• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Resmen Aşık oldum bu Gelinliğee

• Konu Sahibi Konu Sahibi dolly5
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
üst kısmı çok güzelmiş altı pek beğenmedim o fiyonk gereksiz olmuş ama kolları göğüs kısmı çok hoş

çok güzel gerçketna nerden buldunuz bu modeli ben nüansın sitesine baktım yok orda bu model:asigim:

canım inci rengi saten bir gelinlik iyi bir modaevi bulursan daha güzelini, bile yaparlar. bende bir model beğenip götürmüştüm. vücut ölçülerimi alıp benim vücuduma göre tekrar çizdiler. daha bile güzel oldu.

bu gelinliği bu şekilde her terzi dikemez bence yani fotoda gördüğün gibi olmayabilir canım o yüzden iyi düşünmek lazım

bencede coook guzel canim.bekar olsaydim bu gelinligi giymek isterdim ama benden gecti artik:) darisi bekarlara olsun...

Bende senin gibi dergide görüp çok beğenmiştim bu modeli. Bizzat yerine gidip gördüm ama dergide görüldüğü kadar hoş gelmedi bana. Biraz basit duruyor zaten o firmanın fiyat olarak uygun gelinlikleri arasında.Gerçi en çok tercih edilen modelleriymiş.

göğüsten üste doğru çok hoş.. gerisi ı ıh :kedi:

özellikle üst kısmını çok beğendim tatlım ama altını az biraz değiştirebilirsin bence :lepi:
bu arada bi fatihli olarak buraya gelsen hem nüansta hem de diğer bi ton gelinlikçide kat kat güzelini bulabileceğine eminim canımm opuyorumnanaktan

eskiden ben de bu tarz renkleri çok beğeniyordum ama şimdi nedense bembeyaz tercihim. Gelinlik beyaz olmalı diye düşünüyorum . Yien de çok zevkli güzel bir model.

riskli bi modele benziyor. işlemeleri felan... aynısını çıkartamaya bilirler

Aynısı çıkartamazlar :) özel dikimlik bir model bu aynını yapabileceklerini söylerler ama her provada model ilkinden daha değişik haller almaya başlar..

özellikle üst kısmını çok beğendim tatlım ama altını az biraz değiştirebilirsin bence :lepi:
bu arada bi fatihli olarak buraya gelsen hem nüansta hem de diğer bi ton gelinlikçide kat kat güzelini bulabileceğine eminim canımm opuyorumnanaktan

çok merak ediyorum gelicem oraya :)):CüvCüv:

çok güzel ama bence gelinlik beyaz olmalı

Back