• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

RESİMLİİİ...moralim bozuk psikolojim çöktü. yardııııııımmmm:(

kızlar burnunuz düşecek yorumlarla canınızı sıkmayın benim bir arkadaşım yaptırdı kendisi özellikle çok kalkık istemişti ve istediği gibi olmuştu hani sizin şu an ödemden kalkık duran burunlarınızdan daha kalkık ama kendisi o kadar mutluydu ki kimse niye bu kdr kalkık yaptırdın diyemiyodu olumsuz yorumları takmayın

ilk zamanlarda masajla mudahale edilirse egrilik duzeliyormus. Benim de alcidan egri cikmisti,su anda ameliyatimin uzerinden 3 yil gecti hala egri. Doktor masaj da vermemisti. Masajla duzelebilecegini cok sonradan ogrendim. Sizin ameliyatiniz daha yeni, insallah duzelir

kızlar masajla düzelir yoksa düzelmez diye birşey yok. eğrilik kıkırdaktan kemiktense gidip çinde profesyonel masaj yaptırsan düzelmez. bir tarafta fazla ödem olur ödemler tuhaf dağılır burun eğri durur anca o zaman masajla düzelir masaj yapmazsanızda daha uzun sürede düzelir masaj burnu düzeltmek için değil yani ödem için

Back
X