• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Resmen eziyetmiş

Yapan kisi cok siki yapmıştır ondan olabilir.ben eskiden 3 kez kaynak yaptirmistim sacima.alisiktim yani.ama 3.yaptirisimda ilk defa basimda agri, yatamiyorum, uyuyamiyorum,bi fenalastim.kafami sokup aticam o derece yani.ve daha 3.gun olmasina ragmen hepsini esime cikarttirmistim kaynaklarin.yapan kisinin elinden degisiyo bence.cok sıki yapmis abartmisti.

Keşke hiç yaptırmasaydınız,güzellik uğruna alınan riskleri doğru bulmuyorum,ihtimali bile korkutur beni...
Hem begeniodum hemde saclarim çok kuru sac tellerim çok incelmisti bide sabahları ise giderken sac yapmaya useniyordum gttim yaptrdm sabah seviyorum gece pişman oluorm kimseye de tavsiye etmyrm gercktn

Ben korkuyorum bundan, sanki saclarini cektigi icin koparmis yada gucsuzlesirmis gibime geliyor. Sen de bir dusun istersen bunu. Bir cok siyah kadinin videosunu gordum kenardan saclari dokuluyormus ondan sikayet ediyorlar. Bana sanki hep bu orgu yuzunden olmustur gibi geliyor ama emin degilim, sallamayayim simdi.

Yapan kisi cok siki yapmıştır ondan olabilir.ben eskiden 3 kez kaynak yaptirmistim sacima.alisiktim yani.ama 3.yaptirisimda ilk defa basimda agri, yatamiyorum, uyuyamiyorum,bi fenalastim.kafami sokup aticam o derece tani.ve daha 3.gun olmasina ragmen hepsini esime cikarttirmistim kaynaklarin.yapan kisinin elinden degisiyo bence.
Evet olabilir sıkı yaptysa saçlarımı da kırar zaten yrn bi arasam ii.olck

Ben korkuyorum bundan, sanki saclarini cektigi icin koparmis yada gucsuzlesirmis gibime geliyor. Sen de bir dusun istersen bunu. Bir cok siyah kadinin videosunu gordum kenardan saclari dokuluyormus ondan sikayet ediyorlar. Bana sanki hep bu orgu yuzunden olmustur gibi geliyor ama emin degilim, sallamayayim simdi.
Onların bu örgüleri yapmalarının sebebi saçlarının guçsuz cansız az olmasaymış kısacık kestrp yaptiriolrms diye okumuştum bende

Ayy içim bir tuhaf oldu,yarında acırsa çıkarttır lütfen,saçından olabilirsin Allah korusun,parasını falanda düşünme saçından önemlimi..
Tabiki değil ama yan komsumuz da görür görmez yigenm yaptırdı saçların birz kepeklncek dipleri acıyacak 1 haftaya alışırsın dedi:) 3 4 gun dha beklicem sonuç aynı olursa dayanamam ztn

Okudum ama.sanrm sık sık yaptırınca kellik vs oluyomus şu acı geçerse ağustosun 6 sindan sonra açicam zaten işte en fzla , ay kalcak

Ya dikkat yinede. Turkiye'de siyahi saca sahip olan insan pek yok o yuzden bunu yapan kuaforler pek deneyimli degil, o yuzden saci olmasi gerekenden fazlaca cekmis olabilir.

Yaptıran arkadaşım var, ilk bir hafta on gün eziyet gibi olduğunu ama sonra acının geçtiğini çok rahat kullandığını söylemişti. Gerçektende çeşit çeşit model yapıyordu saçları, çok da sevimli duruyordu.

Tabiki değil ama yan komsumuz da görür görmez yigenm yaptırdı saçların birz kepeklncek dipleri acıyacak 1 haftaya alışırsın dedi:) 3 4 gun dha beklicem sonuç aynı olursa dayanamam ztn
Her insanın saç teli aynı kalınlıkta değil ve saç kökü aynı güçtede değil,sonradan geçme olayıda saç teli uzuyodur ondan rahatlar,inşallah saçın zarar görmez canım.

Her insanın saç teli aynı kalınlıkta değil ve saç kökü aynı güçtede değil,sonradan geçme olayıda saç teli uzuyodur ondan rahatlar,inşallah saçın zarar görmez canım.
Önceden onlemini alıcam canm tabiki 3 4 gun daha durymda baktm olmuo açicam herks görsün yinede konumu kimseye tavsiye etmiyorum arkadaşlar bilmiorm belki bi bende sorun çıkardı ama yatrmaya heveslenen varsa iyi düşünsün

Yaptıran arkadaşım var, ilk bir hafta on gün eziyet gibi olduğunu ama sonra acının geçtiğini çok rahat kullandığını söylemişti. Gerçektende çeşit çeşit model yapıyordu saçları, çok da sevimli duruyordu.
Oh rahatlattın biraz inşallah benimkide geçer teskkrler

Back
X