Tatlı Tarifi Revani(Resimli)

kızlar revanimin resmini eklemeye çalıştım (ancak kısmet oldu) bakalım becerebildim mi?

Eklentiler

• $Resim 043.webp
    $Resim 043.webp
    77,7 KB · Görüntüleme: 57
canım revaniyi az önce yaptım şimdi soğumasını sabırsızlıkla bekliyorum.ama görünüşü bile çok güzel oldu nar gibi kızardı üstü.oy oy zaman geçmek bilmiyor.benim gibi doğuma 1 hafat kalmış birine revani yaptırdınya seni tebrik ediyorum...

canım revaniyi az önce yaptım şimdi soğumasını sabırsızlıkla bekliyorum.ama görünüşü bile çok güzel oldu nar gibi kızardı üstü.oy oy zaman geçmek bilmiyor.benim gibi doğuma 1 hafat kalmış birine revani yaptırdınya seni tebrik ediyorum...

Ayy canimmm,demek dogumuna 1 hafta var.
Allah salim salim bebegini kucagina almayi nasip etsin.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Yakinda olsaydin ben yapardim ama maasallah bak
sende yapmissin.Insallah begenmissindirde.
Afiyetler olsun.

azeri kızı yorumlardan etkilenip ben de az önce yaptım. yalnız şurubu hemen çekmedi 15 dk dır bekliyorum..çok mu pişirdim acaba sen kaç dk /derecede pişiriyorsun...dayanamayıp bir dilim yedim tadı herşeyi gerçekten güzel, ben içine portakal kabuğuda koydum. tarifin için tşk ederim canım..a.s.

Son düzenleme:
azeri kızı yorumlardan etkilenip ben de az önce yaptım. yalnız şurubu hemen çekmedi 15 dk dır bekliyorum..çok mu pişirdim acaba sen kaç dk /derecede pişiriyorsun...dayanamayıp bir dilim yedim tadı herşeyi gerçekten güzel, ben içine portakal kabuğuda koydum. tarifin için tşk ederim canım..a.s.

Aslinda bu revani bir kac saniyede serbetin ceken
bir revani.Hmmm egerki cekmezse üzerini tepsiyle kapat öyle cektir.
Ben böyle kek gibi tarifleri 150 derecede pisiririm.
Afiyet olsun canim.

170 derecede ilk önce pişirdim, baktım üstü hemen kızardı 150 ye düşürdüm. ondan olabilir demek..neyse şerbetini şimdi tamamen çekmiş durumda, hafif ve lezzetli..yemek defterime bunu da eklicem tşk ederim...

170 derecede ilk önce pişirdim, baktım üstü hemen kızardı 150 ye düşürdüm. ondan olabilir demek..neyse şerbetini şimdi tamamen çekmiş durumda, hafif ve lezzetli..yemek defterime bunu da eklicem tşk ederim...

Bir dahakine 150 de pisir direkt.daha iyi olur canim.
Afiyet olsun tekrar...

ben de yaptımkaydirigubbakcemile3
pazar günü misafirlerim vardı...Ama misafire ikram etmeden önce tatlı gurmesi babama ve eşime denettim...
Sonuç mükemmel:lepi:
Anneciğime yazıcam şimdi tarifi, o da bayıldı...Bu da benim tatlım işte
25012009005tn4.jpg

w1280.png

Firstday afiyetler olsun canimmm.Demek tatli gurmesi baban
ve esin cok begendiler.Cok güzelll.Cok sevindim.

ayy resmim ne kadar büyük olmuş di mi:delphin:
canım sağol sayende:1hug: herkes çok beğendi..aslında sofram o kadar güzeldi ki hepsini çekicektim, bayanlar oturmuş oldular masaya, ben de sadece sana göstermek için revaniyi çektim...:lepi:
tatlı uzmanı olan babam, eşim değil bu arada:bbo:

gerçekten çok güzel görünüyor geç olmasa kalkıp hemen yapıcam ama yarın kesin deniyorum inşallah benimkide tutar...

bild057pb9.jpg

Merhaba arkadaslar,sabah azeri kizinin tarifini yaptim.Kivami cok harika oldu.
Ben icine 1 su bardagina yakin iri kiyilmis cevizde koydum.Inanin yapip denemelisiniz
Cok basit ve lezzetli..Paylasim icin tsk..

cnm tarifin çok güzel revaniyi çok severim ama uzun zamandir yapmamistim bugün senin tarifi görünce yapiyim dedim3/4 ü 3.5 su bardagi diye anlayinca revani degil kek oldu:oklava:simdi ikinci firinda umarim bu sefer olurkaydirigubbakcemile5

Back
X