Resmini yolla seni batan yarataym...

kuafor gıbı konusmussun gızzzzz tamam anam sen nasıl bılıyosan oyle yap ustaya yol gosterılmezopuyorumnanaktan

eheu evet kuaför gibi konuşmuşum ama photoshopta bi yere kadar kuzucum herşeyi yapmıyor kiii

beebemmm ben sevmedım karemel sen bırkac renk bos zamanında dene kuzum kızıl felan cukulata kahve ne bılem bakır

tamam deniyeceğim tatlım bütün renkleri denerizzyerimseniben

livim bence bir dene nasılsa saç rengin kumral açık kumral boyadığında aksa bile kötü durmaz uçların daha gölgeli olur . programla deniyelim diyeceğimde istediğin rengi tutturabilirmiyiz bilmiyorum bebeim ama ben senin için istersen yaparım bi kaç örnek:)

sempatiksalakcinni :roflol: tarkan nerden geldi aklına kız güldürdün beni de:)))
ama diyeyim güzelsin yani iki türlü de hı :jeyyar:

melegim benim dur hiç denemeyelim biz boyatırsam diplerle uğraşmam galiba :/ of bilemıyorum şu saç muhabbetlerinden uzak durmam lazım aklıma giriyorsunuz vallaha bilmiyorumkismile

sempatiksalakcinni :roflol: tarkan nerden geldi aklına kız güldürdün beni de:)))
ama diyeyim güzelsin yani iki türlü de hı :jeyyar:

cennet benide güldürdü gece gece :roflol: evet katılıyorum emdevim iki türlüde güzel ama uzun saç yaşını daha küçük gösterdi değil mi?

melegim benim dur hiç denemeyelim biz boyatırsam diplerle uğraşmam galiba :/ of bilemıyorum şu saç muhabbetlerinden uzak durmam lazım aklıma giriyorsunuz vallaha bilmiyorumkismile

kuzum saç muhabbetinde aslında sen bana hiç danışma biliyosun boyamalardan neler çektimmm seninde kanına girip aynısını yaşatmayayım ohaoldumsmile

canım saç modelini değiştirmeden direk saç rengini hangi programla değiştiriyorsun ? taaz'da saç modeli koyuyoruz ya kalıp gibi duruyor kafada hiç sevmiyorum

netten photoshop derslerine baktım ama orda da paintte fırçayla boyar gibi boyatıyor saçları kestikten sonra :/

evet ama ben öyle yapmıyorum diğeri daha kolay geliyor. kesiyorum sonra kestiğim saçı ayrı tonda renklendiriyorum siyah saç yapacaksam siyah beyaz foto yapıyorum ve normal resmin üstüne yerleştiriyorum. daha kolay oluyor.

prensesım sagol bebegım sence pekı kızıl daha hoş olmus gıbı kız dur ben sana daha farklı bır resmımı gonderım duz kızıl yanı cukulata kahve yada koyu kızıl denıyelım olurmu

prensesım sagol bebegım sence pekı kızıl daha hoş olmus gıbı kız dur ben sana daha farklı bır resmımı gonderım duz kızıl yanı cukulata kahve yada koyu kızıl denıyelım olurmu

evet kızıl çok yakıştı ama cesaret işi kızıl saç kullanmak :) istersen denemek istediğin rengide yolla bana. ,bir ünlünün resmi olabilir ordan bakayım tonuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…