Resmini yolla seni batan yarataym...

yaaaa bu tam benlık arkadasım ne olur bana yardımcı ol:KK43:( saclarım sarı bakır renk arasında gıdıp gelıyorum bıktım bu sarı sactan degısıklık arıyorum..saclarımı boyatmadan once yardıma ıhtıyacım varr:KK43:((((((ama resım yukleyemıyorum:KK43:(

burda upload et resmini en altta çıkan kutucuktaki linki gönder özelden bana yapayım cnm :) istersende www.taaz.com bu siteye gir ve kendin yap kullanımı oldukça basit

sagol canım tşk ederim az msj atmısım o yuden sıstem kabul etmıyor.. sana ozelden yazıcaktım ama oze mjda atamıyorum. bana ozelden msn verırmısı prensesım uykusuzum:)

bende acayip oldum heekaydirigubbakcemile3
seweyim sade halimibayanssulusmile

Eklentiler

• $makeover.jpg
    $makeover.jpg
    9 KB · Görüntüleme: 118
lolalucy göz rengini değiştirmedim, hem resmin pikselinden dolayı kötü durdu hemde bana kalırsa doğal göz rengin sana çok yakışıyor.

veee değişimlerin , umarım beğenirsin :)

2lucen8.png

süper olmuş canım yaaa çok teşekkür ederim. 2. ve 4.fotodaki saç rengini çok yakıştırdım kendime:) çok beğendim saol... opuyorumnanaktan

( PRENSESIM UYKUSUM )arkadasım sıteye gırdım taaz.comfakat o sıteye resım yuklememmı gerekıyor yoksa programmı ındırmem gerekıyor sıteden tam olarak cozemedım. azcık tarıf edermısın ne yapmamız gerektıgını.. sımdıden tskr edıyorum..

( PRENSESIM UYKUSUM )arkadasım sıteye gırdım taaz.comfakat o sıteye resım yuklememmı gerekıyor yoksa programmı ındırmem gerekıyor sıteden tam olarak cozemedım. azcık tarıf edermısın ne yapmamız gerektıgını.. sımdıden tskr edıyorum..

siteye girince upload photo diyorsun sonrasında sing up a tıklayıp üye olman gerekiyor. Üye girişini yaptıktan sonra browserden düzenleyeceğin fotoyu seç ve sonra site seni yönlendirecek

ne cirkinmis jeniffer lopez makjassiz ve beren saatin burnu niye oyle buyuk cikmis filmlerde gatyet guzel gorunuyor kaslari nebicim orda orman gibi

bu programdan benim bilgisayardada vardı ama ben her rengi modeli denedim çok yapmacık duruyor gibi geldi bana:KK43:(sanırım biraz daha gerçek saç gibi duran programlar bulmam lazım .bu makyajı nasıl yapıyon canım o programın adı ne bende indireyim bide onu deneyim bakalım o daha orjinal duruyor sanki

X