Resmen eziyetmiş

Açılın ben deneyimliyim! Geçen kış siyahi bir kuaföre yaptırmıştım. İlk birkaç gün hakikaten çok sıkı oluyor hem dipleri acıtıyor hem de elektrik kablosu gibi dik dik bi tuhaf duruyor. Moraliniz bozulmasın birkaç güne o düğümler ve örgü yumuşamaya başlayacak ve acıtmayacak saç derinizi. Evet ağır bi model çünkü kendi saçınız kadar sentetik saç ekleniyor yapılırken mecburen. Ama o ağırlığa alışıyor insan sadece kuruturken çok uzun sürüyor. Temizlik konusunu merak eden arkadaşlar için söylüyorum; köpürterek yıkıyorsun içinden su da geçiyor gayet temiz yani. Hem para hem zaman harcamışsınız sakın hemen bozdurmayın yazık. Alışınca rahat ve çok güzel duran bi saç. O olduğu sürece işlem de görmeyeceği için saçınızın sağlığını koruyacak ve dökülme yapmıyor. Ama çözünce aylardır dökülüp örgünün içinde kalan saçlar birden eline geliyor insanın o kısım biraz moral bozucu görünüyor sadece. Güle güle kullanın ben çok sevmiştim kışın belli gene yaptırırım

İnşallah dediginz gibi olur ya ağlayacak duruma geliyorum valla gece

Ağrı kesici al yat. Ağrım yok diye düşünme acıyı da keser. Ayrıca sersemletir uyku yapar rahat rahat uyursun bir kaç saat.

Sizin saçınızda hiç kırılma oldumu benim yandaki saçlarımın yüzüme yakın olanlar ı küçük küçük üstten çıkmış gibi sanki

Şimdi kuaförle görüştüm arkadaslar beyaz tenlilerde kızarma kasinti daha çok oluyor kaşıma dedi ki ben peynir gibiyimdir haklı olabilir yani 1 hafta 10 güne zaten istemesende düğümler yumusayacak alisçaksın en azndn 1 hafta daha dayan gecicek dedi beklicez bakalm tesekkrler herkese

Salik birakma zaten yapay sac eklenerek oruluyor bildigim ilk bastaki sikilik birde sacin agirligiyla daha cok zorlar gevsek olarak tepende toplayinca biraz daha hafifler diye dusundum
Evet sik ama cok saglikli oldugunu dusunmuyorum zencilerin genelde alin ve favori kisimlarinda seyreklik var bu orgulerdenmi diye hep dusunmusturum
Yani arka arkaya cok yaptirilirsa saci dinlendirmekten cok zarar verir gibi geliyor
Gule gule kullan

Teşekkür ederim sadece üst kısmını toplayp altı bırakıyorum şimdilik ağırlığı hiç sorun değil gece acimadan yatym yeter inşallah herkeste olduğu gibi geçer 1 hafta 10 güne . Yaptırırken evlenince balayına gtmeden de yaptrcam çok pratik denize gir çık goruntu hep güzel kalır diye düşünüyordum ama bu ilk ve son olck. Keşke bunun yerine kaynak yaptrsaydm diyorum .

Sizin saçınızda hiç kırılma oldumu benim yandaki saçlarımın yüzüme yakın olanlar ı küçük küçük üstten çıkmış gibi sanki
Hayır kırılma yapmıyor. Saçımızın uzunluğu bütün tellerde aynı olmadığı için kısalar örgüden taşıyor ya da yeniler çıkıp oradan buradan görünmeye başlıyor sizin kırık sandıklarınız o bence

Valla ben den
denize giderken yaptırma ıslanınca iyice ağırlaşıyor saç ve kuruması çok uzun sürüyor. Bence sonbahar kış daha uygun zaten yukarıda bi arkadaş da söylemiş salık bırakınca güzel durmuyor tepede değişik toplamak asıl havası bence

Bir hf on gün içinde saçın yarım santim uzayacağı için doğal olarak örgüler saç kökünde gevşeyecek ve ağrı geçecek korkma

Suraya not dusuyum dedim dun saçlarımı açtım tam 12 saat sürdü. Eski saçımdan eser yok belimdeki sac omuz altına kadar kopmuş avuç avuç döküldü hala da dökülüyor. Saçlarım aşırı zarar görmüş inanamadım ben bunu saçlarım biraz dinlensin sağlığına kavuşsun diye yaptrmstm ama tam tersi oldu . Arkadaslar kimseye tavsiye etmiyorm kesinlikle. Haftasonu mecbr saçlarımı kestrcem tekrar uzun istedgm de kaynak yaptrcm yani bu orgu beni her türlü zarara soktu. Birgun heveslenirseniz açın bu notumu tekrar tekrar okuyun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…