ahh ahhh ben seni gayet iyi anlıyorum.lanet olsun bu max factorun fash lash rimellerine.masterpiece buna bin basar.ben bunun ilk normal olanını aldım memnun kalmadım.aylar sonra bu yeni çıktı süper diye kandırdı beni satıcılar.ama nasıl çıkmak bilmeyen bir rimel aman tanrım.kirpiği sertleştiriyor.parçacıklar dökülüyor.ama öldür allah çıkmıyor.artık ilk baş gözümü bebe şampuanı ile yıkıyorum.sonra da nivea nın çift fazlısıyla çıkarıyorum.direk temizleyici ile kaç tane marka denedim ama çıkmadı.şimdiye kadar bulduğum en etkili yöntem bu.
sana katılıyorum berbat bi maskara. max factor kalitelidir diyip aldığım bi ürün fakat fos çıktı açıkçası.ayrıca temizlemek çooook zormax factor false lash effect serisinin 24 saat etkili olanı. daha sürer sürmez gözlerim yanmaya başladı. neyse eve geldim ve çıkarayım dedim. bioderma nın meşhur suyunu kullanıyorum. her şeyi temizliyor ve cildimi bebek gibi yapıyor. bu maskarayı çıkaramadı. şu an gözlerim yanıyor, acıyor. daha ilk kullanımım ve öğrenciyim zaten. geri götürsem almayacaklardır. giden parama mı yanayım, acıyan gözüme mi bilemedim. ya herkeste mi böyle yoksa bir bana mı yaramadı anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?