Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım inci rengi saten bir gelinlik iyi bir modaevi bulursan daha güzelini, bile yaparlar. bende bir model beğenip götürmüştüm. vücut ölçülerimi alıp benim vücuduma göre tekrar çizdiler. daha bile güzel oldu.
Bende senin gibi dergide görüp çok beğenmiştim bu modeli. Bizzat yerine gidip gördüm ama dergide görüldüğü kadar hoş gelmedi bana. Biraz basit duruyor zaten o firmanın fiyat olarak uygun gelinlikleri arasında.Gerçi en çok tercih edilen modelleriymiş.
özellikle üst kısmını çok beğendim tatlım ama altını az biraz değiştirebilirsin bence :lepi: bu arada bi fatihli olarak buraya gelsen hem nüansta hem de diğer bi ton gelinlikçide kat kat güzelini bulabileceğine eminim canımm opuyorumnanaktan
eskiden ben de bu tarz renkleri çok beğeniyordum ama şimdi nedense bembeyaz tercihim. Gelinlik beyaz olmalı diye düşünüyorum . Yien de çok zevkli güzel bir model.
Aynısı çıkartamazlar :) özel dikimlik bir model bu aynını yapabileceklerini söylerler ama her provada model ilkinden daha değişik haller almaya başlar..
özellikle üst kısmını çok beğendim tatlım ama altını az biraz değiştirebilirsin bence :lepi: bu arada bi fatihli olarak buraya gelsen hem nüansta hem de diğer bi ton gelinlikçide kat kat güzelini bulabileceğine eminim canımm opuyorumnanaktan