• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

RESİMLİİİ...moralim bozuk psikolojim çöktü. yardııııııımmmm:(

ben de bu çok bilmişleri anlamıyorum, sorma sakın onlara fikirlerini, sormadan beyan ederlerse de cevap verme, yorum yapmak için çok erken burnun oturması 6 ay 1 yıl, yani bir de şöyle bir şey var, hangi niyetle bunları söylüyorlar?? öyle değil mi. bence üzüldüğünü anlayıp da hala söylüyorlarsa art niyetliler, özelden attığın fotolara bakılırsa, ben burnunda anormal bir durum göremedim, yeni ameliyat olan birine göre olası şişliklerin var, biraz fazla kalkık geldi sadece onun dışında yüzün küçük ve yüzüne çok yakışmış, zaten kalkıklığın da inecek makul bir seviye gelecek, fotoda yamukluk göremedim gerçekten de, yatıklık derken de neyi kastettiler anlamadım, burun sırtınla alakalıysa, burun sırtın zamanla belirginleşecek ve daha da değişecek burnun, sen bakma onların laflarına. daha çok yenisin. dr una git bakalım masaj falan tavsiye edecek mi.
SAOL CANIM HERŞEY İÇİN TEŞEKKÜRLER:KK66:

İnsanlar burun ameliyatı olunca burun hemen bir hafta içinde mükemmel görünecek sanıyor ,Burnun oturması için geçen süreden haberleri yok ..Sihirli değnekle burun ameliyatı yapılmadığını söyleyin arkadaşlarınıza :)

evet arkadaşlar doktorda kabul etti. sağ tarafımda erimesi planlanan kemik katılaşmış. Yamukluk yokmuş, o kemik fazla olduğu için hafif itiyormuş sağ tarafımı.
sonuç olarak 6 ay şişlerin insin sonra beş dakikalık ufak bir operasyonla sertleşen kısmı alıp geçeriz dedi:KK42:

evet arkadaşlar doktorda kabul etti. sağ tarafımda erimesi planlanan kemik katılaşmış. Yamukluk yokmuş, o kemik fazla olduğu için hafif itiyormuş sağ tarafımı.
sonuç olarak 6 ay şişlerin insin sonra beş dakikalık ufak bir operasyonla sertleşen kısmı alıp geçeriz dedi:KK42:
Peki bu operasyon sonrası da tampon takılıyor muymuş

Bir ay önce burun ameliyatı oldum . İlk alçı alındığında ucu çok kalkıktı. Onun zamanla düştüğünü hissediyorum. Ortadaki septum hafif sola yatık. Doktorum şişlik demişti alçıyı alırken, ama herkes ısrarla yamuk diyor. İnanın psikolojik olarak çökmüş vaziyetteyim. Aynı durum da olan var mı? Lütfen ardım edin.
merhaba çok geçmiş olsun benimde 41 gün oldu.Alçı alındıktan sonra burnum sola doğru eğikti hiç kavisi bile yoktu.Masaj yapmak çok önemli demişti doktorum masajla şekilleniyor sanki o yamukluk ben de gerçekten hiç kalmadı inanamadım ..belki masajlarınızı sıklaştırabilirsiniz .Bende çok etkisi oldu

sonuç olarak 6 ay şişlerin insin sonra beş dakikalık ufak bir operasyonla sertleşen kısmı alıp geçeriz dedi:KK42:[/QUOTE
Doktorunun kabul etmiş olmasıda çok güzel ,hastasıyla ameliyat sonrası ilgilenmeyen doktorda çok okuduk burada .Şunu da söylemeden geçemiycem burnun gayet hoş duruyor çok takma kafana :KK200:

AİLEM BİRŞEY DEMİYOR. KARDEŞİM FALAN EN BÜYÜK DESTEĞİM ASLINDA. GENELLİKLE İŞ ARKADAŞLARIM ÇOK YIPRATIYOR. YAMUK, YATIK, NAPTIN KENDİNE,DOKTORA HEMEN DAVA AÇ GİBİ ŞEYLER...:KK61:
Dinleme dinleme tıka kulaklarını sırf çekemedikleri için bile konuşanlar olur. Sen kendini dinle, sabret, başka görüşler al ama sakın kötü yorumları dinleme günün sonunda herkesin güzellik anlayışı farklı farklıdır sakın sakın kafana takma.

merhaba çok geçmiş olsun benimde 41 gün oldu.Alçı alındıktan sonra burnum sola doğru eğikti hiç kavisi bile yoktu.Masaj yapmak çok önemli demişti doktorum masajla şekilleniyor sanki o yamukluk ben de gerçekten hiç kalmadı inanamadım ..belki masajlarınızı sıklaştırabilirsiniz .Bende çok etkisi oldu

TATLIM GÜNDE KAÇ DEFA KAÇ DK YAPTIN ???

Ya kızlar burun 2 aydan sonra küçülürmü ? Yoksa boyut olarak aynı kalıp sadece otururmu :))
Benim hala şiştenmi bilmiyorum ama kocamandaaa

Burada okuduklarınızdan sonra neden onların sözlerinden etkileniyorsunuz ?
Onlar burun ameliyatından sonraki iyileşme sürecini bilmiyor , ameliyattan sonra hemen burun mükemmel şeklini alıyor diye düşünüyorlar ..Bir kısmı da belki üzmek için kasıtlı olumsuz sözler söylüyor.
Ama siz konu hakkında bilgi sahibisiniz..çok kafanıza takılan olursa soru sorabileceğiniz insanlar var ..

Ben mart ayının sobunda ameliyat oldum hala şiş burnum 1 aylıkken fena şişti.Öncelikle sakin ol o yamukluk ödem aynısı bende de oldu ama düzeldi seninki de düzelicektir.İnsanlara aldırma bi kaç ay sonra bu halinden çok daha muntazam bi burnun olucakki şiş hali bile güzel olmuş gerçekten

Sanırım kusursuz olması imkansız illaki bi yerinde şişlik yamukluk oluyor doktorun dA elinden gelmiyor demekki.biz de cok yakından incelediğimiz icin ufak şişlikleri de görüyoruz ve gözümüzde büyütüyoruz .cunku diğer burun yaptıranlara bakıyorum ilk bakışta cok güzel görünenlere kusursuz görünenlere cok dikkatli bakınca onlarda da orantisizliklar görünüyor.
Once ben de illaki revizyon olucam diyordum ama şimdi alıştım dışardan da cok dikkat cekmiyor diyorlar.tekrar ayni ameliyat sıkıntılarını çekemem. Eski halinden güzel ne de olsa.ve yaptırsam da revizyon daha iyi olacağı garanti degil bence .

aynı durumu yaşıyorum canım burun ucum çok kalkık banada yer çekimi insan doğası falan diyip kaldırdıkça kaldırdı çevremdeki insanların yorumları beni çok etkiliyor.

aynı durumu yaşıyorum canım burun ucum çok kalkık banada yer çekimi insan doğası falan diyip kaldırdıkça kaldırdı çevremdeki insanların yorumları beni çok etkiliyor.
al bendende ama canını sıkma milim milim düşüyor bol bol fotoğraf çek bide bir ay sonra bak öyle farkı görüyorsun

Back
X