Resmini yolla seni batan yarataym...

DrBune işte değişimlerinnnn :) bence siyah saç sana çok yakıştı .güzele ne yakışmaz opuyorumnanaktan

ÖNCE

SONRA

beğenmediğin yada değiştirmek istediğin bir şey varsa düzeltiriz tatlım.

ahhahahhaaa : )) süper yaa çok değişikk siyah boğuyor beni.. düşünememiştim bile kara halim nasıl olur diye, çok sağol prensesss : )))))))

bencede makyaj boğuyor . uğrştım çok en çok yakışanı bulmak için, bunlardı ama bunlarda çok iyi olmadı yüzüne gitmedi. ilk yaptığım sadece siyah saçlı halin daha hoş :)

cennetkokulumm saç renginin karamel olmasını istedin ama kendi saçın üzerinde oynamamı istediğin için temel olmayan bir rengi tutturmam çok zor .istersen ünlülerin saçını monte edebilirim. onun dışında kaş şeklini düz istedin ve saçlarını uzun umarım doğru yapabilmişimdir :)

kızzzzzzz tarkana benzemısım ama sımdıkı tarkan degıl ha eskı turk fılımındekı tarkan :) ya kaşları begenmedım :) sacıda degıstır kız bakır tonlarında felan sen begendınmı yok saymam bunu saymam yarın yıne ısterım:umursamaz:kafamçokkarıştı

ellerıne kollarına saglık prensesım cok tatlısın

:roflol::roflol::roflol::roflol:
allahım gece gece güldürdün beni tarkan he kurt nerde kısdelikafadulden

prensesim uykusuyum canım ,bende ekliyim formattan sonra resim kalmadı ama bakayım yine
ben saçlarımı kestireceğim bob katlı modellerde kısa yada bana onlarıda denersen sevinirim siyah saça ...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…