Resmen ekildim

Bilmiyorum yanlış anlıyorsam da yanlış aktarıyor once yok çıkısta oraya gidicem yarın bulusalım ama yarında verebilirim diyo bana atıyo topu yarın verebilcek durumdaysa o zaman bana yansıtmaması gerekmez mi??? Ya da kusura bakma gelemiyorum falan demeliydi bence.
3 hafta önce bi kızdan ayrılmıs 2 hafta sürmüş onlarınki sadece. O kız ilk olabilir bilmiyorum o kadarını.
2 haftalık ilişki ilişki midir ki:p
çocuk hiç bişey bilmiyor gibi:)

bence tavir koymamis ya
bak sen direksor tamam mi ben bugun anlayamadim neden boyle oldu de
o da soracaktir neyi anlayamadin filan muhabbet gelisir sor bence ya cocuk kasitli bisey yapmamis bence
benimki de boyleydi ondan diyorum cocugu ilk basta hic anlayamadim sonra sonra nornale dondu

bence o yüzden, sana tavır koymaya çalışmış. Sende ısrar etmeyince geri almış.

Bilmiyorum aslında mantıklı geldi ama bilemiyorum.

bence tavir koymamis ya
bak sen direksor tamam mi ben bugun anlayamadim neden boyle oldu de
o da soracaktir neyi anlayamadin filan muhabbet gelisir sor bence ya cocuk kasitli bisey yapmamis bence
benimki de boyleydi ondan diyorum cocugu ilk basta hic anlayamadim sonra sonra nornale dondu

Ya sorabilirim ama çok kafaya takmışım gibi olucak. Hayır bir de giyinip süslenmişim ondan sinir oldum :KK70: kusura bakma gelemiycem bile demediki yani götürmeye gidicem yarın görüşsek dedi kafaya koymus gitmeyi aonrada yarın vereblirim dedi ay neyse çözmeye ugrasamıycam sanırım :)

ayyy valla canım bence arkana bakmadan kaç. bende de vardı böyle saçma sapan bir tip, haftalarca kafa patlattım, en sonunda bıraktım gitti. Aynen kendi tutturur görüşelim diye sonra da bişey çıkarırdı.

X