- 27 Kasım 2014
- 4.024
- 5.042
- 158
- 32
- Konu Sahibi Birakitamolsa
-
Hayır 1 umut yıkadım ama hic yumuşamadı suan bile öyle uykm var ki ama kafam çok acıyorBanyodan sonra yumusama olmuyor mu? Bende cok begeniyorum ama cesaret edemiyorum.
Vallahi o kadar arastrdm hiç gece acio vs diye şikayet okumadim bende diyorum belki geçer dha yeni diye ama neblym umarım geçerHic yaptirmafmdim yaptirmakta istemem.Daha yeni oldugu icin mi rahatsiz oldunuz acaba biraz zaman gecse alisirsiniz belki.
afrika örgüsü ne yahu
Bende ona aldandım ama tavsiye etmiorm kimselereGörüntüsü çok güzel ama
Nasıl yıkanır oyleHayır 1 umut yıkadım ama hic yumuşamadı suan bile öyle uykm var ki ama kafam çok acıyor
Gerçekten çok sıkı sentetik saçın sabit kalması için düğüm atılıyor oda böyle uyutmuo işteŞöyle bir şey:
Eki Görüntüle 2017457
Genelde kaynak ile beraber yapıyorlar, saç örgü içinde kısalmasın, daha uzun görünsün diye.
Ben de düşünmüştüm bir ara, sonra cesaret edemedim. Dipleri çok sıkı oluyor.
Haftada 2 normal krem siz şampuanla yıkanıyor ben ilkini yıkadım hiç sorun yaşamadım gayet rahat o yöndenNasıl yıkanır oyle
Açmadan mı
Hep oyle mı kalacak
Pek bılgım yok da cevaplarsan sevınırım
Gerçekten çok sıkı sentetik saçın sabit kalması için düğüm atılıyor oda böyle uyutmuo işte
3 6 ay dediler ama ben dayanamicam gibi saç için sagliklyms aslnda uzun süre işlem yapmıosun falan ya çoğu insan saçlrni dinlendrmek için yaptırıyorBen de yaptırmak istiyorum da hem maliyeti fazla hem de sağlıklı durmuyor.
Ne kadar süre böyle kalıyor?
Şöyle bir şey:
Eki Görüntüle 2017457
Genelde kaynak ile beraber yapıyorlar, saç örgü içinde kısalmasın, daha uzun görünsün diye.
Ben de düşünmüştüm bir ara, sonra cesaret edemedim. Dipleri çok sıkı oluyor diyorlar genelde.
Konu sahibi, ne diyelim, gülü seven dikenine katlanır, her güzelliğin bir bedeli vardır vb.
Bu daha beterms bilseydim yaptrmazdmEh, güzellik için katlanılıyor işte, topuklu ayakkabı misali :/
Başım agrimioki canm sadece kafa derimi acitiyor belki bi yaptrn geçer diyen olur teselli bulurm die konu actmAğrı kesici falan al bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?