- 3 Temmuz 2017
- 36
- 11
- 3
- 34
- Konu Sahibi bitterbell
MAALESEF İŞ DÜNYASI AÇIK ARAMAKLA GEÇİO

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SAOL CANIM HERŞEY İÇİN TEŞEKKÜRLERben de bu çok bilmişleri anlamıyorum, sorma sakın onlara fikirlerini, sormadan beyan ederlerse de cevap verme, yorum yapmak için çok erken burnun oturması 6 ay 1 yıl, yani bir de şöyle bir şey var, hangi niyetle bunları söylüyorlar?? öyle değil mi. bence üzüldüğünü anlayıp da hala söylüyorlarsa art niyetliler, özelden attığın fotolara bakılırsa, ben burnunda anormal bir durum göremedim, yeni ameliyat olan birine göre olası şişliklerin var, biraz fazla kalkık geldi sadece onun dışında yüzün küçük ve yüzüne çok yakışmış, zaten kalkıklığın da inecek makul bir seviye gelecek, fotoda yamukluk göremedim gerçekten de, yatıklık derken de neyi kastettiler anlamadım, burun sırtınla alakalıysa, burun sırtın zamanla belirginleşecek ve daha da değişecek burnun, sen bakma onların laflarına. daha çok yenisin. dr una git bakalım masaj falan tavsiye edecek mi.
Peki bu operasyon sonrası da tampon takılıyor muymuşevet arkadaşlar doktorda kabul etti. sağ tarafımda erimesi planlanan kemik katılaşmış. Yamukluk yokmuş, o kemik fazla olduğu için hafif itiyormuş sağ tarafımı.
sonuç olarak 6 ay şişlerin insin sonra beş dakikalık ufak bir operasyonla sertleşen kısmı alıp geçeriz dedi![]()
hayır kuzum. sadece öndeki kemiği biraz törpüleyip dikiş atacakmış tekrar. Ben öğretim görevlisiyim, ders anlatamam dedim cuma yaparız pazartesiye hiç bişey kalmaz dedi.Peki bu operasyon sonrası da tampon takılıyor muymuş
yani morarama tampon atel olmıcak dedi.Peki bu operasyon sonrası da tampon takılıyor muymuş
merhaba çok geçmiş olsun benimde 41 gün oldu.Alçı alındıktan sonra burnum sola doğru eğikti hiç kavisi bile yoktu.Masaj yapmak çok önemli demişti doktorum masajla şekilleniyor sanki o yamukluk ben de gerçekten hiç kalmadı inanamadım ..belki masajlarınızı sıklaştırabilirsiniz .Bende çok etkisi olduBir ay önce burun ameliyatı oldum . İlk alçı alındığında ucu çok kalkıktı. Onun zamanla düştüğünü hissediyorum. Ortadaki septum hafif sola yatık. Doktorum şişlik demişti alçıyı alırken, ama herkes ısrarla yamuk diyor. İnanın psikolojik olarak çökmüş vaziyetteyim. Aynı durum da olan var mı? Lütfen ardım edin.
evet arkadaşlar doktorda kabul etti. sağ tarafımda erimesi planlanan kemik katılaşmış. Yamukluk yokmuş, o kemik fazla olduğu için hafif itiyormuş sağ tarafımı.
sonuç olarak 6 ay şişlerin insin sonra beş dakikalık ufak bir operasyonla sertleşen kısmı alıp geçeriz dedi[/QUOTE
Doktorunun kabul etmiş olmasıda çok güzel ,hastasıyla ameliyat sonrası ilgilenmeyen doktorda çok okuduk burada .Şunu da söylemeden geçemiycem burnun gayet hoş duruyor çok takma kafana![]()
Dinleme dinleme tıka kulaklarını sırf çekemedikleri için bile konuşanlar olur. Sen kendini dinle, sabret, başka görüşler al ama sakın kötü yorumları dinleme günün sonunda herkesin güzellik anlayışı farklı farklıdır sakın sakın kafana takma.AİLEM BİRŞEY DEMİYOR. KARDEŞİM FALAN EN BÜYÜK DESTEĞİM ASLINDA. GENELLİKLE İŞ ARKADAŞLARIM ÇOK YIPRATIYOR. YAMUK, YATIK, NAPTIN KENDİNE,DOKTORA HEMEN DAVA AÇ GİBİ ŞEYLER...![]()
merhaba çok geçmiş olsun benimde 41 gün oldu.Alçı alındıktan sonra burnum sola doğru eğikti hiç kavisi bile yoktu.Masaj yapmak çok önemli demişti doktorum masajla şekilleniyor sanki o yamukluk ben de gerçekten hiç kalmadı inanamadım ..belki masajlarınızı sıklaştırabilirsiniz .Bende çok etkisi oldu
Bendede öyle cevremin neden estetik uzmanina gitmedim demelerine öyle oldumki pskoligmen alt üst oldumVALLA MORALİMİ EN ÇOK BOZAN ÇEVRENİN TEPKİSİ ZATEN![]()
al bendende ama canını sıkma milim milim düşüyor bol bol fotoğraf çek bide bir ay sonra bak öyle farkı görüyorsunaynı durumu yaşıyorum canım burun ucum çok kalkık banada yer çekimi insan doğası falan diyip kaldırdıkça kaldırdı çevremdeki insanların yorumları beni çok etkiliyor.