Resmini yolla seni batan yarataym...

sana da yorum yapıyım
sana sarı saclar ıyı gıtmıs
fakat kaslarının rengını 1-2 ton actırmalısın ayrıca
yuzunde hafıf bronzlukla bence sende ccok havalı bı hatun olursun

Teşekkür ederim arkadaşım, bir özgüven duygusu geldi :) bu arada yarın saçlarımı fındık kabuğu bayayacağım, umarım kötü olmaz, bıktım beyaz saçlarımdan...

cennetkokulum canım bence kaşların olduğu gibi çok hoş kaydirigubbakcemile5
düz kaş pek olmamış gibi benim fikrim tabi bu ,
gene kendinle ilgili en doğrusunu sen bilirsin

bende çok seviyorum fotolarla değişik şeyler çıkarmayı...
cennetkokulum,un fotosunde bende denedim bir kaç şey..
model güzel olunca güzel oldu,sizinlede paylaşayım dedim ama acaba sorun olurmu?

işte bakın bakalım..
bence hepside çok yakışmış değilmi:))
yanlız alıntı yapmayında kendisi gelip gördükten sonra sileyim tamammı...

canım bıde senın elınden gorım kendımı terzı kendı sökugunu dıkemezmiş mısalı azcıkta ben guzel hıssedeyım :kedi:

Son düzenleme:
özlem super olmus tesekkur ederım bıtanem sorun degıl tabıkı hatta hangı programla yaptın cok merak ettim ben cukulata kahve ve sıyah ıcıne kırmızı balyaj dusunuyorum bırde oyle denersen sevınırım

kızlar öncelikle topik gerçekten çok güzel. bende burda sizin paylaştıklarınızla taaz'da denedim ve gayetde güzel oldu. ama kızlar bi sorunum var. ben değiştirdiğim resmimi bilgisayarıma kopyalayamıyorum. 'save' kısmından 'to my computer' diorm ama masaüstünde falan bulamıyorum. sadece üye olduğum için üyelik sayfasında çıkıo. bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz? pc ye nasıl kopyalıycam? şimdiden çok teşekkürler.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…