• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Resmen eziyetmiş

Suraya not dusuyum dedim:KK66: dun saçlarımı açtım tam 12 saat sürdü. Eski saçımdan eser yok belimdeki sac omuz altına kadar kopmuş avuç avuç döküldü hala da dökülüyor. Saçlarım aşırı zarar görmüş inanamadım ben bunu saçlarım biraz dinlensin sağlığına kavuşsun diye yaptrmstm ama tam tersi oldu . Arkadaslar kimseye tavsiye etmiyorm kesinlikle. Haftasonu mecbr saçlarımı kestrcem tekrar uzun istedgm de kaynak yaptrcm yani bu orgu beni her türlü zarara soktu. Birgun heveslenirseniz açın bu notumu tekrar tekrar okuyun :)
Saçınız doğal haliyle kalsa kaynak filanda yaptirmasanizda dinlense şu saccagazim:) garibim çok çekiyor ellerinizden..Benden söylemesi:)

Afrika orgulerimden bahsediyorum. Binbir hevesle yaptırdım yaptırdigim günden beri uyyamiyrum gece uykularm eziyet işkence gibi artık. Kafama fena batiyor oyleki üstüne yatamıyorum saçlarımın . 650 lira verdm arkadaşlar varmı yaptıran 3 5 güne geçer diyebilcek olan . 3 gün oldu daha açmak istemiyorum ama gece beni mahvediyor
Dayanabilirseniz bi 15 gün sabredin. Sac bir miktar uzayınca gerilim azalıyor demişti yaptıran bir arkadasim

İlk bi çeyiz için dantel neyimden bahsediyorsun sandım :olamaz:
Saçmış :KK48:
Alışır heralde kafan o_O

Suraya not dusuyum dedim:KK66: dun saçlarımı açtım tam 12 saat sürdü. Eski saçımdan eser yok belimdeki sac omuz altına kadar kopmuş avuç avuç döküldü hala da dökülüyor. Saçlarım aşırı zarar görmüş inanamadım ben bunu saçlarım biraz dinlensin sağlığına kavuşsun diye yaptrmstm ama tam tersi oldu . Arkadaslar kimseye tavsiye etmiyorm kesinlikle. Haftasonu mecbr saçlarımı kestrcem tekrar uzun istedgm de kaynak yaptrcm yani bu orgu beni her türlü zarara soktu. Birgun heveslenirseniz açın bu notumu tekrar tekrar okuyun :)
Ben de yaptırmak istiyordum ama sizden sonra asla yaptırmam.
Merak ettim ne kadara yapıyorlar bu işlemi ?

ben bu konuyu yeni görüyorum,
daha önce 2 kez yaptırdım ben hiç böyle bir sorun yaşamadım, kopma yıpranma da olmadı, hatta son yaptırdığımda saçlarım açıcıdan yanmıştı, omuzlarımdaydı, koyun yünü gibiydi, ördürmesem kazıtacaktım :)
2 ay sonra açtığımda uçlar hariç hiç kopma olmamıştı (ki uçları normal elimi vurduğumda bile kopuyordu) baya da toparlanmıştı, şaşırdım şimdi seninkine bu kadar zarar verdiğini okuyunca...
biraz fiyatı uygun olsa ben de tatile giderken afro yaptırmayı düşünüyorum, ama tatilden sonra kullanamam, 2 hafta için de 400-500 tl veremem :)

ben bu konuyu yeni görüyorum,
daha önce 2 kez yaptırdım ben hiç böyle bir sorun yaşamadım, kopma yıpranma da olmadı, hatta son yaptırdığımda saçlarım açıcıdan yanmıştı, omuzlarımdaydı, koyun yünü gibiydi, ördürmesem kazıtacaktım :)
2 ay sonra açtığımda uçlar hariç hiç kopma olmamıştı (ki uçları normal elimi vurduğumda bile kopuyordu) baya da toparlanmıştı, şaşırdım şimdi seninkine bu kadar zarar verdiğini okuyunca...
biraz fiyatı uygun olsa ben de tatile giderken afro yaptırmayı düşünüyorum, ama tatilden sonra kullanamam, 2 hafta için de 400-500 tl veremem :)
Valla benim saçlarıma ciddi zarar verdi kestrcm haftasonu

konunuzu ilk actiginizdada okumustum bende cok heves ediyorum ama zaman gecince dusunceleriniz ne durumda merak ettim memnun kaldinizmi

Back
X