- 27 Eylül 2013
- 4.237
- 8.122
Ortada olay bile yok mu? Pardon da annesi bizim eve geldi caymızı corbamizi içti. Bende aynı zamanda onlara gittim. Kızı benimle bulustugunu söylüyor ve kadının sorduğu soru zayiflamis mi oluyor? İnsan bi sorar efulim53 nasılmış annesi nasıl diye zayiflamis mi nedir? Ben buna günlük olay diyemiyorum yediğin kapa s*cmak diyorum. Size normal geliyorsa demek ki bu insanlar gibisiniz. O yüzden sizin akıl vermenize gerek bile yok.
Bana normal geldiğini falan söylemedim, ki gelseydi bile bir milyarıncı vites kolu fotosu ve aslında dert olmayan (kendiniz söylemişsiniz) kilo hakkında söylenmiş öylesine bir anne cümlesinin üzerinde iki gündür huzursuz olup başına ağrılar giren ben değilim.
Yediği kap problemine gelince söylediğimi yineleyeyim; başka doğru düzgün arkadaş bulana kadar bunlarla takılmaya devam, yalnız kalmayı kaldırabiliyorsanız da mesafe koyun. Yanınızda özeli paylaşacak insan isteğiniz sürekliyse de susup oturun. Elinizdeki arkadaşlar bunlar, 2 kişiye mesafe koyarsanız, çevrenizde de başka samimi olduğunuz insan yoksa birden bire "acaba ne yaptı da ikisi birden bundan uzaklaştı?" goygoyu döner.