- Konu Sahibi Azeri kizi
dün burdan aldım tarifi ve hemen de yaptım
güzel oldu gerçekten
teşekkür ediyorum:)
Ne güzel,tarifim seni cezbetti demek bakar bakmaz.Begenmene
sevindim canim.Ellerine saglik.a.s.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dün burdan aldım tarifi ve hemen de yaptım
güzel oldu gerçekten
teşekkür ediyorum:)
hemen buaksama yapıcam dun aksa azerıkızından gene bı trıf denedım bolu usulu patates corbası annem babm cok begendı duygulandılar valla benı mutfakta goruncebugunde ılk revanımı denıcem tarıflerın pratık ve guven verıcı tsk ederım azerı kızı paylasmak cok gzel bısey yuregıne emegıne saglık umarım revanıyıde tututrum hayatımda ıılk tatlı yapısım olcak:) bıde bu malzemeler mıkserlemı carpılıcak ve koyma sırası onemlımııdır?serpet soguk olsa nolck bıde kac dk fırında durcak ay cok soru sordum
![]()
haaa bırde yorumlarda bırı demıskı ırmıkle unu karıstırıp once sonra karısıma eklıyorum daha farklı oluyo demıs dogrumudr bı fark olurmu
ben yaptım güzel olduda şerbeti az geldi bazı yerleri kuruydu...ama ben her tarafına döktüm şerbeti..sen iki buçuk su bardağı yazmıştın ben beş su bardagıyla yaptım yinede az geldi yuvarlak borcamda yapmıştım..
azer abla serbetı olduugnu nasıl anlıcam kaynamaya mı baslıyor bıde ceyrek lımonmu ay onu nasıl ayarlıcam ben:)
Nihayet bende bugün yapabildim azerikızı tadını bilemiyorum yarın misafirlerimle birlikte bakacağım şimdiden çok teşekkür ederim cnm.
*Dikdörtgen borcama döktüm kalınlığı bence gayet iyi oldu.
*Birşey dikkatimi çekti,piştikten sonra tepsiden kendi kendine ayrılarak küçüldü adeta sıkıştı acaba normal midir?
*Bir ikincisi şerbeti birkaç dak içinde çekiyor demişsin cnm ben şerbetini dökeli ortalama 45 dk oldu %40 nı falan çekti,senin tatlında hiç şerbet kalmıyor mu merak ettim,tepsinin boyutuyla da alakalı olabilir mi?
Sanırımçok soru sordum sadete geleyim lütfen aşağıya :)))))))
Sizlerinde görmesi açısından tırtıkladığım bir dilimin resmi işte buyrun;
[/URL][/IMG]![]()
[/URL][/IMG]![]()
Hımmmmmm tamam canım birde öyle deneyeyim bakalım tekrar teşekkür ederim
Dayanamadım tadına baktım gerçekten çok hafif olmuş hiç şerbetli gibi değil şiddetle tavsiye ederim.
Not:Ben içine limon kabuğu rendelediğim için hoş bir aroma vermiş :)
resım nasıl ekledınız bende koycam benımkınınde once korktum kotu oldu sandım ama okadar lezzıtlı oldukı ılk revanım basarılıydı ts ederım azerı kzıı![]()