yıllardır, beni en iyi o toparladı. Atlet olarak da korsajlı sıkı atletler kullanırım. Bundaki maksadım memeleri saklamak değil ama, dikişsiz ve sıkı seviyorum, kıyafetlerin altında iyi duruyor.
Bence siz emzirme döneminde olduğunuz için tam farkında değilsiniz. Süt ekstra dolduruyor. Ve evet çok rahatsız edici. Emzirmeyi bıraktıktan üç beş ay sonra o hali kalmıyor.

Merhaba, göğüslerim büyük ben’de çok isterdim küçük olmasını.
Hep üzülüyorum hiç bir şekilde Kendıne göre bir südyen bulamıyorum sürekli düşüyor tutmuyor canımı çok sıkıyor emzirime dönemi daha fazla büyüdüler’ normalde’de zaten çok büyük şimdi tam sarktı bide arkadaşlarım hep bu lafı dıyor çok büyük çok göze çarpıyor sanki ben istıyorum böyle düşük ve büyük olmasını bizimkiler küçük çok iyi duruyor gibi konuşmalar sürekli kafama takıyorum ama amelıyat olmaktansa çok korkuyorum napabilirim?😞 Not eşimde hep büyük keşke biraz daha küçük olsa çok güzel dururdu dıyor
Güzellik değil ama büyük göğüslerde sağlık sıkıntısı da çok oluyor diye biliyorum. Şiddetli sırt ağrısının ve boyun düzleşmesinin sebebini büyük göğüste bulunmasının ardından yeni bir yakınım ameliyat oldu.Adete yeniden doğdum diyor.Bence çok korkmayın ameliyattan,sağlığınız için gerekebilir

Çirkin meme yoktur yanlış sütyen seçimi vardır. Sırtını güzelce ölç, memeni de güzelce ölç çıkan ölçülere göre bedenini belirle. Mesela kom markasına git ve bedenine uygun bir minimizer sütyen seç. Nelly modelini öneririrm. Büyük memelere ve orta boy memelere çok yakışan bir model. C ve üstü memeler güzel taşır bu sütyeni. Milleti takma kafana ne derlerse desinler. Onlar sayesinde sen bebeğini doyuruyorsun. Bu arada bi kaç egzersizle memeler toparlanıyor. 2-3 ay günde 15 dk ayır ve göğüs bölgeni ve sırtını çalıştıradak egzersizler yap farkı göreceksin. Sıkma canını.
Merhaba egzersizleri atabilir misiniz

Merhaba egzersizleri atabilir misiniz
Selam,
Daha once hic gogus calismadiysan su egzersizle baslamani oneririm. Baslangicta 10ardan 3 set yeter. Zaman icinde arttirirsin. Asiri basit yormayan bir hareket olmasina ragmen baya fark yaratan etkili bi hareket. Ozellikle gogsun yan taraflarindaki kaslari yani koltuk altina dogru olan kaslari calistiriyor.

spor gecmisin varsa da sunlari da ekleyebilirsin.
Dumbbell yoksa kucuk su siseleri de olur. Gogus calismak icin hep kucuk agirliklar tercih edin. Kadinlar icin fazlasiyla yeterli oluyor. Bench press icin de benzer sekilde iki kucuk su sisesini yukari asagi hareket ettirebilirsin.

Back