Tatlı Tarifi Revani(Resimli)

bu kadar güzel yorumdan sonra tarifi denemek istedim. yalnız hamuru çok çok sıvı oldu. bende daha fazla un ekledim. acaba hata mı ettim? eklemeseydim daha mı güzel olacaktı? diye merak ediyorum. sizlerin hamuru nasıldı???

bende hamuru çok sıvı olunca tereddüt ettim ama yinede un eklemedim gayet güzel pişti..
şu anda soğuma aşamasında iftardan sonrada hoopp midemde
:dance:

CANIM ELLERİNe SAĞLIK
Bende google amcadan tarif aratıyordun bektım kk çıktı hemen atladım meğer senin tarifinmiş
Eşim bayılıyor Revaniye yarın süprüsss yapayım diyorum bu tarifle
Eşim beğenecek mi bakalım
İlk kez yapıcam

canım ya ellerine sağlık öncelikle :))

zahmet olmazsa tepsinin ölçülerini verebilir misin :)

harikaydı, süperdi, muhteşemdi... bayramda denedim çok güzel oldu.. tekrar ellerine sağlık canım...

harikaydı, süperdi, muhteşemdi... bayramda denedim çok güzel oldu.. tekrar ellerine sağlık canım...

bayramda tarifinizi yaptım ben fındık kırığı koydum bir su bardağına yakın harika oldu sağolun.

Ellerinize saglik ikinizinde hanimlar.Sizde harikasiniz ki tam tutturmussunuz.Begendiginize cok sevindim

bende şimdi yaptım fırında pişiyo kızlarr hayatımda ilk kez revani yapıyorum
inş güzel olur akşama kayınvalidemlere yemeğe gidicez oraya götürecemm bakalımm sabırsızlıkla pişmesini bekliyorummm

bende şimdi yaptım fırında pişiyo kızlarr hayatımda ilk kez revani yapıyorum
inş güzel olur akşama kayınvalidemlere yemeğe gidicez oraya götürecemm bakalımm sabırsızlıkla pişmesini beklyorummm

ımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmhhhhhhhhhh
süperrrr bi tariffff
yakmasaydım eminim çok daha güzel olacaktı ama bu hali bile süperrrr sıcakken yedim valla2 dilimm
şerbeti dökmedende yedimm o bile çok hoştu
soğuyunca nasıl olacak tahmin bile edemiommm

çokçok teşekkür ederimmm azeri kızıııŞenizŞenizŞeniz

azeri kızı senden tarifi aldıktan sonra hep yapar oldum.ve herkes çok beğeniyor.tarif isteyen oluyor.
teşekkürler tekrar opuyorumnanaktan

ımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmhhhhhhhhhh
süperrrr bi tariffff
yakmasaydım eminim çok daha güzel olacaktı ama bu hali bile süperrrr sıcakken yedim valla2 dilimm
şerbeti dökmedende yedimm o bile çok hoştu
soğuyunca nasıl olacak tahmin bile edemiommm

çokçok teşekkür ederimmm azeri kızıııŞenizŞenizŞeniz

azeri kızı senden tarifi aldıktan sonra hep yapar oldum.ve herkes çok beğeniyor.tarif isteyen oluyor.
teşekkürler tekrar opuyorumnanaktan

Cok tesekkür ederim ikinize de.Cok güzel seyler söylemissiniz.Sizinde ellerinize saglik ki güzel tutturmussunuz.Huzurum demek bütün tariflerimi yapiyorsun .Ne kadar güzel.Cok sevindim

Back
X