- 10 Temmuz 2013
- 3.629
- 5.606
- Konu Sahibi VanessaRinki
TDK ya bakabilirsiniz.Doğru kullanımı “yine”
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TDK ya bakabilirsiniz.Doğru kullanımı “yine”
Vanessa ayran gönüllüğün zirvesine çıktın çocuğum
Noldu murat menteş’in oğlu?
Kızlar size yemin ederim sanal aşklar boş
Bugün bu çocuğun kara gözlerine bakıp sohbete dalmak manyakça bir duygu
Varlığı bile seksi onun
Onun vardiyası bittiğinde müdürün gizlice gömleğini kokluyorum
Senin gönül han kapısı mübarek ..giren çıkan belli degilBir süredir kurumsal bir yemek zincirinde çalışıyorum okul açılana kadar da para biriktirilirim mantığıyla girdim.
Ama bu zincir henüz yeni olduğu için şubeler arası geçiş sık sık oluyor
Ben de 10 gün önce başka şubeye nakledildim 2 günlüğüne
Ardından geldiğimde ortamı bir garipsedim ve bir anda 1.80 geniş omuzlu bir erkek merhaba ben senin restoran müdürün dedi
O kadar cool ve yakışıklı ki 23 yaşında
Beni resmen mest etti
En kötü yanı ise sevgilisi olduğunu öğrendim
Bugün gene onun yanındaydım ve oldukça iyi davrandı bana
Ama bu onu son görüşüm oldu zira hem onlar yeni kasiyer aldı hem de ben işten çıktım
Hayat çok acımasız ve kötü
Kendi söylemedi de bi arkadaş araştırıp bulmuş kim olduğunu unuttum. Kontrol ettim tutuyor.Aaaa Murat Menteş miymiş diğer mevzudaki
Yooo valla bazıları direkt keko seviyo, beyyyle. Sonra şiddet görünce şaşırıyorlar falan, çok ilginç.Sekiz yaşındaysanız hayat çok zor, ah Cedric ah, ben de sana ne aşıktım, sarı saçlarına kurban.
Eskiden yazdığım günlükler geldi aklıma, cringe yuvası resmen. Ben de ha bire aşık olurdum böyle.
İki günde ne gördünüz, nasıl tanıdınız da aşık oldunuz ya? Belki kadın düşmanı, zorba, şiddet yanlısı biri. A pardon bazı kadınlar bunları önemsemiyor, unutmuşum. Dışı güzel olsun yeter değil mi sizin için? Geniş omuzlar varsa tamam, kafasının içiyle hiç ilgilenmezsiniz.
Hayır, bir de adamın sevgilisi varmış. Direkt geri basın, yasak bölge.
Öffff bah şimdi ben bile bi yükseldim.Kızlar size yemin ederim sanal aşklar boş
Varlığı bile seksi onun
Şeyin bundan haberi var mı? Müdürün.Askerde çekirge ve böcek yemiş
Aşkım ya
Lanet sevgilisi olmasa kavuşacaktık yarimle
Kız sen en son ağda yapıp sevgilinle buluşmayacakmıydın benim aklımda öyle bişeyler kalmış bide neydi sevgilinin annesi aile hekimliğinde doktordu gidip bi kadına kendini gösterecektin hani nerden çıktı şimdi bu 1.80 lik geniş omuzlu erkek?Bir süredir kurumsal bir yemek zincirinde çalışıyorum okul açılana kadar da para biriktirilirim mantığıyla girdim.
Ardından geldiğimde ortamı bir garipsedim ve bir anda 1.80 geniş omuzlu bir erkek merhaba ben senin restoran müdürün dedi
Beni resmen mest etti
Ama bu onu son görüşüm oldu zira hem onlar yeni kasiyer aldı hem de ben işten çıktım
Gene de diyebilir.
Gene ve Yine kelimelerinin her ikisi de ayrı ayrı doğrudur. Her ikisi de Eski Türkçe Yaña/Yeñe kelimesinden gelir.Doğru kullanımı “yine”
“Papua yeni gine”dir oBi de şey var “gine”
kendimi cedric izler gibi buldumBir süredir kurumsal bir yemek zincirinde çalışıyorum okul açılana kadar da para biriktirilirim mantığıyla girdim.
Beni resmen mest etti
Erkekler yalnızca hoşlandıkları kadınlara askerlik anılarını anlatırlarmış diye bir şey okumuştum bir yerdeYa hanımlar burada acı çekiyorum ama dalga peşindesiniz
Çocuk beni mahvetti
Bu yaşında müdür ve bana da askerlik anılarını anlattı
Sen bizi azdirmak mi istiyosun?Kızlar size yemin ederim sanal aşklar boş
Varlığı bile seksi onun
Bunu demeyeydin iyidiErkekler yalnızca hoşlandıkları kadınlara askerlik anılarını anlatırlarmış diye bir şey okumuştum bir yerde
Attım bekliyorumBunu demeyeydin iyidi
9 yıldır aynı adamlayım, sadece K9 eğittiğini, böyle durduk yere '' Dikkat, Amerikalılar geliyor. '' diye yükselen bir albayının olduğunu, bir de topçuluk sertifikasının olduğunu biliyorum. Bir de annesi gelmemiş uğurlamaya. Bakınca sabah akşam anlatmış gibi, ama bunlardan kısa kısa bahsetti, öyle 9 senedir dinlemiyorum yani.Erkekler yalnızca hoşlandıkları kadınlara askerlik anılarını anlatırlarmış diye bir şey okumuştum bir yerde