• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Resmen Aşık oldum bu Gelinliğee

• Konu Sahibi Konu Sahibi dolly5
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
D

dolly5

Ziyaretçi
kızlar ben bayıldım bu gelinliğe acaba diktirmek istek aynısını becerebilrlermi yoksa çok farklı bişi mi çıkar?????? rengi süperrrr kumaş süperrrr çok farklı geldi bana :nazar:

eteği biraz güzel ama üstü okadarda aşık oluncak değişik bi model değil
inşallah allah giymeyi nasip eder yerimseniben

ben çok beğendim cnm kollarınısorun ediyordun ordakı boncuklar kapatabilir değişik bir model bence

çok şık bir gelinlik
diktirdiğin yer bağlı yapıp yapamayacakları

canım kollar içinde ideal bu
ama aynısını dikebileceklerinden şüpheliyim..

yakasına ve kollarına bayıldım
straples gelinliklerden sıkılmıstım valla artık

Üstü benim zevkime de uygun ama eteğindeki o fiyonk arkada olsa sanki daha

güzel olur.Nedense eteğin önünde öyle çiçeği böceği pek sevemiyorum.

istanbuldasın sanırım. nüans moda evi yanlış bilmiyorsam fatih de . diktirmenize gerek yok. ordan bakın

nüans mode evi , bende çok beğenmiştim bu modeli ilk gördüğümde ama daha güzel modeller buldum fatih ve bakırköyde.
ayrıca nüans moda evinde bu modele 2200 dediler peşin yanlış hatırlamıyorsam, ama oraya gidip modellere bakıp denemen için randevu almak gerekiyomuş :):) şaka gibi
bana sadece katalogdan baktırdılar, ona internettende bakabilirdim buraya gelip gelinlikleri görmek istedim dedim , sistemimiz böyle dediler

nüans mode evi , bende çok beğenmiştim bu modeli ilk gördüğümde ama daha güzel modeller buldum fatih ve bakırköyde.
ayrıca nüans moda evinde bu modele 2200 dediler peşin yanlış hatırlamıyorsam, ama oraya gidip modellere bakıp denemen için randevu almak gerekiyomuş :):) şaka gibi
bana sadece katalogdan baktırdılar, ona internettende bakabilirdim buraya gelip gelinlikleri görmek istedim dedim , sistemimiz böyle dediler

hmmm evet randevuluymuş modaevleri evet bende oraya gidip bakıcam. napalım randevu alırız bizde rahat rht giyip çıkartmak için :)

üstü çok güzel ama alttaki kocaman fiyonku sevmedim.

mmmmmmükkkemmellllll bayıldım.. :asigim:

bu gelinliğe aşık olmamak mümkün değil çok hoş sırtı açık sanırım çok hoşş

önündeki fiyonk çok büyük hediye paketi gibi
onun yerine daha farklı bişey daha hoş olur bence

çok hoş fiyonk genelde çok kullanılmaz yani bu kdr büyüğü. farklı bir tarz. güzel

nuans moda evı benım evıme cok yakında gecen gun abımın eşi için gelinlik bakmıştık ordan randevuyla gıtmedık ama gıyıp cıkarmadı oradakı butun modeller bıze cok abartılı geldı sade modellerı sevenler ıcın uygun bıyer değil...

Back