Nişan Revindell in 2. nişan sandığı :(

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

revindell

SatanistKesenPsikopatCat
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
2.428
20
358
kızlar ailem bavul konusunda uyuzluk yapmıştı onların hazırladığı sandık işte bu..

$100_1335.jpg

$100_1336.jpg

$100_1337.jpg

revindell cim dügün hazirligi icersindesin anlasilan,allah tamamina erdirsin..
sandik cok hos olmus canim.
bunlar cok güzel seyler..kina geceside,,, sandikta ,,,ve bütün adetlerde cok güzel hepsinden tadini al sonra cok pisman olursun.
bir tanidigim dügün bile yapmamisti... sonradan cok pisman olmustu...

revindell cim dügün hazirligi icersindesin anlasilan,allah tamamina erdirsin..
sandik cok hos olmus canim.
bunlar cok güzel seyler..kina geceside,,, sandikta ,,,ve bütün adetlerde cok güzel hepsinden tadini al sonra cok pisman olursun.
bir tanidigim dügün bile yapmamisti... sonradan cok pisman olmustu...

haklısın tatlım bende düğün yapmicam diyordum hep ama şimdi diyorum 1 kere olucak sadece yapıcam sonradan pişman olmak istemiyorum..

haklısın tatlım bende düğün yapmicam diyordum hep ama şimdi diyorum 1 kere olucak sadece yapıcam sonradan pişman olmak istemiyorum..

yapabileceginizin en güzelini yapin,herseyin tadina var..
bunlar en güzel örf adetlerimiz..buradaki almanlarin ve yabancilarin kültürlerine bagliligini gördükce cok sasiriyorum inanki...

bende istemiyordum evlendigim zamanlar dügünü filan... ama simdi diyorum ki iyiki olmus yoksa insan evlendigini anlamaz ki hersey yerinde olsun daha sonraya cok güzel hatiralar kaliyo insana..

herseyin en hayirlisi en güzeli olsun senin icin...

Son düzenleme:
Sandık hoş olmuş,üstelik evinizin bir köşesine koyup içini de doldurabilirsiniz ama bavul olsa aynı amaçla kullanılamazdı.

Back