- 27 Kasım 2014
- 4.024
- 5.042
- 158
- 32
- Konu Sahibi Birakitamolsa
Bende ondan korkuorm açıkçası 3 4 gun daha durcm böyle devam ederse kuaförü arycm belki bi çaresi vardırÇok mu sıkı yaptılar acaba,saç köklerine zarar vermez umarım..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende ondan korkuorm açıkçası 3 4 gun daha durcm böyle devam ederse kuaförü arycm belki bi çaresi vardırÇok mu sıkı yaptılar acaba,saç köklerine zarar vermez umarım..
Keşke hiç yaptırmasaydınız,güzellik uğruna alınan riskleri doğru bulmuyorum,ihtimali bile korkutur beni...Bende ondan korkuorm açıkçası 3 4 gun daha durcm böyle devam ederse kuaförü arycm belki bi çaresi vardır
Hem begeniodum hemde saclarim çok kuru sac tellerim çok incelmisti bide sabahları ise giderken sac yapmaya useniyordum gttim yaptrdm sabah seviyorum gece pişman oluorm kimseye de tavsiye etmyrm gercktnKeşke hiç yaptırmasaydınız,güzellik uğruna alınan riskleri doğru bulmuyorum,ihtimali bile korkutur beni...
Diplerde kızarıklık var mı?Hem begeniodum hemde saclarim çok kuru sac tellerim çok incelmisti bide sabahları ise giderken sac yapmaya useniyordum gttim yaptrdm sabah seviyorum gece pişman oluorm kimseye de tavsiye etmyrm gercktn
Evet olabilir sıkı yaptysa saçlarımı da kırar zaten yrn bi arasam ii.olckYapan kisi cok siki yapmıştır ondan olabilir.ben eskiden 3 kez kaynak yaptirmistim sacima.alisiktim yani.ama 3.yaptirisimda ilk defa basimda agri, yatamiyorum, uyuyamiyorum,bi fenalastim.kafami sokup aticam o derece tani.ve daha 3.gun olmasina ragmen hepsini esime cikarttirmistim kaynaklarin.yapan kisinin elinden degisiyo bence.
Evet pembe duruodu bugnDiplerde kızarıklık var mı?
Onların bu örgüleri yapmalarının sebebi saçlarının guçsuz cansız az olmasaymış kısacık kestrp yaptiriolrms diye okumuştum bendeBen korkuyorum bundan, sanki saclarini cektigi icin koparmis yada gucsuzlesirmis gibime geliyor. Sen de bir dusun istersen bunu. Bir cok siyah kadinin videosunu gordum kenardan saclari dokuluyormus ondan sikayet ediyorlar. Bana sanki hep bu orgu yuzunden olmustur gibi geliyor ama emin degilim, sallamayayim simdi.
Ayy içim bir tuhaf oldu,yarında acırsa çıkarttır lütfen,saçından olabilirsin Allah korusun,parasını falanda düşünme saçından önemlimi..Evet pembe duruodu bugn
Onların bu örgüleri yapmalarının sebebi saçlarının guçsuz cansız az olmasaymış kısacık kestrp yaptiriolrms diye okumuştum bende
Tabiki değil ama yan komsumuz da görür görmez yigenm yaptırdı saçların birz kepeklncek dipleri acıyacak 1 haftaya alışırsın dedi:) 3 4 gun dha beklicem sonuç aynı olursa dayanamam ztnAyy içim bir tuhaf oldu,yarında acırsa çıkarttır lütfen,saçından olabilirsin Allah korusun,parasını falanda düşünme saçından önemlimi..
Okudum ama.sanrm sık sık yaptırınca kellik vs oluyomus şu acı geçerse ağustosun 6 sindan sonra açicam zaten işte en fzla , ay kalcakAskini soylemisler tatlim
https://www.womenshealth.northwestern.edu/blog/hair-braids-and-weaves-increase-risk-hair-loss
bak buradan, ingilizce ama :S eger ingilizce bilmiyorsan sana bir kac saat sonra ozelden ne diyor yazarim. Ama bence actir, sacina yazik
Okudum ama.sanrm sık sık yaptırınca kellik vs oluyomus şu acı geçerse ağustosun 6 sindan sonra açicam zaten işte en fzla , ay kalcak
Her insanın saç teli aynı kalınlıkta değil ve saç kökü aynı güçtede değil,sonradan geçme olayıda saç teli uzuyodur ondan rahatlar,inşallah saçın zarar görmez canım.Tabiki değil ama yan komsumuz da görür görmez yigenm yaptırdı saçların birz kepeklncek dipleri acıyacak 1 haftaya alışırsın dedi:) 3 4 gun dha beklicem sonuç aynı olursa dayanamam ztn
evet bende aynı fikirdeyimYa dikkat yinede. Turkiye'de siyahi saca sahip olan insan pek yok o yuzden bunu yapan kuaforler pek deneyimli degil, o yuzden saci olmasi gerekenden fazlaca cekmis olabilir.
Önceden onlemini alıcam canm tabiki 3 4 gun daha durymda baktm olmuo açicam herks görsün yinede konumu kimseye tavsiye etmiyorum arkadaşlar bilmiorm belki bi bende sorun çıkardı ama yatrmaya heveslenen varsa iyi düşünsünHer insanın saç teli aynı kalınlıkta değil ve saç kökü aynı güçtede değil,sonradan geçme olayıda saç teli uzuyodur ondan rahatlar,inşallah saçın zarar görmez canım.
Oh rahatlattın biraz inşallah benimkide geçer teskkrlerYaptıran arkadaşım var, ilk bir hafta on gün eziyet gibi olduğunu ama sonra acının geçtiğini çok rahat kullandığını söylemişti. Gerçektende çeşit çeşit model yapıyordu saçları, çok da sevimli duruyordu.